Νέα

Το λες ή δεν το λες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα rodolfos2393
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το λες η δεν το λες;;;

  • της το λες και ας σε καταγραψει στα στατιστικα... +1 δεν κανει την διαφορα στην λιστα της...

    Ψήφοι: 10 47,6%
  • δεν το λες, παιξτο τρελη και αστην να απορει και να μεινει με την απορια...

    Ψήφοι: 4 19,0%
  • αυτοκτονα ελευθερα.... δεν θα αλλαξει τπτ

    Ψήφοι: 7 33,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.008
Πόντοι
10.336
το λες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι δεν το λες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το λες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μη το πεις
 

Glyfomounix

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
3.209
Like
6.925
Πόντοι
1.056
πιστεύω εκατομμύρια άντρες έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση ,είναι ένα καλό νήμα,ειδικά για την επιλογή της αυτοκτονίας. Ας δώσω και εγώ τα δυο σεντσια μου που αποτελούν τη σοφια ενός μεγάλου εραστή.

Τύπε ΔΕΝ θα τη γαμησεις τη γκομενα. Οι γκόμενες είναι πουτανες και σκατοψυχες ,σιχαμερά και τιποτενια πλάσματα στην πλειοψηφία τους. Έτσι και αυτή η πουτανα στην ψυχή εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα σου που ξερει ότι έχεις. Και λογικό να έχεις γιατί είσαι μια κινούμενη χλαπατσα και αυτή είναι καλό μουνι.

Από τη στιγμή που θες να γαμησεις αυτήν ,και έχεις συναισθήματα δε θα σου βγει με φίλες.

Τα συναισθήματα όπως είπα τα έχεις γιατί είσαι μια κινούμενη και άμορφη μάζα λίπους. Αυτό όμως τύπε αλλάζει. Κάνε γυμναστική,άσε τα πατατάκια κάτω και όσο θα χάνεις τόσο θα ανεβαίνεις.

Ο γιατρός γλειφομουνιξ συνιστά
αυξημένη δόση γυμναστικής και 15 μέρες σε Ταυλανδη με δυο μασάζ τη μέρα
 

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Μηνύματα
573
Κριτικές
30
Like
3.775
Πόντοι
2.836
Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι τσέκαρε αν πρόκεται να φας το γκομενακι. Πως????
Πέρνα στη επίθεση κάνε φουλ πέσιμο και ότι γίνει.ΟΡΜΑ!!!
Αν δεν γουστάρει στειλτην στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα....
Αν συνεχίσεις τη φιλία και καλά μαζί της τότε θα έχεις τους εξης ρόλους στο εξης:
1) Του γκομενοφυλακα
2)Του καληνυχτακια
3)Του ταξιτζή
3)Tου χορηγού (χωρίς σεξ εννοείτε αυτό)
4) Του ψυχολογου-ακροατη

Το ρόλο του γαμια ΠΟΤΕ!!!!
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
7.073
Κριτικές
18
Like
15.963
Πόντοι
4.546
Τύπε Ροδόλφε Βαλεντίνο, ζεις; Πέταξες ένα θέμα και εξαφανίστηκες. Δώσε συντεταγμένες και σημεία ζωής.

Ξέρεις τύπε, βαθειά μέσα σου, πως αν ήταν να κάνεις μεγάλη κίνηση, θα το είχες κάνει ήδη. Είμαι σίγουρος ότι το έδειξες πολλές φορές με πλάγιο τρόπο, ότι την θέλεις. Δεν ανταποκρίνεται όμως, αν και πήρε το μήνυμα. Αυτή είναι η ζωή τύπε, και χαρές και λύπες, κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι, το δέχεσαι ή όχι και προχωράς.

Αυτή μπορεί να θέλει να διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση και να μην το διακόψεται μαχαίρι, αν το τραβήξεις πολύ ενώ σε κρατάει σε απόσταση, ίσως και να πληγωθείς εσύ πολύ άσχημα (περισσότερο από τώρα) .

Οπότε για εμένα: κόψε τις ιδέες για άλλου τύπου προσέγγιση, μήπως και δεν... κατάλαβε ότι την θες, θα κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου, μεγαλύτερο.
Συγκεντρώσου να σουλουπωθείς, να ξαναγίνεις περισσότερο ποθητός και να πάρεις το καλύτερο από την ζωή που έχεις, έστω και πηδώντας επί πληρωμή, στα αρχίδια σου.
Πήγαινε βόλτες, για ποτά, κινηματογράφο, όπου εσύ γουστάρεις και γράψτους όλους και όλα στα αρχίδια σου, δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου.
Περιόρισε τα συχνά σούξου μούξου μαζί της, από την στιγμή που την βλέπεις ερωτικά και δεν υπάρχει ανταπόκριση και από την στιγμή που δεν έχεις γερό στομάχι να διαχειριστείς την παρούσα κατάσταση. Με τον καιρό θα απομακρυνθείτε περισσότερο, φυσικά και με ομαλό τρόπο: απλά να σκέφτεσαι ότι δεν οδηγεί κάπου και βλάπτεις τον εαυτό σου, αν το μυαλό σου γυρίζει εκεί.
 
OP
OP
R

rodolfos2393

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2019
Μηνύματα
59
Κριτικές
2
Like
132
Πόντοι
0
παντως μεγαλη παγιδα η παρεα... ειδικα οσο μεγαλωνεις και νομιζεις οτι εισαι βουδας (σωματικα και ψυχικα) ερχεται εκεινο το κλικ που λυγιζεις χωρις να το καταλαβεις... γι αυτο πηδατε.... καμια δεν αξιζει οντως... ολες σκατοψυχες συμφεροντολογες.... και μετα κλαιγονται οτι δεν βρισκουν το καλο παιδι κτλ κτλ μεγαλες ταμπελες μεγαλες αδικιες
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
704
Κριτικές
1
Like
366
Πόντοι
26
λαθος thread! σαλεψα...
 
Τελευταία τροποποίηση:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.875
Κριτικές
3
Like
1.484
Πόντοι
216
Κραξτε ελευθερα ακολουθει σεντονι betamale.

Γενικά λογω κιλών και δουλειάς τα τελευταια χρονια ειμαι μόνος. Οκ δεν ειχα θεματα λιγο κανα καλο escort λιγο κανα τυχερο την περνουσα. Καποια στιγμη στην δουλεια γνωρισα την Μ. Γυναικαρα πρωην αθλητρια, γονος οικογενειας που δουλευε απο hobby... τοτε ειχε μια εξ αποστασεως σχεση και ηταν λιγο απομακρυ αλλα πολυ κυριλλε γυναικα ακρως προσεγμενη και μαζεμενη ουτε χαχα ουτε αχαχουχα κτλ. Για την ιστορια της την ειχε ζητησει να πανε για ποτο ενας... πολυ ωραιος συναδελφος.. του ειπε ναι ανταλλαξαν τηλεφωνα αλλα δεν του απαντησε ποτε... (τα red flags ειναι να τα αναγνωριζουμε αμα εχεις μυαλο...)

με τα πολλα δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια γιναμε φιλοι στο fb με αραιη επαφη οπως και ενας καφες μια εδω και μια εκει κτλ. Το προηγουμενο καλοκαιρι ηταν στα χωρισματα με την σχεση της και αρχισαμε να βγαινουμε καθε μερα... κουβεντα για την πρωην καναμε μονο μια φορα καθως ποτε δεν ανοιγα κουβεντα για τα προσωπικα της/μου. αυτο το καλοκαιρι γνωρισε ολους μου τους φιλους... ερχοταν παντου με τον καθε ενα που θα εβγαινα.. εκει την πατησα αλλα δεν το καταλαβα... χαιρομουν υπηρχε οικοιοτητα μου ειπαν δυο γνωστοι οτι με ακουμπουσε κτλ αλλα ειπαμε βουδας.... και στην τελικη γυναικες ειναι παιζουν γνωστο αυτο.... με τα πολλα μεταθεση.... αλλαγη ποστου....

ηρθα στην πολη 3 φορες (χριστουγεννα πασχα καλοκαιρι) και η καθε φορα ηταν χειροτερη.... αρχισε η εξωστρεφεια (και το λογικα εκανε γαργαρες στο σπερμα) αφου χωρισε απελευθερωθηκε κτλ... ζοριστηκα τα χριστουγεννα.... το πασχα το ιδιο... και επικοινωνια τπτ μονο για βοηθεια στην δουλεια.... ενω στις διακοπες λεγαμεθα βρεθουμε κτλ ολο και κατι γινοταν και δεν βρισκομασταν περα απο κανα δυο καφεδες. Στα γενεθλια της μου εκανε παραπονα οτι δεν την πειρα τηλ.... κτλ κτλ ε την στολισα κτλ στανιαρε λιγο (ναι δεδομενος πυρφορος πειτε οτι θελετε).

Το καλοκαιρι ηρθε βγηκαμε κανα δυο φορες για καφε, οκ παγωμενα... ολο ελεγε για τον ταδε που γνωρισε και μου εδειξε φωτοζ απο που πηγαιναν εκει οκ ζηλεψα ακομα περισσοτερο ολο βαμμενη ντυμενη λουσατη και μαζι με ενα τζιν η ενα φορεμα απλο και πολυ ηταν... τεσπα απο τα χριστουγεννα καταλαβα οτι ειχα δαγκωσει την λαμαρινα.... το πασχα απογοητευτηκα και τωρα ειμαι στην φαση της πικρας.... φετος το καλοκαιρι 2 καφεδες ολο δεξια αριστερα.... τωρα γυρισε με πειρε τηλ.... ε της ειπα δεν μπορω οτι εχω φιλοξενουμενους και της ειπα για μετα το 15υγουστο.... δεν της αρεσε και πολυ αλλα οκ....

δυο τα σεναρια.... τηε λες οτι κυρα μου ειχα συναισθηματα και εναν χρονο τωρα μας ταραξες στο δεν μπορω και μπορω με τους αλλους και θελω να ειμαστε μακρια και αγαπημενοι;;;;; η το πας αναβολη αναβολη μεχρι να ξεκοψει;;; ιδου η απορια... κραξτε ελευθερα αλλα οκ υπαρχουμε και εμεις οι ηττημενοι της γης.
Φιλε μου και συναγωνιστή!

Μας διηγείσαι μια ωραία απλή, ανθρώπινη ιστορία. Ούτε χώρος για κανένα κράξιμο υπάρχει, ούτε χαρακτηρισμοί, ούτε τίποτα!
Κι όποιος δεν παραδέχεται πως βρέθηκε σε αντίστοιχη θεση είναι είτε ψεύτης, είτε κοινωνικά ανάπηρος....

Πολύ δυστυχώς μεν, όπως πολλοί σου είπαν ήδη, 'you've been friendzoned'. Αυτό είναι το κακό νέο εδώ!
ΑΛΛΑ, δεν μένουμε στάσιμοι εκεί, έτσι απλά! Εγώ ο ίδιος είχα μακρόχρονη σχέση με τύπισσα που είμασταν φίλοι κοντινοί, παλιά!
Έχω δει παρόμοιες καταστάσεις να έρχονται τούμπα στο ευρύτερο περιβάλλον μου, και το αποδίδω σε διάφορες αιτίες. Τις οποίες αναφέρω παρακάτω, και θα καταλήξω σε αυτό που σ ενδιαφέρει να ακούσεις!

1) Φίλοι/γνωστοί από κοινή παρέα, τυχαίνει σε κάποια φάση να έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους μέσω κάποιας κοινής εμπειρίας (πχ διακοπές όλη η παρέα μαζί) και γυρνάνε ζευγαρωμένοι. Τα κοινά βιώματα δένουν τους ανθρώπους.

2) Η οικειότητα όπως και να χει βοηθάει στην ανάπτυξη συναισθημάτων. Κι ενώ δεν είναι πάντα αμοιβαία, μερικές φορές είναι πιο ευμετάβλητα απ' όσο νομίζουμε. Το θέμα είναι πως αυτά κάνουν trigger μέσα από κάποιο γεγονός.

3) Δεν απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι το να γυρνάνε δεξιά κι αριστερά μια ζωή. Κάπου έρχεται η πρόθεση να αράξουν με κάποιον άνθρωπο που νιώθουν άνετα (ειδικά οι γυναίκες καθώς φθείρονται γρηγορότερα απο αυτό), και εάν συμβεί αυτό, διατίθενται να κάνουν παραχωρήσεις όταν ξέρουν πως έχουν να κάνουν με κάποιον που παρέχει μια κάποια 'ασφάλεια'. (χωρίς να είναι απαραίτητα καλό αυτό, αλλά είναι άλλη κουβέντα).

4) Τέλος, γνωρίζοντας έναν άνθρωπο τυπικά από κάποιο περιβάλλον, δε σημαίνει απαραίτητα πως ξέρεις τι άτομο είναι, καθως προβάλλει μια συγκεκριμένη εικόνα και πτυχές του εαυτού του. Όταν τύχει να γνωρίζει κάποιος άλλες πτυχές ενός ανθρώπου, τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν προς αυτόν ανά πάσα στιγμή. Η 'επανασύσταση' μπορεί να΄φέρει τα πράγματα τούμπα.

Τώρα, εσύ, μέσα σου πνίγεσαι και θέλεις να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου εάν θέλεις να το κάνεις απλά για να ξεσκάσεις, ή εάν περιμένεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να νιώθεις να πνίγεσαι τόσο πολύ που σε αυτή τη φάση να μη σε νοιάζει, αλλά μετά να σε τσούξει αν χαθεί η άλλη.
Μπορεί να ελπίζεις πως εάν εκφραστείς, ίσως αυτή το δει διαφορετικά!

-Προφανώς και το γνωρίζει μέσα της πως τη γουστάρεις. Και η οικειότητα της απέναντί σου, δείχνει πως σε βλέπει και ως συναισθηματική πατερίτσα της.

Ως έχουν τα πράγματα τώρα, ΔΕΝ μπορείς να ελπίζεις σε κάποια θετική έκβαση, δυστυχώς.

ΑΛΛΑ:

Αναφέρεις κάποια θέματα που σε βασανίζουν (ως προς την ψυχολογία σου)-πχ κάποια παραπανίσια κιλά.

Μη νομίζεις πως αυτό αποτελεί την 'ταφόπλακα' σου κιόλας.
Αλλά εγώ θα σου έλεγα να κάνεις το εξής: Μία ή άλλη, ως ώριμος άνθρωπος καλείσαι να φροντίσεις τον εαυτό σου, όσο μπορείς. Για σένα! Καταλαβαίνω πως ίσως να μην είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, αλλά βρες μέσα σου κάτι που σα καίει, να το χεις κίνητρο. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτά που σε βασανίζουν, (πχ τα κιλά), με όποιον τρόπο μπορείς. Έτσι θα αλλάξει ΟΛΗ η ψυχολογία σου ως άνθρωπος.
Όπως και να χει, ΚΑΤΙ θα καταφέρεις εάν το προσπαθήσεις. Και αυτό θα σε οπλίσει με καλή ψυχολογία. Και θα ξεσκάσεις μέσα σου κιόλας.
Μόλις αρχίσεις να νιώθεις αυτή τη μεταβολή, τότε θα σου ρθει η ανάγλη να εκφραστείς με άλλη δυναμική. Δε θα νιώσεις άσχημα, ούτε φόβο να της το πεις.
Συνάμα έχεις κερδίσει την μάχη με τον εαυτό σου, έχεις αναβαθμίσει τη θέση σου σαν άνδρας γενικά, θα σου ανοίξουν κι άλλες πόρτες , θα δεις. Επανασυστήνεσαι, και θελοντας και μη, θα σε δει με άλλο μάτι. Κι αν όχι χέστηκες, πλέον θα χεις πρόσβαση κι αλλού!
Πρώτα φέρτα τούμπα στον εαυτό σου, και μετά στην άλλη! Ρόδα είναι και γυρίζει η ζωή....
 

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Μηνύματα
855
Like
2.789
Πόντοι
446
Τύπε, αφού δεν έκανες all-in από την αρχή ή στα χωρίσματα που ήταν πιο ευάλωτη.... Φύγε μακρυά και μην ασχολείσαι, μην λες τίποτα! Κοίταξε να ανέβεις εσύ και να παίζεις μπαλίτσα αλλού! Είναι σα να μου λες, μπορώ να έχω πρόταση να παίζω Βασικός Επιθετικός στο Brighton αλλά περιμένω μήπως παίξω στα Β' της Arsenal με προοπτική κάποια στιγμή να πάρω συμμετοχή σε κάποιο φιλικό!
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
819
Like
1.360
Πόντοι
206
Διαλέγεις η θα μείνεις μόνο φίλος της ( έφαγες friendzone στο είπαν και άλλοι ) η θα τη κόψεις τη παρέα.
 

cost2001

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.925
Like
8.664
Πόντοι
2.306
Ο τύπος μάλλον από αυτά που του γράψαμε αυτοκτόνησε
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
7.073
Κριτικές
18
Like
15.963
Πόντοι
4.546
Ο τύπος μάλλον από αυτά που του γράψαμε αυτοκτόνησε
Μάλλον γελάει με τις απαντήσεις μας, τρόλ μου μοιάζει. Εξαφανισμένος και ιστορία βγαλμένη από γουουκ - λίφο, αλλά με αντεστραμμενους ρόλους , γυναίκα μπαζολα παθών και άντρας αλανιαρης.
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.258
Κριτικές
7
Like
14.009
Πόντοι
3.936
Κραξτε ελευθερα ακολουθει σεντονι betamale.

