Επειδη εχω να παω χρονια κουκλε..πριν 4 χρονια ηταν με διαβατηριο...και φυσικα δεν ξερω πουθενα στην ελλαδα να χρειαζεται να ταξιδεψεις με διαβατηριο...
ʼντεξες κ πήγες στην Κύπρο;Πως το κατάφερες κ δεν έκανες εμετό.
Κ βέβαια σου ζήτησαν διαβατήριο τότε κ τώρ ζητάνε ταυτότητα λόγω Ε.Ε.Σε άλλο κράτος πήγες.Μπορεί να είναι Έλληνες οι Κυπριοι αλλά δεν παύει να είναι άλλο κράτος με δικό του Σύνταγμα κ νόμους.Κ κάτι τελευταίο που αν το προσέξεις μπορεί κ να πας μπροστά:η αμάθεια είναι καλύτερη της ημιμάθειας.
Μια ερώτηση κ τελειώνω εδώ το συγκεκριμένο:όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος εκτός έδρας,δεν είθισται πολλοί Έλληνες να κουβαλάνε κ να βγάζουν τα οπαδικά τους κασκόλ κ τις σημαίες;Μήπως υπό το ίδιο πρίσμα έπραξαν κ οι Κύπριοι,που όπως κ να το κάνουμε ,μπορεί κ αυτοι να είναι Έλληνες,αλλά δεν παύει να πήγαν σε μια ξένη χώρα για να δουν την αγαπημένη τους Εθνική.
Επειδη εχω να παω χρονια κουκλε..πριν 4 χρονια ηταν με διαβατηριο...και φυσικα δεν ξερω πουθενα στην ελλαδα να χρειαζεται να ταξιδεψεις με διαβατηριο...
Γουσταρω γιατι σε κανω μαγκα σε βγαζω απο την αφανεια και λες την γνωμη σου..θα πρεπει να νιωθεις πολυ περηφανος...Νιωθεις οτι εισαι καποιος.Τα ξερολικια σου εκει που σε παιρνει οχι σε εμενα...Εχεις κανει 2432 ποστ και σε ολα λες μαλακιες μια τα λες ετσι μια γιουβετσι...Εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος συνεχιζε με κανεις και γελαω
Με συγκινείς που με προσέχεις κ ξέρεις πόσα έχω γράψει .Βλέπω ότι ακούς κ πολύ spor fm(για την έκφραση τιτανομεγιστοτεράστιος).Ούτε σε μια λέξη που χρησιμοποιείς δεν μπορείς να βάλεις κάτι δικό σου.Δανείζεσαι ότι πιάνεις στον αερα.Σε ευχαριστούμε που μας έκανες όμορφη την ημέρα κ μας διασκέδασες.Καληνύχτα γραφικέ.
Ρε moderators την υπογραφή του Αδόλφου δεν τη βλέπετε? Φίλε σε παρακαλώ άλλαξε την υπογραφή σου ότι και να κανε κάποιος παραμένει άνθρωπος και δεν έχεις δικαίωμα να τον βρήζεις έτσι.
Σπορε αν και στο ιντερνετ αρχισουμε τη λογοκρισια,γαμησε τα.
Κρατα τις συμβουλες για σενα και ασε τους mod που ξερουν καλυτερα απο εμας να κανουν τη δουλεια τους.