Ξερει μηπως καποιος φιλος κανα προγραμμα που να μετατρεπει σε dvd αρχεια βιντεο που εχω στον υπολογιστη για να τα γραψω σαν dvd?πηγα να το γραψω απ ευθειας νομιζοντας οτι το μετατρεπει μονο του και μου εβγαλε μηνυμα να χρησημοποιησω καποιο dvd authoring tool..κι αν υπαρχει θα το βρω στο η που αλλου??..ευχαριστω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DVD authoring tool;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psaxnwtrans,
www.dvdstuff.gr]www.dvdstuff.gr[/url]
μπες στο forum τους για να πάρεις πληροφορίες για τέτοια θέματα ;)
www.dvdstuff.gr]www.dvdstuff.gr[/url]
μπες στο forum τους για να πάρεις πληροφορίες για τέτοια θέματα ;)
Εγω μετατρέπω αρχείά από camera σε dvd με το "Ιntervideo windvd creator". Νομίζω ότι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Τώρα δεν ξέρω από που θα το βρεις. Με λίγο ψαξιμο στο ιντερνετ και μια καλη σύνδεση δε φανταζομαι να εχεις προβλημα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 17
- Πόντοι
- 66
με το Roxio
google it... αλλα δεν ειναι δωρεαν... εκτος κ αν βρεις κρακ
α κ αυτο μαλλον σου κανει
google it... αλλα δεν ειναι δωρεαν... εκτος κ αν βρεις κρακ
α κ αυτο μαλλον σου κανει
Επισκέπτης
convertxtoDVD Τα κανει ολλα DVD ενσωματωνει και υποτιτλους.
σωστος ο arion πολυ δυνατο tool.
Επισης άλλο ένα ειναι το WinAVI
δεν θυμαμαι url αλλα για δοκιμασε στο google το search
winavi+rapidshare
το καλο με αυτο έιναι η ταχυτητα του και οτι τα μετατρεπει σε οτι format θες. Δεν καιει υποτιτλους ομως.
Επισης άλλο ένα ειναι το WinAVI
δεν θυμαμαι url αλλα για δοκιμασε στο google το search
winavi+rapidshare
το καλο με αυτο έιναι η ταχυτητα του και οτι τα μετατρεπει σε οτι format θες. Δεν καιει υποτιτλους ομως.
Επισκέπτης
πολλα φρεε εδω
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 17
- Πόντοι
- 66
σωστος ο βασμαβ για το winavi
το χα ξεχασει
αν το θες
το χα ξεχασει
αν το θες
Επισκέπτης
Εκτός από το winavi το οποίο χρησιμοποιώ καλή δουλειά γίνεται και με το nero vision. Είναι κάπως αργό βέβαια και αν δεν σου αρέσει το menu που φτιάχνει με τα βίντεο, το βάζεις με ένα πρόγραμμα σαν να ήταν ταινία (dvd2one, dvd shrink)και κάνεις re-author το movie only και πάει το menu.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Αν δεν εχεις dvd το οποιο παιζει και αλλες μορφες οπως divx νομιζω πρεπει να το μετατρεψεις σε αρχειο .vob με προγραμμα μετατροπης.....και μετα θα γραψεις το δισκακι δημιουργωντας dvd movie και οχι data dvd.......αλλα γιατι να μην παρεις ενα πλειερ που παιζει ολες τις μορφες? εγω πηρα και βρηκα την υγεια μου.....ολος ο σκληρος δισκος στα ποδια μου 
Total Video Converter 3.10
Αναζήτησε το στο Google και θα το βρεις. Η trial εκδοση είναι πλήρης και για 15 μέρες. Μετατρέπει όλα τα αρχεια σε DVD. Βάζεις το αρχείο εικόνας και ήχου, τους υπότιτλους εάν είναι εξωτερικοί, και μετά κάααααθεσαι. Στο τέλος το γράφεις σε DVD και έτοιμος. Καλή δουλειά.
Αναζήτησε το στο Google και θα το βρεις. Η trial εκδοση είναι πλήρης και για 15 μέρες. Μετατρέπει όλα τα αρχεια σε DVD. Βάζεις το αρχείο εικόνας και ήχου, τους υπότιτλους εάν είναι εξωτερικοί, και μετά κάααααθεσαι. Στο τέλος το γράφεις σε DVD και έτοιμος. Καλή δουλειά.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 943
- Πόντοι
- 96
εγω με το dvd shrink τα μετατρεπω όλα
και τα αντιγραφω σε dvd απλα κανει 2 ωρες (σε 2Χ). παντως δεν νομιζω να υπαρχει movie dvd όλα τα dvd data ειναι απλα αντιγραφεις και ταινιες .
και τα αντιγραφω σε dvd απλα κανει 2 ωρες (σε 2Χ). παντως δεν νομιζω να υπαρχει movie dvd όλα τα dvd data ειναι απλα αντιγραφεις και ταινιες .
H τελευταια εκδοση του Nero γραφει νομιζω ολα τα αρχεια σε dvd. Mολις δοκίμασα ενα αρχειο με κατάληξη mpg και κανονικά το ετοιμασε για εγγραφη σε dvd. Οταν φορτώσεις το Nero, πηγαινε στο αστερακι, που λέει "τα αγαπημενα μου" και διαλεξε το make your own dvd-video". Μετα κανε add video και μετα "next".Μπορεί να το κάνουν και οι παλιότερες εκδόσεις, δεν ξέρω. Αν όχι, κατέβασε την τελευταια από την σελίδα του Nero. Einai free και πιάνει περιπου 175 MB.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις