Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
887
Πόντοι
86
Εσύ παρακολουθείς το νήμα της
Όλα τα νήματα του bdsm παρακολουθώ, εκτός αν απαγορεύεται, το συγκεκριμένο νήμα μάλιστα μου προκαλεί γέλιο από τις παραπλήσιες αναρτήσεις που κάνει ένα πρόσωπο με πολλούς λογαριασμούς.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
430
Πόντοι
21
Όλα τα νήματα του bdsm παρακολουθώ, εκτός αν απαγορεύεται, το συγκεκριμένο νήμα μάλιστα μου προκαλεί γέλιο από τις παραπλήσιες αναρτήσει που κάνει ένα πρόσωπο με πολλούς λογαριασμούς.
Μόνο την έρικα παρακολουθείς

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
887
Πόντοι
86
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της μαντάμ είναι πρόσφατες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
430
Πόντοι
21
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;
Το ξαναγράψες αυτό

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.540
Πόντοι
736
οχι παρακολουθει και τα γενικου περιεχομενου νηματα για να σπαμμαρει για τη vida, στο νημα της θεσσαλονικης τον εχουν βρισει σχεδον ολοι πλην του @LB που ο ανθρωπος απλα δεν ξεκατινιαζεται οπως αυτος εδω που αν του πεις κατι αναποδο απο που πιστευει ξερει μονο να ειρωνευεται και να βριζει

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
430
Πόντοι
21
εσυ που δεν εισαι τρολακι αλλα γελακια ξερεις να κανεις και να υποστηριζεις μια συγκεκριμενη κυρια και καλα κανεις τουλαχιστον μην λετε βλακειες για σαπια δοντια κτλ 10 χρονια και ξερω την ερικα και δεν ισχυει κατι τετοιο ο καθενας μας κανει την επιλογη του και η διαφορα μου με εσας ειναι οτι ποτε δεν κατηγορω αφεντρες που δεν μου ααρεσουν μονο και μονο για να ειμαι αγαπητος στην αφεντρα μου
Καψούρης είναι

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
430
Πόντοι
21
οχι παρακολουθει και τα γενικου περιεχομενου νηματα για να σπαμμαρει για τη vida, στο νημα της θεσσαλονικης τον εχουν βρισει σχεδον ολοι πλην του @LB που ο ανθρωπος απλα δεν ξεκατινιαζεται οπως αυτος εδω που αν του πεις κατι αναποδο απο που πιστευει ξερει μονο να ειρωνευεται και να βριζει
Ο lb είναι οκ άτομο

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
887
Πόντοι
86
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως το ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της μαντάμ είναι πρόσφατες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;
Υ.Γ.: Βλέπω ότι παραδέχεσαι πως παρακολουθείς τι γράφω, μπας και με κρυφογουστάρεις;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
430
Πόντοι
21
Άντεεεε σοβαρή ανακάλυψη έκανες, πως το κατάλαβες βρε θηρίο;

Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως το ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της μαντάμ είναι πρόσφατες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;
Πάλι τα ίδια αλλά δεν το έχω γράψει εγώ αυτό σε δύο μέρες κλείνω στο προσωπικό της

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.540
Πόντοι
736
μαλακας με περικεφαλαια ειναι. ο κλασσικος τυπος ελληναρα που νομιζει οτι πουλαει εξυπναδα και πνευμα ενω αντιθετα εξευτελιζει τον εαυτο του. μπορει να κανει και το φετιχ του ο ανθρωπος δημιουργοντας μια ψευδαισθηση δημοσιου εξευτελισμου

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
204
Πόντοι
1
Καλημέρα,επειδή και εγώ την επισκέπτομαι συχνά και παλιά που ήμουν Αθήνα σχεδόν κάθε μέρα,ούτε 50αρα ειναι,ούτε χωρίς δόντια,ούτε άσχημη και δ.α. που λέγονται προφανώς και τα γράφουν κάποιοι που προφανώς την ζήλευουν.Μια χαρά γυναικάρα είναι,πανεμο ρφη, πεντακάθαρη και πολύ καλή στην δουλεια της
Το γνωρίζουμε όλοι,βαλτοί είναι

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
204
Πόντοι
1
μαλακας με περικεφαλαια ειναι. ο κλασσικος τυπος ελληναρα που νομιζει οτι πουλαει εξυπναδα και πνευμα ενω αντιθετα εξευτελιζει τον εαυτο του. μπορει να κανει και το φετιχ του ο ανθρωπος δημιουργοντας μια ψευδαισθηση δημοσιου εξευτελισμου
Ναι αλλά χαλάει όλο το νήμα ο kostas doul

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
887
Πόντοι
86
πάλι τη μούρη σου στον καθρέφτη είδες; Μα πόσο κολλημένος και καψούρης με εμένα είσαι τελικά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

kostadou είναι, το doul που το βρήκες εσύ; Δεν ξέρεις ανάγνωση;

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.540
Πόντοι
736
ε πως αλλιως θα τραβηξει την προσοχη? ειναι σαν τα μωρακια φωναζουν κλαινε και κοπανιουνται για να κανουν το δικο τους. τα βαζεις τιμωρια και τελειωνεις.....η καλυτερη τιμωρια για τετοια ατομα ειναι απλα η αγνοηση. ασε τον να μονολογει μετα το δωδεκαλογο του γυφτου θα εχουμε και το μονολογο του ηλιθιου

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
204
Πόντοι
1
πάλι τη μούρη σου στον καθρέφτη είδες; Μα πόσο κολλημένος και καψούρης με εμένα είσαι τελικά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

kostadou είναι, το doul που το βρήκες εσύ; Δεν ξέρεις ανάγνωση;
Γνωρίζω, ειρήνη υμίν και μην ασχολείσαι με την ιέρεια του bdsm ασχολήσου με την Κυρία σου

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
887
Πόντοι
86
Ειρήνη υμίν

Μόνο γελάς και χαλάς το νήμα ασχολήσου με την Κυρία σου
Ας σταματήσετε να παραθέτετε τις αναρτήσεις μου τότε. Το νήμα είναι δημόσιο και ο καθένας γράφει την άποψή του, εσείς τα παίρνετε όλα προσωπικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom