You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dick pics από τα μέλη του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 725K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
panos_london_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Γαμησετα μλκ όλοι έτσι. Πήγα το πρωί ερηξα έναν μπας και ξεχαρμανιασω![]()
Πρωινές σηκωμάρες
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.040
- Πόντοι
- 4.936
Υπάρχει ένα γυναικείο στόμα να το βάλει όλο μέσα;
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Παλιοπουστάρα μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Πρέπει να σε βρει κάποιος με μια μαλαπερδα πλαστικια να σου σπάσει τα πλευρά όργιο.
Έχω κάνει μπλοκ κι ακόμα φαίνονται τα μνμτ αυτηνης της πουστάρας που δεν καταλαβαίνει με ευγενικό τρόπο.
Διαχείριση παρακαλώ
Έχω κάνει μπλοκ κι ακόμα φαίνονται τα μνμτ αυτηνης της πουστάρας που δεν καταλαβαίνει με ευγενικό τρόπο.
Διαχείριση παρακαλώ
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Μόνο οσοι έχουμε μεγάλες χώρες τις ανεβάζουμε και τις καμαρώνουμε παλιομαλακα για επιβεβαίωση και για την πάρτη μας αρχιδι,ενοχλητικό σκουπίδι,με ένα όχι δεν χαμοαριαζεις φαντάζομαι αλλού το κάνεις όλη μέρα μέσα ονλαιν
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Tι πίνεις βρε γαμημεεεεενε γαμώ το σπόρο σου γαμώ ....τι πίνεις και πρίζεις αρχιδια από ψυχαγωγία εδώ μας το έχεις καταντήσει εμμετο
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Εδώ είναι από πμ.μεχρι την 7 σελίδα το παίζει στρειτ δεν ξεκαθαρίζει τι αγαμητη πουσταρα είναι,τάχα μιλάμε για γκόμενες,καλές σε μπουρδέλα κλπ. Από την σελίδα 7 που έχει πιάσει την οικειότητα μέχρι την 13 προτείνει αλληλομαλακιες ,τσιμπούκια,το ωραίο πουτσο που έχεις .στέλνει,απαντάμε ευγενικά,ξαναστελνει ξαναστελνει ξαναστελνει. Το κάνει με διάφορα προφίλ είναι επικινδυνος
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Γράφει και εδώΚαλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις καμια μιλφαρα Αναστασία απο Κερατέα ειναι ξανθια με βυζαρες γυρω στα 52-53 οποιος γνωριζει μπορει να στειλει προσωπικο μυνημα?
Θάνος _38 στείλε πμ
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.505
- Πόντοι
- 456
Φίλε χαζός είσαι; Τι σπαμαρεις μαλακίες, 50 μηνύματα βλακείες;Tι πίνεις βρε γαμημεεεεενε γαμώ το σπόρο σου γαμώ ....τι πίνεις και πρίζεις αρχιδια από ψυχαγωγία εδώ μας το έχεις καταντήσει εμμετο
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.505
- Πόντοι
- 456
Ναι στα αρχίδια μας όμως, τι γεμίζεις εδώ το θέμα με άσχετες παπαριες;Έτσι κάνει σε πμ σε πολλους
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Έχουμε πρόβλημα εδώ με τον τύπο αρκετοί.ας τα σβήσει η διαχείρισηΦίλε χαζός είσαι; Τι σπαμαρεις μαλακίες, 50 μηνύματα βλακείες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά κάνω γιατί ανεβάζω κι εγώ εδώ και δε γουστάρω οποίος δεν καταλαβαίνει να μου σπαμαρει τα πμΝαι στα αρχίδια μας όμως, τι γεμίζεις εδώ το θέμα με άσχετες παπαριες;
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.505
- Πόντοι
- 456
Τι για μενα, δεν ξερω αν νομιζεις γραφεις προσωπικα μηνυματα αλλα γραφεις δημοσια, τα βλεπουν ολοι. Αμα σε ενοχλει καποιος μπλοκ, μην κανεις σαν κακογαμημενη με περιοδο και γραφεις 50 ασχετα μηνυματαΚαι στην τελική μόνο έτσι με το ξεφτιλισμα που τρώει επιτέλους με μπλόκαρε κι αυτός.
Σορυ για εσένα φίλε αλλά παραπαει
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.505
- Πόντοι
- 456
Όποιος ενοχλει μπλοκ, δεν πρηζω αρχιδια σε ολο το σαιτΝαι δημόσια γιατί έχουμε πρόβλημα με τον τύπο εσύ που είσαι μέλος δεν το καταλαβαίνεις?άμα γουστάρεις να γράφει και να σου στέλνει και να στη λέει από πάνω τραβά γάμησε τον
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.022
- Πόντοι
- 2.256
Εγώ προτείνω να διαγράψει όλο το νήμα η διαχείριση ή να το μεταφέρει στα Gay/Lesbian όπως του αξίζει.
Δε νομίζω ότι είναι τόσο πολλές οι γυναίκες- μέλη στο site που θα έμπαιναν στο νήμα να διαλέξουν πούτσα.
Άλλοι μπαίνουν και ψάχνονται .....
Δε νομίζω ότι είναι τόσο πολλές οι γυναίκες- μέλη στο site που θα έμπαιναν στο νήμα να διαλέξουν πούτσα.
Άλλοι μπαίνουν και ψάχνονται .....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 852