Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Η Έρικα όταν σε κατουράει σε αφήνει μετά να της καθαρίσεις την μουναρα της με την γλώσσα

Η Έρικα όταν σε κατουράει σε αφήνει μετά να της καθαρίσεις την μουναρα της με την γλώσσα σου;
Και μουνί και κώλο

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Στο ίδιο σπίτι με μπόλικα καλούδια ξαναπήγα, με στράπαρε με έκανε και μασάζ,προστάτη, στο μπάνιο με κατούρησε και την έγλυψα παντού

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλημερα,Επιτέλους επισκέφτηκα ξανά την Έρικα στην Θεσσαλονίκη.Περασα καταπληκτικά!!Έκανα ένα ταξιδακι από Ιωάννινα Θεσσαλονίκη αλλά άξιζε!!!πέρασα καταπληκτικά,έκανα αυτά που μου αρέσουν λ,η Έρικα πανέμορφη και πεντακάθαρη!!Πέρασα καταπληκτικά!!! Είναι τυχεροί οι Αθηναίοι!!!Μετά από καιρό πέρασα Καταπληκτικά ως συνήθως με την Έρικα και την ευχαριστώ για όλα όσα

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Καλημερα,Επιτέλους επισκέφτηκα ξανά την Έρικα στην Θεσσαλονίκη.Περασα καταπληκτικά!!Έκανα ένα ταξιδακι από Ιωάννινα Θεσσαλονίκη αλλά άξιζε!!!πέρασα καταπληκτικά,έκανα αυτά που μου αρέσουν λ,η Έρικα πανέμορφη και πεντακάθαρη!!Πέρασα καταπληκτικά!!! Είναι τυχεροί οι Αθηναίοι!!!Μετά από καιρό πέρασα Καταπληκτικά ως συνήθως με την Έρικα και την ευχαριστώ για όλα όσα
Αν προλάβω θα ξαναπάω στην Σαλονίκη είναι

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Μετά από δύο ακυρώσεις που μου έκανε η ίδια επειδή ήταν αργά έτσι μου είπε την ξαναείδαμε με την φίλη μου στο Πρίαμος πριν φύγει για Θεσσαλονίκη, εντάξει το λεσβιακό και να παίρνω μάτι είναι κάβλα το μετά ακόμα καλύτερο ωραίο τρίο κάναμε στο τζακούζι μέσα μας στράπαρε εναλλάξ, γλουψ γλουψ παντού από τα πόδια μέχρι πάνω βέβαια μας κατούρησε και εμένα και την λεσβία φίλη μου κάντε τρίο με δύο γυναίκες της αρεσκείας σας είναι κάβλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom