Νέα

Εκσπερμάτιση στο στόμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
το target group σου είναι όσες πήγαιναν κατηχητικό, ουρσουλίνες, αρσακειάδες...γενικώς της εκκλησίας. Είναι οι πιο τρανές καταπιόλες-παρτόλες. Μιλάω εκ πείρας, μακράς, σταθεράς και πεντακάθαρης.

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
20
Πόντοι
0
Αν τα παιρνει στομα και το στραγγιζει μια χαρα,δε κανει καποια διαφορα μετα αν τα φτυσει ή αν τα καταπιει.Παντως εμενα ολοι οι γνωστοι και φιλοι τσιμπουκι απο τις γυναικες τους βλεπουν με το κυαλι
Η αλήθεια ειναι ότι απο ένα σημειο και μετα τσιμπούκια καλά μόνο άντρες κάνουν που τα καναπίνουν κιολας

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.731
Πόντοι
456
Εσύ δλδ τα καταπίνεις;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.319
Πόντοι
9.415
κανόνας δεν νομίζω να υπάρχει κ παρότι σχετικά έμπειρος (τριψήφιος) δεν θα έλεγα ότι υπάρχει με ασφλαεια ποσοστό που τα καταπίνουν..

έχω τύχει 40άρα με βυζαρες να γουστάρει γυφλοκωλι κ να δίνει πίσω πόρτα αλλά στην πίπα τα σκάτωνε (φλύαρη κ άτεχνη, ούτε καν να χύσω στο στόμα της..)
άλλη έκφυλη 50άρα με καλό βιογραφικό να τα πέρνει στο πρόσωπο, να γουστάρει ξεφτυλισμα, χυσιμο παντού, βιντεοσκόπηση όλα, αλλά να μην τα καταπίνει ποτέ (μια φορά με στρίμωξε σε WC σε εστιατόριο κυριλέ κ με πέθανε στην πίπα κ την ώρα που την έχυνα στο στόμα να χτυπάει η πόρτα κ αντί να τα καταπιεί να ξεμπερδεουμε, τα έφτυσε στην χειροπετσετα του μπάνιου ..)

Και αλλά πολλά κουλά .. κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις που στην αρχή τα πίνανε, μετά ούτε λόγος .. Και αθλητικός είμαι κ προσέχω διατροφή λόγω αθλητισμού..(Ούτε πίνω ούτε καπνίζω)

Από την άλλη έχω πολλές περιπτώσεις που βρεθήκαμε για αρπαχτή με δεσμευμένες που μόνο τσιμπούκι έπεφτε γιατί έτσι θεωρούσαν ότι δεν απατούσαν τον δικό τους (ή κάποιες τον εκδικούνταν με αυτό τον τροπο).
Αυτά ήταν κ τα καλύτερα στοματικά ever...(κ φυσικά όλα πιωμα)

Υ.Σ. 2017 πηδάω στο βουκουρεστι μιλφάρα Ρουμάνα (Α) που είχε παντρευτεί Έλληνα (γνωριμία από tinder) κ ήταν σε διάσταση.. Γινόμαστε φίλοι στα σοσιαλ κ μετά από καιρό πηδάω κ μια (Β) από την παρέα της (είχαμε γίνει κ με αυτή φίλοι στα σοσιαλ) στην Αθήνα που είχε έρθει σε ένα συνέδριο .. Στο τέλος με ρωτάει η "Β" αν έκανε καλύτερο τσιμπουκι αυτή, ή η "Α".. και αν η "Α" τα έπινε ..:grin::grin::grin::grin:

wiz

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
93
Πόντοι
1
Τα καταπίνουν κανονικά και τους αρέσουν κιόλας..

Τουλάχιστον με τις δικιές μου εμπειρίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom