Καλημέρα κυρίες & κύριοι του ιστότοπου.
Με βάση την εμπειρία σας, όχι με βάση πόσο πιστεύουμε σε τι αναλογία των ερωτικών σας επαφών, οι κοπέλες που ήρθατε σε επαφή δεχόντουσαν την εκσπερμάτιση εντός στόματος?
Πόσες από αυτές εφτυναν το σπέρμα & σε πόσες υπηρχε κατάποση.
απ' ότι καταλαβαίνω μιλάς για φιλενάδες, όχι εργαζόμενες.
Η πιο εμφανίσιμη αλλά και πιο ψόφια στο κρεβάτι πρώην μου, 18 εκείνη 22 εγώ, σιχαινόταν το στοματικό. Μετά από ελάχιστες συνευρέσεις δεν με άφηνε να τη γλείφω για να μην της ζητάω κι εγώ τσιμπουκάκι.
Η πρώην με την οποία είχαμε τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας - 18 εκείνη 28 εγώ - κατάπινε κανονικότατα και χωρίς να της το ζητήσω. Το έκανε σαν να το θεωρούσε απλά φυσιολογικό. Ήταν και η μόνη που κατάπινε.
Μια άλλη που ήταν ψιλο-αχόρταγη και ήταν ικανή να μου βγάλει το πουλί έξω και να με τσιμπουκώσει μέσα στο δρόμο αν βρίσκαμε καμιά ήσυχη καβάτζα, μου τα πήρε μια φορά στο στόμα χωρίς κατάποση και μια στο πρόσωπο έπειτα από 2-3 ποτηράκια κρασί. Έπρεπε να την ποτίζω συχνότερα ο μαλάκας, απλά εκείνο το διάστημα ήμουν ταπί.
Οι δυο σύζυγοι τσιμπούκωναν πρόθυμα αλλά χωρίς κατάποση.
Δυο κωμικοτραγικές φάσεις μου είχαν τύχει με δυο γκόμενες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Δυο φορές βρεθήκαμε στο κρεβάτι με την καθεμία και κάθε φορά ήταν το απόλυτο φιάσκο, λες και είχαν παρακολουθήσει σεμινάριο "πώς να ξενερώσετε έναν άντρα". Η πίπα; η μεν πρώτη άγγιξε στιγμιαία το κεφαλάκι με την άκρη των χειλιών της κι αυτό ήταν. Η δεύτερη το πέρασε μια φορά με τη γλώσσα κοιτώντας με στα μάτια και συνέχισε με το χέρι. Παρ' το στο στόμα σου της είπα, απάντηση: θέλω να σε βλέπω. Οκ...