Νέα

Denny cross

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peperanos604
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Στο χ της και στο ινστα είναι η μόνη που ανεβάσει εξέταση hiv vdrl κτλ είναι η μόνη που έχω δει να το κάνει αυτό . Για αυτό και πήγα άλλωστε με απόδειξη βλέπεις αν είναι αρνητική σε μσν
Και πως είσαι σίγουρος πως είναι δικές της οι εξετάσεις? Και που ξέρεις τι έχει μεσολαβήσει από τη στιγμή των εξετάσεων μέχρι να βρεθείς εσύ μαζί της?

lary21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2026
Like
37
Πόντοι
0
Και πως είσαι σίγουρος πως είναι δικές της οι εξετάσεις? Και που ξέρεις τι έχει μεσολαβήσει από τη στιγμή των εξετάσεων μέχρι να βρεθείς εσύ μαζί της?
Φίλε μου δεν έχω σκοπό να κάνω τώρα αντιπαράθεση . Εγώ έγραψα την εμπειρία μου . Πέρασα καλά και θα συνεχίσω να περνάω μαζί της . Δεν έχει κανένα νόημα τι λέει ο καθένας και τι λες και εσύ that’s all

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Φίλε μου δεν έχω σκοπό να κάνω τώρα αντιπαράθεση . Εγώ έγραψα την εμπειρία μου . Πέρασα καλά και θα συνεχίσω να περνάω μαζί της . Δεν έχει κανένα νόημα τι λέει ο καθένας και τι λες και εσύ that’s all
Ούτε εγώ επιζητώ αντιπαράθεση. Και να διευκρινίσω πως αυτό που είπα ισχύει για όλες τις κοπέλες του χώρου. Μην πιστεύουμε πως ένα χαρτί μας χαρίζει ασφάλεια. Προσέχουμε για να έχουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom