Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
....μαγκα μου η κοπελια φοραει "μαρτινια"?!?!?!μεταβροχερές γλυκές γνωριμίες...
![]()

Άσε τα γήπεδα σε άλλους, το τσιμπούκι θα έρθει από εκεί πέρα προς ορισμένους αχαρακτήριστους παραλήπτεςωρα για γήπεδο![]()

3ο ραηχ δικε μου....μαγκα μου η κοπελια φοραει "μαρτινια"?!?!?!![]()

Χρόνια καλά και όμορφαΔιάθεση ημέρας που πέρασε, τέλεια μπορώ να πω μετά και το αναπάντεχο δώρο αυτό για την αυριανή ημέρα !!!! Αλήθεια έχει τύχει σε κάποιο μέλος το ίδιο απο τον Πρίαμο?
Δεν έχω ιδέα γιατί ως χωριάτη$ πάω τα κορίτσια σε 4στεραΑλήθεια έχει τύχει σε κάποιο μέλος το ίδιο απο τον Πρίαμο?

Επειδή το αφεντικό τους είναι και sexουλιάρης κάθε φορά αγοράζω sex οπς six cans.Τι τις Ταϊζεις ?![]()
Κανόνισε το 2025 όταν τριτώσουν οι βόμβεςΔεν μπορεις να μας τιμωρησεις οποτεεε .φιλακιααααααα
![]()
από ατυχία δεν πέρασε το 12/13 σύστημα, μιλάμε απέναντι....καλημερουδια δασκαλεΚανόνισε το 2025 όταν τριτώσουν οι βόμβεςαπό ατυχία δεν πέρασε το 12/13 σύστημα, μιλάμε απέναντι....
Φύσηξε αγέρας από τον Αίαντα της Ολλανδίας, τι δεν καταλαβαίνεις, λες να έβλεπα χθες το μεσημέρι όνειρα;![]()

Καλό απόγευμα από τη συννεφιασμένη Καλαμάτα, πάω σε λίγο για γκαφ€ στου Αθανασίου, ξέρεις που πέφτει;καλημερουδια δασκαλε![]()
Κυνηγός; Αγριογούρουνα; Η μουνακια στο χιόνι;.....πρωινος καφες στα λευκα!!!
Λιμνη Πλαστηρα - Καρδιτσα
![]()