Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Μηνύματα
7.609
Κριτικές
34
Like
13.624
Πόντοι
17.346
Παπαριες λέει για τον Τζημερο, και είπα την γνώμη μου .

Δεν ξέρω την Δημοκρατία.

Μπορεί αλλού να συμφωνώ με τον Λιακο, εδώ όχι, τι να κάνουμε τώρα, να αναλύσουμε κάθε παράγραφο, επειδή ο ίδιος δεν χωνεύει τον Τζημερο;

ρε παλικάρι μου καλό , και δεν έχω τίποτα εναντίων σου, η εφημερίδα Δημοκρατία είναι μια κάργα δεξιά εφημερίδα , δεν είναι το LIFO. Τον Λιάκο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ακόμα και ακροδεξιό για πολλές θέσεις του. Στην ίδια εφημερίδα αρθρογραφεί και ο Κρανιδιώτης ο οποίος είναι προσωπικός φίλος τους Λιακου. Το συγκεκριμένο άρθρο πουθενά δεν προσπαθεί να προωθήσει την woke ατζέντα, κριτική ασκεί στον Τζίμερο για την επίθεση που έκανε στην Μαρία Ζαχαράκη (μεγάλη μαλακία του Τζίμερου αν θες την γνώμη μου). Είναι πολύ πιθανό πίσω από το άρθρο να βρίσκετε ο ίδιος ο Φαήλος , ο οποίος λογικά γλύφει κατουρημένες ποδιές για να επιστρέψει στην ΝΔ και εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι κατάλαβες οτι ο Λιακος το κάνει αυτό για να προωθήσει την woke ατζέντα και όλα αυτά μόνο βλέποντας την φάτσα του.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
6.663
Κριτικές
18
Like
15.236
Πόντοι
4.546
ρε παλικάρι μου καλό , και δεν έχω τίποτα εναντίων σου, η εφημερίδα Δημοκρατία είναι μια κάργα δεξιά εφημερίδα , δεν είναι το LIFO. Τον Λιάκο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ακόμα και ακροδεξιό για πολλές θέσεις του. Στην ίδια εφημερίδα αρθρογραφεί και ο Κρανιδιώτης ο οποίος είναι προσωπικός φίλος τους Λιακου. Το συγκεκριμένο άρθρο πουθενά δεν προσπαθεί να προωθήσει την woke ατζέντα, κριτική ασκεί στον Τζίμερο για την επίθεση που έκανε στην Μαρία Ζαχαράκη (μεγάλη μαλακία του Τζίμερου αν θες την γνώμη μου). Είναι πολύ πιθανό πίσω από το άρθρο να βρίσκετε ο ίδιος ο Φαήλος , ο οποίος λογικά γλύφει κατουρημένες ποδιές για να επιστρέψει στην ΝΔ και εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι κατάλαβες οτι Λιακος το κάνει αυτό για να προωθήσει την woke ατζέντα και όλα αυτά μόνο βλέποντας την φάτσα του.
Εντάξει, τώρα έχω καλύτερη εικόνα για τον κύριο Λιακο και την Δημοκρατία, ευχαριστώ.

Κάτι μαθαίνω κάθε ημέρα στο μπου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom