Νέα

Emine

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Booty Hunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
220
Πόντοι
21
Κουλαρε αρπαζεσαι μονο σου χιούμορ καθόλου
Εσύ κουλαρε πρώην όμορφη δεν είναι όλοι οι άνδρες πυρφόροι ούτε πιτσιρίκια στο τικ τοκ...όταν δεν έχεις όρεξη μη πας σε ραντεβού κάποιοι δουλευουν 3 η 4 μέρες για να σε δούνε...μάθε να σέβεσαι και χαλαρώστε όλες ντίβες γινατε πια επειδή δεν κάνει καμία σας για σύζυγος η σύντροφος έχει πάει το θέμα εντελως στον αγοραίο ..μάθε να σέβεσαι κορίτσι δεν είναι όλα στη ζωή ευκολία και άνεση πλαστικές και Μύκονος ...κατέβασε τη μυτούλα σου γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και όταν μιλάς και φέρεσαι έτσι θα σε βρει το κάρμα ..σκατά στη γενιά σας..ασεβαστα σκατουλια

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
220
Πόντοι
21
Άντε ρε με όλες τις ψευτοντιβες σκατά στα σοσιαλ που σας έκαναν κιμά το κεφάλι...ειρωνία και ευκολία επειδή υπάρχουν τριβλακες μαλακές και πιτσιρίκια που πληρώνουν να τον παίζουν με πιξελς

handlotion

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ε τι να κάνουμε δεν είναι όλα για όλους εκτός αν δεν σ έδωσα φιλάκια πάντως
Ή το οτιδήποτε ή να μην ήσουν εντάξει μαζί μου χιχι

Για άλλη κοπέλα έλεγα, μαζί σου δεν έχω βρεθεί

Reebo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2026
Like
17
Πόντοι
0
Ενώ βγάζει μεγαλη καυλα η Εμινε, δυο φορές που την έχω πάρει είναι σε φάση μη με ακουμπάς. Φαίνεται ότι δε το γουστάρει αυτό που κάνει.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
57.940
Το Καυτό Τρίο της Εμινέ
20260627_183018.gif

20260627_182359.gif

Τρίο με το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας
PP7a669c1d-2241-4afb-982b-304a94ce6bff.png

Emilysa

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Μαγκες εγω που πηγα μαζι της δεν με αφηνε να της φιλησω ουτε καν τον κωλο της και γενικα δεν υπηρχε καθολου χημεια και το σεξ ηταν πολυ αμηχανο.Μεγαλη απογοητευση και φαινεται οτι η γυναικα κανει αρπαχτες και δεν ειναι καλη επαγγελματιας .Εγω θα την συμβουλευα να παρατησει το αθλημα και να βρει κανα sugar daddy να την συντηρει γιατι η κοπελα δυστηχως δεν κανει
ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΒΡΩ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑΝ

Emilysa

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0

Εσύ κουλαρε πρώην όμορφη δεν είναι όλοι οι άνδρες πυρφόροι ούτε πιτσιρίκια στο τικ τοκ...όταν δεν έχεις όρεξη μη πας σε ραντεβού κάποιοι δουλευουν 3 η 4 μέρες για να σε δούνε...μάθε να σέβεσαι και χαλαρώστε όλες ντίβες γινατε πια επειδή δεν κάνει καμία σας για σύζυγος η σύντροφος έχει πάει το θέμα εντελως στον αγοραίο ..μάθε να σέβεσαι κορίτσι δεν είναι όλα στη ζωή ευκολία και άνεση πλαστικές και Μύκονος ...κατέβασε τη μυτούλα σου γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και όταν μιλάς και φέρεσαι έτσι θα σε βρει το κάρμα ..σκατά στη γενιά σας..ασεβαστα σκατουλια
Αφού θες να συνεχίσεις την συζήτηση γιατί δεν μου στέλνεις προσωπικά να το λύσουμε ; 1ον επιλογή Σ είναι όπου κ αν πας κ ότι δίνεις εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σ τέτοια για να πηδήξω ΧΑΑΧ
2ον πλαστική γιατί επειδή έβαλα στήθος; Η μούρη μ ίδια είναι έχω αφαίρεση κ τα χείλη μου ..δεν είμαι πια 20 χρόνων να μην ξέρω
Από την συμπεριφορά σου φαίνεται πως φαίνεσαι σ μια κοπέλα το οποίο είναι επαγγελματίας κ προσπαθεί να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορεί..
Αν είσαι άπλυτος ανώριμος χωρισ Τρόπους κ αξύριστος σίγουρα δεν θα περάσεις καλά με μένα τα υπόλοιπα είναι για να με μειώσεις χωρίς να έχεις έρθει σέβομαι τον καθένα όπως με σέβεται φιλακιααα

psolaras1408

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2026
Like
64
Πόντοι
0
ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΒΡΩ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑΝ
Δηλαδη σοβαρα τωρα αυτη ειναι η απαντηση σου?Το οτι κοροιδευεις τον κοσμο και αποφευγεις να παρεχεις ακομα και τις ελαχιστες βασικες υπηρεσίες για τις οποιες εχεις πληρωθει αδρα δεν σου λεει κατι να φανταστω ετσι?

xHUNTERx

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Emine παρτουζα με φίλες σου τις τρανς παίζει κάνα βίντεο; έχουν πάρει φόρα και αυτές

Emilysa

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Δηλαδη σοβαρα τωρα αυτη ειναι η απαντηση σου?Το οτι κοροιδευεις τον κοσμο και αποφευγεις να παρεχεις ακομα και τις ελαχιστες βασικες υπηρεσίες για τις οποιες εχεις πληρωθει αδρα δεν σου λεει κατι να φανταστω ετσι?
Με το όνομα ψωλαρα θες κ σωστή απάντηση;

psolaras1408

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2026
Like
64
Πόντοι
0
Ναι συγνωμη που στο λεω αλλα ο ιστοχωρος μεσα στον οποιον συνομιλουμε αυτη τη στιγμη λεγεται bourdela.com που σημαινει οτι δεν ειναι και ο πιο σοβαρος και αγνος χωρος που μπορουμε να κανουμε συζητηση εμεις οι δυο δεν νομιζεις?

Emilysa

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Ναι συγνωμη που στο λεω αλλα ο ιστοχωρος μεσα στον οποιον συνομιλουμε αυτη τη στιγμη λεγεται bourdela.com που σημαινει οτι δεν ειναι και ο πιο σοβαρος και αγνος χωρος που μπορουμε να κανουμε συζητηση εμεις οι δυο δεν νομιζεις?
Ε βλέπεις τ ίδιο λέμε

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
220
Πόντοι
21
Αφού θες να συνεχίσεις την συζήτηση γιατί δεν μου στέλνεις προσωπικά να το λύσουμε ; 1ον επιλογή Σ είναι όπου κ αν πας κ ότι δίνεις εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σ τέτοια για να πηδήξω ΧΑΑΧ
2ον πλαστική γιατί επειδή έβαλα στήθος; Η μούρη μ ίδια είναι έχω αφαίρεση κ τα χείλη μου ..δεν είμαι πια 20 χρόνων να μην ξέρω
Από την συμπεριφορά σου φαίνεται πως φαίνεσαι σ μια κοπέλα το οποίο είναι επαγγελματίας κ προσπαθεί να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορεί..
Αν είσαι άπλυτος ανώριμος χωρισ Τρόπους κ αξύριστος σίγουρα δεν θα περάσεις καλά με μένα τα υπόλοιπα είναι για να με μειώσεις χωρίς να έχεις έρθει σέβομαι τον καθένα όπως με σέβεται φιλακιααα
Σκατά στην ασεβαστη γενιά σας
..κοίτα τι έρχεται στην οικονομία ...κλασική γκόμενα που αν της την πεις σου βγαζει καραμέλα κατάλογο προκάτ..είσαι άσχημος καράφλας χωρίς λεφτά δεν γαμας κτλ..άντε να αρχίσει το τοξικός χειριστικος μισογύνης μανςπλεινινκ Νάρκισσος κτλ κτλ...κλασικα όλα...κράτα μόνο αυτό ..όταν δεν έχεις όρεξη σεβασου τα χρήματα του άλλου και πες δεν πάω αλλιώς σε μια από τις πλαστικές που θα κάνεις ακόμα σκέψου να έχεις σκάσει 4 μέρες δουλειάς και οχι απλά να μην πάρεις το αποτέλεσμα που ήθελες και είχες δει ή συζητήσει...αλλά και ανάποδο...και ακου με το κάρμα υπάρχει...ψάχνεις να βρεις τα εύκολα και τα γρήγορα έχετε μάθει και τη πίτα και τον σκύλο...θα φάτε μεγάλη κατραπακια ...με αυτό που θα έρθει οικονομικά συν τα άλλα..μάθε να σέβεσαι τίποτα άλλο...προσωπικά κάποτε γουσταρα τον Κόλο σου και τη γλυκιά φατσούλα σου..αλλά στο σεξ ...3 κατηγορίες...α..ανεραστη...β ..ανακουφιστρια..3 νύμφη...κάνε ένα γκάλοπ να δεις κάτι γαμω το τικ τοκ σας και τους πυρφορους αγαπουληδες που δεν βλέπουν μουνι η απλά έτσι είναι και σαν κακοεμαθαν...φιλάκια..

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
220
Πόντοι
21
Έβαλες αυτογκόλ...

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
220
Πόντοι
21
Με το όνομα ψωλαρα θες κ σωστή απάντηση;
Ε ναι δεν γύρισε και τίποτα τσόντες ούτε είναι της δουλειάς ..παπαπα...η άλλη γυρνάει τσόντες είναι του αγοραίου και κράζει άνθρωπο για το νικνειμ...όλα θα τα δούμε ελπίζω 3ος το γρηγορότερο η ανθρωπότητα ειδικά οι γυναίκες την έχουν ακούσει χωρίς λόγο σαν παλιοι ροκ σταρ απλά επειδή έχουν μουνι...θέλουν πολύ φαπα οι πυρφόροιβκαι οι πιτσιρικάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom