Νέα

DVD authoring tool;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Ξερει μηπως καποιος φιλος κανα προγραμμα που να μετατρεπει σε dvd αρχεια βιντεο που εχω στον υπολογιστη για να τα γραψω σαν dvd?πηγα να το γραψω απ ευθειας νομιζοντας οτι το μετατρεπει μονο του και μου εβγαλε μηνυμα να χρησημοποιησω καποιο dvd authoring tool..κι αν υπαρχει θα το βρω στο η που αλλου??..ευχαριστω!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εγω μετατρέπω αρχείά από camera σε dvd με το "Ιntervideo windvd creator". Νομίζω ότι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Τώρα δεν ξέρω από που θα το βρεις. Με λίγο ψαξιμο στο ιντερνετ και μια καλη σύνδεση δε  φανταζομαι να εχεις προβλημα.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
σωστος ο arion πολυ δυνατο tool.
Επισης άλλο ένα ειναι το WinAVI
δεν θυμαμαι url αλλα για δοκιμασε στο google το search

winavi+rapidshare

το καλο με αυτο έιναι η ταχυτητα του και οτι τα μετατρεπει σε οτι format θες. Δεν καιει υποτιτλους ομως.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
ρε μαγκες τι να πω...σ αυτην την ''κοινοτητα'' λυνονται αμεσως πολλες απο τις καθε ειδους αποριες και δινονται αμεσως λυσεις...σας ευχαριστω ολους!!!

Επισκέπτης
Εκτός από το winavi το οποίο χρησιμοποιώ καλή δουλειά γίνεται και με το nero vision. Είναι κάπως αργό βέβαια και αν δεν σου αρέσει το menu που φτιάχνει με τα βίντεο, το βάζεις με ένα πρόγραμμα σαν να ήταν ταινία (dvd2one, dvd shrink)και κάνεις re-author το movie only και πάει το menu.

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΜΗπως γνωριζει κποιοσ πως μπορω να γραψω ταινια απο υπολογιστη,σε mpg καταληξη,σε dvd,δηλαδη να παιζει σε dvd και οχι μονο στο pc.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Αν δεν εχεις dvd το οποιο παιζει και αλλες μορφες οπως divx νομιζω πρεπει να το μετατρεψεις σε αρχειο .vob με προγραμμα μετατροπης.....και μετα θα γραψεις το δισκακι δημιουργωντας dvd movie και οχι data dvd.......αλλα γιατι να μην παρεις ενα πλειερ που παιζει ολες τις μορφες? εγω πηρα και βρηκα την υγεια μου.....ολος ο σκληρος δισκος στα ποδια μου :P

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μωρε παιζει και divx αλλα το θελω να το κανω σε κανονικο dvd.Απο nero ξερω οτι γινεται και οντως θελει αρχεια .vob,αλλα μηπως ξερει κανεις κανα προγραμμα μετατροπης?

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
402
Πόντοι
36
Total Video Converter 3.10
Αναζήτησε το στο Google και θα το βρεις. Η trial εκδοση είναι πλήρης και για 15 μέρες. Μετατρέπει όλα τα αρχεια σε DVD. Βάζεις το αρχείο εικόνας και ήχου, τους υπότιτλους εάν είναι εξωτερικοί, και μετά κάααααθεσαι. Στο τέλος το γράφεις σε DVD και έτοιμος. Καλή δουλειά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Εχω εγω αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται και δεν ειμαι Αγγλια για να σε διευκολυνω δυστυχως....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Ναι και το Total Καλο ειναι το ειχα δοκιμασει ενα φεγγαρι :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
943
Πόντοι
96
 εγω με το dvd shrink τα μετατρεπω όλα

και τα αντιγραφω σε dvd απλα κανει 2 ωρες (σε 2Χ). παντως δεν νομιζω να υπαρχει movie dvd όλα τα dvd data ειναι απλα αντιγραφεις και ταινιες .

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι το Total ειναι παρα πλυ καλο και εχει ολες τις μορφες αλλα ελα που το ειχα και περασανε οι 15 μερες?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι δεν το κατεβαζεις σπασμενο απο κανα τορεντ?

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
H τελευταια εκδοση του Nero γραφει νομιζω ολα τα αρχεια σε dvd. Mολις δοκίμασα ενα αρχειο με κατάληξη mpg και κανονικά το ετοιμασε για εγγραφη σε dvd. Οταν φορτώσεις το Nero, πηγαινε στο αστερακι, που λέει "τα αγαπημενα μου" και διαλεξε το make your own dvd-video". Μετα κανε add video και μετα "next".Μπορεί να το κάνουν και οι παλιότερες εκδόσεις, δεν ξέρω.  Αν όχι, κατέβασε την τελευταια από την σελίδα του Nero. Einai free και πιάνει περιπου 175 MB.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom