Νέα

Εκσπερμάτιση στο στόμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Καλημέρα κυρίες & κύριοι του ιστότοπου.

Με βάση την εμπειρία σας, όχι με βάση πόσο πιστεύουμε σε τι αναλογία των ερωτικών σας επαφών, οι κοπέλες που ήρθατε σε επαφή δεχόντουσαν την εκσπερμάτιση εντός στόματος?

Πόσες από αυτές εφτυναν το σπέρμα & σε πόσες υπηρχε κατάποση.

MrMpoutias12

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
58
Πόντοι
0
Εγώ θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχω γαμησει τα καταπίνε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ειδικά οι πιο μικρές τύπου πρωτοετής φοιτήτριες ήταν οι πιο εκφυλες

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.612
Πόντοι
6.255
Το επίπεδο πλεον ειναι κατευθείαν οισοφαγο

Π

νηστεύσας

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
84
Πόντοι
0
50% τα κατάπινε, 12,5% τα έφτυνε και το υπόλοιπο 37,5% τίποτα από τα δύο.

Αυτές που τα κατάπιναν ήταν οι πιο υποτακτικές κατά την συνεύρεση, αυτές που τα έφτυναν θα τις χαρακτήριζα ως γενικά αδιάφορες, ενώ αυτές του 37,5% τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν queer που αν και ήταν πολύ καλές στην παρέα στα ερωτικά υπήρχε ολοκληρωτική ασυμβατότητα (το ότι δεν τα έπιναν είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας).

Πλέον έχω μάθει να προσέχω τις κακοτοπιές. Αυτό που δεν έχω μάθει είναι το πώς να βρω γυναίκα που να είναι ικανή για χυσολαρυγγάδα.

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.288
Πόντοι
2.356
Το κακο ειναι οτι η τωρινη κοπελα μου δεν τα καταπινει ,ουτε να χτσω στο στομα θελει, ενω τρελενετε για τσιμπουκια καθε λογης.
Ενω να χυσω μεσα της δεν την πειραζει

• Λύπη
Αντιδράσεις: Rene90

Crazyalex

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μυστη μου η πλειοψηφια τα παιρνει στο στομα και πανω απο τις μισες τα καταπινουν…

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
646
Πόντοι
81
Η πρώτη μόνη της το ζήτησε,ήμουν ο πρωτος της και ηταν η πρωτη μου γενικα στο σεξ,η επόμενη στο 2ο έτος ειχε υπερ-αρκετη εμπειρια ήδη

• Αγάπη
Αντιδράσεις: nzg

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Αν τα παιρνει στομα και το στραγγιζει μια χαρα,δε κανει καποια διαφορα μετα αν τα φτυσει ή αν τα καταπιει.Παντως εμενα ολοι οι γνωστοι και φιλοι τσιμπουκι απο τις γυναικες τους βλεπουν με το κυαλι

Τελευταία τροποποίηση:

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με όσα μου έχουν πει τα καταπίνουν ευχάριστα γιατί είναι γλυκά και με ωραία σύσταση. Το ποσοστό που κάνει κατάποση για εμένα είναι άνω του 65%. Οι ελάχιστες που δεν τα πίνουν έχω παρατηρήσει πως δυσκολεύονται γενικά με τα τσιμπούκια, ενώ δεν κολλάνε σε άλλα πράγματα. Σε γενικές γραμμές ποτέ δεν μου έχει τύχει να τα φτύσει κάποια και το δείγμα που έχω είναι τριψήφιο. Με άλλα λόγια καλή διατροφή, συχνές εκσπερματώσεις, απίστευτα καλή προσωπική υγιεινή και χημεία με τις άλλες για να σας τα πίνουν ευχάριστα. Εδώ να συμπεριλάβω πως σταθερά καμία δεν έχει αρνηθεί το γλειφοκώλι ή δεν έχει επιχειρήσει να πει καμιά μαλακία αν το ζητήσω γιατί έχει εξαίρετη σχέση με το σαπούνι. Thank me later για τα δεδομένα και τα μαθήματα της ζωής.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
Δεν υπαρχει στανταρ.Οτι τυχει η αν βγει ειναι αυτο.Το ιδιο κ σε μας οταν γλυφουμε.Αλλου θελουμε αλλου οχι.Ολα παιζουν ροιλο,ηλικια,εμπειρια,θεληση,συχνοτητα.Αλλες ναι αλλες οχι αλλα αυτο ειναι γενικο

• Like
Αντιδράσεις: jeand

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Καλημέρα, ενοχλεί κάπου αυτό?
Προφανώς και δεν ενοχλεί. Απλά μου έκανε εντύπωση αυτό και το τόνισα. Αναγνώρισες κάποιου είδους ενόχληση από μέρους μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κακο ειναι οτι η τωρινη κοπελα μου δεν τα καταπινει ,ουτε να χτσω στο στομα θελει, ενω τρελενετε για τσιμπουκια καθε λογης.
Ενω να χυσω μεσα της δεν την πειραζει
Μάλλον θα "αηδιάζει" με την "γεύση". Υπάρχουν τέτοιες.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.074
Πόντοι
12.436
Καλημέρα κυρίες & κύριοι του ιστότοπου.

Με βάση την εμπειρία σας, όχι με βάση πόσο πιστεύουμε σε τι αναλογία των ερωτικών σας επαφών, οι κοπέλες που ήρθατε σε επαφή δεχόντουσαν την εκσπερμάτιση εντός στόματος?

Πόσες από αυτές εφτυναν το σπέρμα & σε πόσες υπηρχε κατάποση.
απ' ότι καταλαβαίνω μιλάς για φιλενάδες, όχι εργαζόμενες.
Η πιο εμφανίσιμη αλλά και πιο ψόφια στο κρεβάτι πρώην μου, 18 εκείνη 22 εγώ, σιχαινόταν το στοματικό. Μετά από ελάχιστες συνευρέσεις δεν με άφηνε να τη γλείφω για να μην της ζητάω κι εγώ τσιμπουκάκι.
Η πρώην με την οποία είχαμε τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας - 18 εκείνη 28 εγώ - κατάπινε κανονικότατα και χωρίς να της το ζητήσω. Το έκανε σαν να το θεωρούσε απλά φυσιολογικό. Ήταν και η μόνη που κατάπινε.
Μια άλλη που ήταν ψιλο-αχόρταγη και ήταν ικανή να μου βγάλει το πουλί έξω και να με τσιμπουκώσει μέσα στο δρόμο αν βρίσκαμε καμιά ήσυχη καβάτζα, μου τα πήρε μια φορά στο στόμα χωρίς κατάποση και μια στο πρόσωπο έπειτα από 2-3 ποτηράκια κρασί. Έπρεπε να την ποτίζω συχνότερα ο μαλάκας, απλά εκείνο το διάστημα ήμουν ταπί.
Οι δυο σύζυγοι τσιμπούκωναν πρόθυμα αλλά χωρίς κατάποση.
Δυο κωμικοτραγικές φάσεις μου είχαν τύχει με δυο γκόμενες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Δυο φορές βρεθήκαμε στο κρεβάτι με την καθεμία και κάθε φορά ήταν το απόλυτο φιάσκο, λες και είχαν παρακολουθήσει σεμινάριο "πώς να ξενερώσετε έναν άντρα". Η πίπα; η μεν πρώτη άγγιξε στιγμιαία το κεφαλάκι με την άκρη των χειλιών της κι αυτό ήταν. Η δεύτερη το πέρασε μια φορά με τη γλώσσα κοιτώντας με στα μάτια και συνέχισε με το χέρι. Παρ' το στο στόμα σου της είπα, απάντηση: θέλω να σε βλέπω. Οκ...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.486
Πόντοι
3.506
Έχω πέσει σε γκόμενα που να τρελαίνεται για τα πάντα. Ξεκωλιάσματα, πίπες μέχρι πνιγμού, παρτούζες, λεσβιακά, gangbangs, δεσίματα, δημόσια γαμίσια, sex toys κάθε είδους... σχεδόν ό,τι βάλει ο νους σας, ΑΛΛΑ:
-δεν κατάπινε,
-με άφησε μόνο δυο φορές να τελειώσω στο στόμα της και τα έφτυσε κατευθείαν πάνω στους βύζους για να τα απλώσει εκεί,
-δεν με άφησε ποτέ να τη ψεκάσω στη μούρη.

Άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου :think:...

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
646
Πόντοι
81
Αν τα παιρνει στομα και το στραγγιζει μια χαρα,δε κανει καποια διαφορα μετα αν τα φτυσει ή αν τα καταπιει.Παντως εμενα ολοι οι γνωστοι και φιλοι τσιμπουκι απο τις γυναικες τους βλεπουν με το κυαλι
Είναι <<εγκεφαλικό>> το θέμα, για μένα απ την στιγμή που την γλειφω και της τα καταπινω όλα γιατί να μην κάνει το ίδιο;εκτός κι αν την προηγούμενη έχω φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά οπότε πάω πάσο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rene90

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Είναι <<εγκεφαλικό>> το θέμα, για μένα απ την στιγμή που την γλειφω και της τα καταπινω όλα γιατί να μην κάνει το ίδιο;εκτός κι αν την προηγούμενη έχω φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά οπότε πάω πάσο
παω πασο στο πως το αισθανεται ο καθενας εκεινη την ωρα,απλα σαν απολαυση δεν αλλαζει κατι,για μενα το βασικο ειναι οτνα χυνω να συνεχισει να τα παιρνει στο στομα,αλλιως αν ηταννα συνεχισει με χερι προτιμω να τα ριξω μεσα σε αλλη τρυπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom