Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δινεις κουραγιο στον συνανθρωπο.....ρε συγκεντρωθειτε λεμε. εκτος και τον σφαξουν και καψουν το πτωμα, ποιο μαγαζι θα ρισκαρει κατι τετοιο? ποιος θα πατησει ξανα σε μαγαζια που κακοεκρινε ο μετεπειτα δαρμενος παιχτης?
ποιος θα πατησει ξανα σε μαγαζια που κακοεκρινε ο μετεπειτα δαρμενος παιχτης?
δινεις κουραγιο στον συνανθρωπο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο αγαπουλης
Θα μου κλασουν τα αρχιδια οι νταβατζηδες ξερω σαολιν κουνγκ φου![]()
![]()
![]()
Θα σε μαθω και σενα τσαμπα

θα το γραψω στο σαιτ μην ανησυχεις.....μπας και βγαλεις τα πολλα μπανερακια....Γουλού πάντως αν έχεις κανά οικοπεδάκι ή γενικά κάτιτις μιας άλφα αξίας βρε αδερφέ και δεν ξέρεις που να το αφήσεις αν οοοο μη γενοιτο λέμε τωρα...., είμαι κι εγω εδώ.......![]()
ευχαριστω πολυ τον νικοπειραια,τον σιβιλ,τον πυροκαβλο,τον τζο,τον σταμ,τον απολυτο ,τον καραμαν και τον λακι και οποιον αλλον μπουρδελιαρη εγραψε καποιες σκεψεις πανω στο θεμα μας....
το νοημα του θρεν ηταν να μπει ενας προβληματισμος πανω στο θεμα επωνυμια στα μπουρδελα,συσχετιση με τις κριτικες ,υπευθυνοτητα των μελων που ενημερωνουν αλλα και ποιο ειναι το κοστος της αληθινης χωρις σαλτσες ενημερωσης...
τελικα τα πραγματα κλινουν μαλλον προς την σκεψη που ειχα για ενα σπαμ κακοβουλο μηνυμα απο καποιον ανηλικο ...
παραπλησιο μηνυμα εσταλη και αλλου απο οτι μαθαινω.....
χου μωρη,αυτο θα μου το πληρωσειςκαταλαβα παλι ο παπατρελος ειναι....ο νωντας εχει ορκο σιωπης ρε μεχρι τις 26 σεπτεμβρη για ενα στοιχημα .....μπαινει ως μακης νομιζω....
για μπουμπ δεν ξερω...

ιδιαιτερα εσενα που εδωσες και ιδεα τι να κανουν με το πτωμα μου ......εγω που σε καθησυχασα σταρχιδια σου χαχαχα. κουφαλα![]()
χου μωρη,αυτο θα μου το πληρωσεις![]()
![]()
εγω που σε καθησυχασα σταρχιδια σου χαχαχα. κουφαλα![]()
γιατι εγω που ειδα πρωτη το θρεντ? :- Κλασιμο κανονικα >![]()