Ιδανικο παχος -μηκος..
Να το βλεπει η γυναικα κ να τρεχει σαλακι
Ιδανικο παχος -μηκος..
Περιμένουμε νέο υλικό από τις μιλφαρες που ξεσκίζεις....Περιμένοντας....
![]()
επειδη θελω να κανω και εγω περιπου ποσο καιρο σου ειπε χωρις να κανεις τπτ?Μονο εγω εχω κανει περιτομη ε ?![]()
Νομίζω είχε πει τότε κάνα μήνα αλλά πίστεψέ με έτσι όπως θα είναι στην αρχή δεν θα θες .....επειδη θελω να κανω και εγω περιπου ποσο καιρο σου ειπε χωρις να κανεις τπτ?
Κούκλος...Με έπιασαν οι κάβλες στη δουλειά...
![]()
![]()
Ένα μήνα κοντά. Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα θα υποφέρεις οπότε σου σηκώνεταιεπειδη θελω να κανω και εγω περιπου ποσο καιρο σου ειπε χωρις να κανεις τπτ?
Ένα μήνα κοντά. Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα θα υποφέρεις οπότε σου σηκώνεται
ευχαριστω και τους δυο....βασικα εχει να κανει πιο πολυ λογο του οτι οταν ειναι σηκωμενο δεν κατεβαινει ολο το πετσακι για αυτο και μονο σκεφτομαι να κανωΝομίζω είχε πει τότε κάνα μήνα αλλά πίστεψέ με έτσι όπως θα είναι στην αρχή δεν θα θες .....
Τυχερή η κοπέλα σου η οποιο άτομο σε χαλαρώνει...Με έπιασαν οι κάβλες στη δουλειά...
![]()
![]()
Φυσικά και ήρθεσε μεγάλη αναμονή σε άφησε αδερφέ,ήρθε τελικά;
Αχ και να είχα την τύχη να με βάλει κάτω και με κάνει να να ούρλιαζω σαν κορίτσιΜε έπιασαν οι κάβλες στη δουλειά...
![]()
![]()
Αχ πόση ομορφιά να κάτσεις επάνω του και να σε κάνει να χορεύεις τσιφτετέλι για μια βδομάδα ασταμάτητα .
Θα άντεχες να πάρεις τέτοιο θηρίο?Αχ πόση ομορφιά να κάτσεις επάνω του και να σε κάνει να χορεύεις τσιφτετέλι για μια βδομάδα ασταμάτητα .
Τυχερή αυτή που το έχει δικό της