GrSheLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 20
Χαρά μου μωρό μου τέτοια εργαλεία θέλω να με ανοίγουν για ένα μήνα και μετά για άδειασμα στο στόμα μουΘα άντεχες να πάρεις τέτοιο θηρίο?
Χαρά μου μωρό μου τέτοια εργαλεία θέλω να με ανοίγουν για ένα μήνα και μετά για άδειασμα στο στόμα μουΘα άντεχες να πάρεις τέτοιο θηρίο?
Ότι γουστάρεις θα σου κάνω όλα θα στα κάνω αρκεί να με ανοίξεις σαν κορίτσι στα δύο αλύπηταΞέρετε καμία που να κάνει deep throat;
![]()
Τέτοια εργαλεία χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε την απόλυτη ηδονή να σε ανοίγει ακατάπαυστα δίχως οίκτο....
Εγώ δεν θα το αφήσω να πέσει με τίποταγια πάμε λίγο μην πέφτουμε...![]()
Μη σπαμάρεις το θεμα με 50 ποστΕγώ δεν θα το αφήσω να πέσει με τίποτα
Τη ομορφιά είναι αυτή να κάτσεις επάνω του και να αρχίσεις να χορεύεις μέχρι να σε ανοίξει τέλειος σαν κορίτσι του δρόμου
ΟυαααουυΑχ πόση ομορφιά να κάτσεις επάνω του και να σε κάνει να χορεύεις τσιφτετέλι για μια βδομάδα ασταμάτητα .
Τυχερή αυτή που το έχει δικό της
Παλικάρι μου να μπορούσα να γονατίσω μπροστά σου και να σου παραδώσω κάθε μου τρύπα
λαχταριστος!!
παπαρος για πολυ γλυψιμο!!
Και για πολλά άλλαπαπαρος για πολυ γλυψιμο!!
Δεν ενοχλεί στην πίπα και στη διείσδυση;για οποιον δεν φοβαται προτεινω piercing απο την κατω πλευρα (δεν ξερω πως λεγεται το συγκεκριμενο ειδος piercing σε αυτο το σημειο αν το βρω θα το προσθεσω σαν σημειωση)
ειναι πολυ aesthetic
Σημερα το ειδα και θυμηθηκα το νημα εδω