Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και γιαυτό έχω την αίσθηση ότι θα παραμείνουν έτσι μιας και το στρατιωτικό καθεστώς καλλιεργεί την κουλτούρα αυτή για να κρατήσει αυτό το μωσαϊκό λαών σε ένα κομμάτι...Πάντα ήταν πολίτιστοι και θα τους πάρει πολλάάάάάάά χρόνια για να έρθουν σε normal επίπεδα. Δεν αλλάζουν τόσο εύκολα οι κουλτούρες. Κι αυτή είναι η κουλτούρα τους.
Οι Τουρκοι πάντα λόγω καταγωγής (Μογγολοι) και λόγω των στρατιωτικων είναι βαρβαροι, απολιτιστοι, και χωρίς παιδεία. ʼρα να αλλάξει αποκλειεται, μόνο αμα διασπαστει (μάλλον απίθανο).
Δυστυχως είναι το αγκαθι όχι μονο στα Βαλκανια αλλά και της Ευρωπης.
'''ναι εγινε επανασταση το 1821 διοτι ειμαστε υποδουλοι ναι εχουν γινει και σφαγες και λεηλασιες απο τους τουρκους οπως εχουν γινει και απο ελληνες
Σε παρακαλω θελω να μου αναφερεις ντοκουμεντα,εγγραφα βιβλια της εποχης που να αναφερουν τις αποψεις σου μηπως και αλλαξω γνωμη και οχι γενικοτητες και λογια ιστορικων του 1922 ...διοτι δεν θα απαντησω ευχαριστω''
Οσο για αυτα που λες...Ξερεις πολλα εδαφη που να μην μας ανηκαν ανεκαθεν και με σφαγη που καναμε να τα κατακτησαμε?ντοκουμεντα να καταθεσεις οπως λες κι εσυ!Και για το 22 δεν θες γενικοτητες και ιστορικους...Μα οι ιστορικοι μελεταν την ιστορια...τι θες κανα βιντεο να δειχνει σφαγες????????Αφυπνιστειτε Εθνικα!!!Δεν ειμαι εθνικιστης...Απλα Πατριωτης και ρομαντικος...
Εχουν συμβαλει στους ναργιλέδες και στις χανουμισες. χαχαχαΚαι όποιος έχει αντίθετη άποψη, ας καταθέσει μία έστω μικρή συμβολή των Τούρκων στον παγκόσμιο πολιτισμό, εκτός από τις κατά καιρούς γενοκτονίες που έχουν διαπράξει βέβαια.

φιλε σε ευχαριστω γιατην απαντηση σου αλλα θελω να προσθεσω οτι δεν αποριπτω ολους τουσ ιστορικους αλλα αυτους που διαμορφωσαν την ιδεολογια το εθνικισμου να παρουμε την σμυρνη με γιουρουσι,οι τουρκοι ειναι μογγολοι ζωα κλπ και που εκθετουν την ιστορια χωρις ντοκουμεντα και γραπτες πηγες με σκοπο να διομορφωσουν ενα εθνικισμο τυπου εοκα β που κανει ανθρωπους και τις παιδικες ψυχες δολοφονους..η αποψη μου για το καψιμο της ελληνικης σημαιας ειναι οτι οποιαδηποτε εκδηλωση προσβολης εθνικων συμβολων πρεπει να τιμωρειτε με 20 ετη φυλακιση χωρις αναστολη ..και οποιος αναρχικος καταστρεφει δημοσια περιουσια αναγκαστει να αποζζημιωσει το ελληνικο κρατος και αν δεν εχει χρηματα η περιουσια για δημευση εξαναγκασμος σε σωφρονιστικη εργασια εως την πληρη αποζημιωση του δημοσιου εστω και αν δουλευει για 30 χρονια τσαμπα εγω τουλαχιστον δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω ως φορολογουμενος τις ζημιες που εκαναν μερικα ρεμαλια
Φίλε koproni θα σε πάω λίγο μακρύτερα αμφιβάλεις ότι Γερμανός αξιωματικός συμβούλεψε του Τούρκουν να δημιουργήσουν "ειδικό" στράτευμα στο οποίο θα στέλνονται οι Πόντιοι με σκοπό την "ήπια" εξόντωση τους με τρόπο που δεν θα προκαλέσει την διεθνή κατακραυγή; 500.000 κόσμος πέθανε από ασιτία και κρύο? ποιοι πολιτισμένοι άνθρωποι το έκαναν αυτό;
Τους Τούρκους ποτέ δεν τους συμπαθήσαμε. Εδώ και αιώνες δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στην περιοχή... [Κι όμως σήμερα] ντρέπεσαι να εκφραστείς απρεπώς για Τούρκο, γιατί θα σε πουν μισαλλόδοξο σφαγέα, απάνθρωπο τομάρι και κακό χριστιανό. Απορούμε πώς δεν κάναμε ακόμα αντικουρδικές διαδηλώσεις. Νιώθουμε ξαφνικά ότι ποτέ κανέναν δεν αγαπήσαμε τόσο πολύ όσο τους Τούρκους. Σε λίγο μπορεί να ζηλέψουν οι παλιοί μας αγαπημένοι Σέρβοι και να μας κάνουν μούτρα που δώσαμε τα μάτια μας αλλού.
φιλε μου το ειδικο σωμα του κεμαλ ηταν τσετες παραστρατιωτικες ομαδες οπως η εοκα β με σκοπο την εξοντωση των αρμενιων και των ελληνων μην γενικευεις και βαζεις και τον λαο,τελος θελω να σας παρακαλεσω μην μου στελνετε σε πμ το φεγγαρακι μου λαμπρο φεγγε μου να περπατω.. σαν επιχειρημα για την υπαρξη του κρυφου σχολιου επι της τουρκοκρατιας αλλα πηγες ιστορικων γεγονοτων σε εγγραφα , βιβλια περιιηηγητων,απομνημονευματα κλπ για να μπορεσω να σ;ας κατανοησω
Για κοιτα ρε που προσπαθουμε να πησουμε τον αλλον να ειναι Ελληνας κι οχι ανθελληνας...Ρε που καταντησαμε...φιλε μου μπορεις να πας να ζησεις στην γειτωνα χωρα και να λες τις αποψεις σου...θα σε λατρεψουνε!