Καλημερα,Επιτέλους επισκέφτηκα ξανά την Έρικα στην Θεσσαλονίκη.Περασα καταπληκτικά!!Έκανα ένα ταξιδακι από Ιωάννινα Θεσσαλονίκη αλλά άξιζε!!!πέρασα καταπληκτικά,έκανα αυτά που μου αρέσουν λ,η Έρικα πανέμορφη και πεντακάθαρη!!Πέρασα καταπληκτικά!!! Είναι τυχεροί οι Αθηναίοι!!!Μετά από καιρό πέρασα Καταπληκτικά ως συνήθως με την Έρικα και την ευχαριστώ για όλα όσα
Καλημερα,Επιτέλους επισκέφτηκα ξανά την Έρικα στην Θεσσαλονίκη.Περασα καταπληκτικά!!Έκανα ένα ταξιδακι από Ιωάννινα Θεσσαλονίκη αλλά άξιζε!!!πέρασα καταπληκτικά,έκανα αυτά που μου αρέσουν λ,η Έρικα πανέμορφη και πεντακάθαρη!!Πέρασα καταπληκτικά!!! Είναι τυχεροί οι Αθηναίοι!!!Μετά από καιρό πέρασα Καταπληκτικά ως συνήθως με την Έρικα και την ευχαριστώ για όλα όσα
Μετά από δύο ακυρώσεις που μου έκανε η ίδια επειδή ήταν αργά έτσι μου είπε την ξαναείδαμε με την φίλη μου στο Πρίαμος πριν φύγει για Θεσσαλονίκη, εντάξει το λεσβιακό και να παίρνω μάτι είναι κάβλα το μετά ακόμα καλύτερο ωραίο τρίο κάναμε στο τζακούζι μέσα μας στράπαρε εναλλάξ, γλουψ γλουψ παντού από τα πόδια μέχρι πάνω βέβαια μας κατούρησε και εμένα και την λεσβία φίλη μου κάντε τρίο με δύο γυναίκες της αρεσκείας σας είναι κάβλα