Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρευστό να έχεις και ότι γουστάρεις κάνεις!Καλησπέρα.
Έχω ξυπνήσει πολύ καυλωμένος!
Είμαι ρέστος, από γκόμενα και θέλω να γαμήσω πιπίνι, αυστηρά έως 22 ετών, έστω και σε μορφή αγοραίου έρωτα.

Μάλλον θα πάμ€ καλά στα προσεχή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διαβάζοντας τέτοιες ανακοινώσειςΚαλησπερα σε ολους και καλη εβδομαδα!

Ηθελα να το γραψω στο νημα μου και το εγραψα εδω! Καλη τυχη!!!!Μάλλον θα πάμ€ καλά στα προσεχή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διαβάζοντας τέτοιες ανακοινώσεις![]()
ΠΛΟΚ...καλημερα ολη μερα ..
ετρωγα κατι εξυπναδες για μεσημέριΠΛΟΚ...
Σε περιμένω 3 ώρες στο Skype και πέρα βρέχει...
Τελικά ο μικρός Adolf χάθηκε και έμεινε η μικρή Εύα, ελπίζω μην πάθει κάτι για θα σκάσω από τη στενοχώρια...
Τουλάχιστον να κάνει γατάκια τον ερχόμενο Απρίλιο...

Μάλλον χρειάζεται να σας κάνω μαθήματα ιστορίας και στις δύο εκτός από τα οικονομικάετρωγα κατι εξυπναδες για μεσημέρι![]()

Συμμετέχω ,,,να σε παίρνει η φίλη σου και εγώ να παίρνω την φίλη σου ,,,εσένα δεν σε ακουμπώ χαχαχαχα .για να μου φτιαξει η διαθεση ισως χρειαζομαι να κανω κατι που δεν εχω ξανακανει...Σκεφτομαι σημερα το βραδυ να καλεσω μια φιλη μου σπιτι και να της πω να με πάρει απο πισω με στραπόν.Νιωθω πολυ ξενερωτος,μουντρούχος και άπειρος που δεν το εχω δοκιμασει ως τωρα στην ζωή μου.Λενε οτι φερνει μεγαλη διεγερση η συγκεκριμενη περιοχη του πρωκτου
κι εμενα πως θα γλυκαθεί η ροδέλα μου?δεν γινεται ετσι οπως το θετεις.Εχει κι ο κόλος μου καποιες αναγκες ξερεις...Συμμετέχω ,,,να σε παίρνει η φίλη σου και εγώ να παίρνω την φίλη σου ,,,εσένα δεν σε ακουμπώ χαχαχαχα .
Η Αργεντινή ξέρεις που πέφτει;Ηθελα να το γραψω στο νημα μου και το εγραψα εδω! Καλη τυχη!!!!![]()
Πληρώνει σε πέσος, χρήμα να είναι κι ό,τι να είναι...ετρωγα κατι εξυπναδες για μεσημέρι![]()
καλημερουδια ..Η Αργεντινή ξέρεις που πέφτει;
Να με σκέφτεσαι καμμιά φορά παραπάνω, δεν θα σου κάνει κακό
Πληρώνει σε πέσος, χρήμα να είναι κι ό,τι να είναι...
Η ώρα είναι 3:00 σιγά μην περιμένω το πρώτο παιχνίδι να τελειώσει, έριξα εξαργύρωση και τέλος.
Φρόντισε να είσαι μέσα το μεσημέρι, οι κυρ Παντελήδες αρκετά δούλεψαν και σβήνουν για σήμερα.
Σκατά...καλημερουδια ..
Σκέτος, πικρός σα δηλητήριοτι καφε πινεις φιλε-Ντουντα;

αλλάξεις avatar γιατί με ξενερώνει να βλέπω φίδια, εδώ στήνω μπίζνες ολάκερες, δεν έχεις πάρει Πρέφα ότι έβαλα και για εφεδρεία και τον 4ο κυρ Παντελή;το θεμα ειναι να
Φούρνος ΓΚΡέμισε και ξύπνησες νωρίς;καλημερουδια ..(δασκαλε θελω να παιξω ξυπνα![]()