Γενικά λογω κιλών και δουλειάς τα τελευταια χρονια ειμαι μόνος. Οκ δεν ειχα θεματα λιγο κανα καλο escort λιγο κανα τυχερο την περνουσα. Καποια στιγμη στην δουλεια γνωρισα την Μ. Γυναικαρα πρωην αθλητρια, γονος οικογενειας που δουλευε απο hobby... τοτε ειχε μια εξ αποστασεως σχεση και ηταν λιγο απομακρυ αλλα πολυ κυριλλε γυναικα ακρως προσεγμενη και μαζεμενη ουτε χαχα ουτε αχαχουχα κτλ. Για την ιστορια της την ειχε ζητησει να πανε για ποτο ενας... πολυ ωραιος συναδελφος.. του ειπε ναι ανταλλαξαν τηλεφωνα αλλα δεν του απαντησε ποτε... (τα red flags ειναι να τα αναγνωριζουμε αμα εχεις μυαλο...)

με τα πολλα δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια γιναμε φιλοι στο fb με αραιη επαφη οπως και ενας καφες μια εδω και μια εκει κτλ. Το προηγουμενο καλοκαιρι ηταν στα χωρισματα με την σχεση της και αρχισαμε να βγαινουμε καθε μερα... κουβεντα για την πρωην καναμε μονο μια φορα καθως ποτε δεν ανοιγα κουβεντα για τα προσωπικα της/μου. αυτο το καλοκαιρι γνωρισε ολους μου τους φιλους... ερχοταν παντου με τον καθε ενα που θα εβγαινα.. εκει την πατησα αλλα δεν το καταλαβα... χαιρομουν υπηρχε οικοιοτητα μου ειπαν δυο γνωστοι οτι με ακουμπουσε κτλ αλλα ειπαμε βουδας.... και στην τελικη γυναικες ειναι παιζουν γνωστο αυτο.... με τα πολλα μεταθεση.... αλλαγη ποστου....

ηρθα στην πολη 3 φορες (χριστουγεννα πασχα καλοκαιρι) και η καθε φορα ηταν χειροτερη.... αρχισε η εξωστρεφεια (και το λογικα εκανε γαργαρες στο σπερμα) αφου χωρισε απελευθερωθηκε κτλ... ζοριστηκα τα χριστουγεννα.... το πασχα το ιδιο... και επικοινωνια τπτ μονο για βοηθεια στην δουλεια.... ενω στις διακοπες λεγαμεθα βρεθουμε κτλ ολο και κατι γινοταν και δεν βρισκομασταν περα απο κανα δυο καφεδες. Στα γενεθλια της μου εκανε παραπονα οτι δεν την πειρα τηλ.... κτλ κτλ ε την στολισα κτλ στανιαρε λιγο (ναι δεδομενος πυρφορος πειτε οτι θελετε).

Το καλοκαιρι ηρθε βγηκαμε κανα δυο φορες για καφε, οκ παγωμενα... ολο ελεγε για τον ταδε που γνωρισε και μου εδειξε φωτοζ απο που πηγαιναν εκει οκ ζηλεψα ακομα περισσοτερο ολο βαμμενη ντυμενη λουσατη και μαζι με ενα τζιν η ενα φορεμα απλο και πολυ ηταν... τεσπα απο τα χριστουγεννα καταλαβα οτι ειχα δαγκωσει την λαμαρινα.... το πασχα απογοητευτηκα και τωρα ειμαι στην φαση της πικρας.... φετος το καλοκαιρι 2 καφεδες ολο δεξια αριστερα.... τωρα γυρισε με πειρε τηλ.... ε της ειπα δεν μπορω οτι εχω φιλοξενουμενους και της ειπα για μετα το 15υγουστο.... δεν της αρεσε και πολυ αλλα οκ....

δυο τα σεναρια.... τηε λες οτι κυρα μου ειχα συναισθηματα και εναν χρονο τωρα μας ταραξες στο δεν μπορω και μπορω με τους αλλους και θελω να ειμαστε μακρια και αγαπημενοι;;;;; η το πας αναβολη αναβολη μεχρι να ξεκοψει;;; ιδου η απορια... κραξτε ελευθερα αλλα οκ υπαρχουμε και εμεις οι ηττημενοι της γης.

Υπαρχει κάποια άλλη που σε ενδιαφέρει;

Την επόμενη φορά που θα σου πες κ εσυ για αυτή.

Μόνο εάν υπάρχει.

Κόψε αντιδράσεις και προχωρα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom