Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
440
Πόντοι
21
Βαρύ όνομα η Ερικα!Πριν καιρο που την επισκέφτηκα πολύ καλες εντυπωσεις! Η τυπισσα ηξερε τη δουλεια της.
Η καλύτερη γαμιάς την έιχα δει να παίρνει από την πίσω πόρτα την ρωσίδα τώρα διαβάζω και για λεσβιακό αυτό θα ήθελα να το έβλεπα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
440
Πόντοι
21
Καλησπέρα,Κατεβαινω Αθήνα Για Κάτι Δουλειές και Θα Επισκεφτώ Την Θέα Έρικα,Να περάσω καλά μαζί της γιατί για μένα είναι η Καλύτερη!!!!

Καλησπέρα,Κατεβαινω Αθήνα Για Κάτι Δουλειές και Θα Επισκεφτώ Την Θέα Έρικα,Να περάσω καλά μαζί της γιατί για μένα είναι η Καλύτερη!!!!
Pegging μιάμιση ώρα μου είχε κάνει και με είχε πάρει σε όλες τις στάσεις όχι μόνο το τυπικό το πισωκολλητό

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
434
Πόντοι
21
Ευχαριστώ την είδα χτες χαμαιλέων ειναι μαυρισμένη και ανανεωμενη ,μετά το bondage και το cbt με πήρε και με στράπ και όπως πάντα μασάζ προστάτη με άφησε και την λάτρεψα σε όλο της το σώμα και τις πατούσες της,μετά λουρί και στην βεράντα με τάπα πίσω μου να της γλύφω τα πόδια να κάθεται πάνω στο πρόσωπο μου facesiiting και μετά την χρυσή της βροχή στο επίμαχο σημείο και καθάρισμα με την γλώσσα μου,μου έκανε πολλά τι να πρωτοπεριγράψω
Αν έχεις φίλη να πάτε και οι δύο σας ,καταπληκτική εμπειρία,μα κάνει τα πάντα τι να πρωτογράψω

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
440
Πόντοι
21
Αν έχεις φίλη να πάτε και οι δύο σας ,καταπληκτική εμπειρία,μα κάνει τα πάντα τι να πρωτογράψω
Το λεσβιακό θα ήθελα πολύ να το δω,το να παίρνει την ρωσίδα το έχω δει αλλά λεσβιακό όχι

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
434
Πόντοι
21
Την πήρα τηλέφωνο να ξαναπάμε αλλά ήταν κλεισμένη ΣΚ οπότε έκλεισα την Δευτέρα αλλά σε σουίτα με τζακούζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το λεσβιακό θα ήθελα πολύ να το δω,το να παίρνει την ρωσίδα το έχω δει αλλά λεσβιακό όχι
Ότι καλύτερο

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Καλησπέρα σας πόσο κοστίζει το ραντεβού και που έχει χώρο στην Αθήνα θα κατέβω την άλλη εβδομάδα για λίγες μέρες και σκέφτομαι να πάω έχω πάει Θεανώ είναι και κοντά και βολεύει πολύ ωραία πέρασα καλή γυναίκα και όμορφη,τώρα για την Ερικα πρώτη θα πάω
Στην Λάρισα 100 ευρώ εξαιρετική Αφέντρα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Δεν παίρνει χαμπάρι η έρικα,Ραντεβού την Τετάρτη να με με ξαναστραπάρε ισε 4 διαφορετικές στάσεις και όχι μόνο στο κλασικό το πισοκολλητό , στο πλάι, να καθήσω πάνω της, όρθιος στον τοίχο, βυζοσκάμπιλα, σφαλιάρες και στο λεκτικό σκίζει, βιτσιόζα γυναίκα αλλά με αφήνει κατόπιν εντολής της να την γλύψω σε όλο της το σώμα
Αυτά μου έκανε και πολλά περισσότερα,την περιμένουμε στην Λάρισα

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Καλησπέρα,επισκέφτηκα την Έρικα και Την Παρασκευή Και πριν Λίγο.Περασα καταπληκτικά γιατί είναι η μόνη που μου ικανοποιεί τα φετίχ μου.Και δυστυχώς φεύγω για επαρχία και θα μου λειψει

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
434
Πόντοι
21
Έχω κλείσει για σήμερα επειδή ΣΚ ήταν κλεισμένη σε ξενοδοχείο σουίτα με τζακούζι μαζί και η φίλη μου η λεσβία ανυπομονώ να τις ξαναδώ να παίζουν και μετά ας μας κάνει ότι θέλει

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Έχω κλείσει για σήμερα επειδή ΣΚ ήταν κλεισμένη σε ξενοδοχείο σουίτα με τζακούζι μαζί και η φίλη μου η λεσβία ανυπομονώ να τις ξαναδώ να παίζουν και μετά ας μας κάνει ότι θέλει
Γράψε μας πως περάσατε και τι κάνατε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
434
Πόντοι
21
Γράψε μας πως περάσατε και τι κάνατε
και τι δεν μας έκανε ,αυτά είναι, μέσα στο τζακούζι την αρχή οι δυο τους γλυψίματα ,στραπονάρισμα στην φίλη μου μπρος πίσω την πήρε η έρικα μετά μπήκα και εγώ μέσα,salem πήγαμε 106 σούιτα και εμένα με στράπαρε πριν όμως μου έκανε μασάζ προστάτη για να ανοίξω ,φτύσιμο στα κωλαράκια μας και μας έπαιρνε εναλλάξ,φάγαμε και τις σφαλάριες μας ,μας κατούρησε μέσα στο τζακούζι και μετά πήγαμε στο κρεβάτι και οι τρεις,μας έδεσε και έγινε ο χαμός τι καύλα,η καλύτερη σουίτα να πάτε,μας έβγαλε και στο μπαλκόνι εγώ της έγλυφα τα πόδια με το λουρί μου και η φίλη μου την έγλυφε παντού,το πρωί φύγαμε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
434
Πόντοι
21
Αυτά μου έκανε και πολλά περισσότερα,την περιμένουμε στην Λάρισα

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
355
Πόντοι
21
Από αυτά που διαβάζω νομίζω ότι η Έρικα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της καλύτερης Αφέντρας με δεδομένο ότι η Θεά Λόλα έχει αποσυρθεί τον τελευταίο χρόνο. Θα δοκιμάσω σύντομα για να έχω ιδία άποψη και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
434
Πόντοι
21
Από αυτά που διαβάζω νομίζω ότι η Έρικα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της καλύτερης Αφέντρας με δεδομένο ότι η Θεά Λόλα έχει αποσυρθεί τον τελευταίο χρόνο. Θα δοκιμάσω σύντομα για να έχω ιδία άποψη και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Μία κατηγορία μόνη της είναι,τίμια,καθαρή και κούκλα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Στην Λάρισα την γνώρισα εξαιρετική Αφέντρα,και έρχεται,την είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει σύντομα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Λαϊκό προσκύνημα έγινε στην Λάρισα ήμουν το έβδομο session εκείνη την ημέρα,το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει με Αφέντρα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
322
Πόντοι
20

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
440
Πόντοι
21
Είναι η καλύτερη γαμιάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με εχει τρελάνει η έρικα
Έχει τρελάνει κόσμο ,το κατέχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom