peperanos604
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κροσς Demmy έχεις κάνεις εμπειρία βρίσκετε ρόδο αξίζει η δοκιμή αν έχεις δοκιμάσει κάποιος να Μ πει ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.....τώρα στην ροδο.......onlyfans.com cross_demmy
μπες στο twitter της να δεις...κάνει ακάποτο σεξ. Αν δεν σε ενοχλεί αυτο, τοτε προχώρα.Κροσς Demmy έχεις κάνεις εμπειρία βρίσκετε ρόδο αξίζει η δοκιμή αν έχεις δοκιμάσει κάποιος να Μ πει ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.....τώρα στην ροδο.......onlyfans.com cross_demmy
και εμενα με εβρισε και με μπλοκαρε ο λογος ειναι οτι βγαζει χρηματα απο βιντεο σε σελιδες που εχειτης εχω στειλει πολλες φορες και με blockαρει με το πρωτο μηνυμα... δεν ξερω τι φαση, μου φαινετε πειραγμενη
και εμενα μία από τα ίδια. ζητάει φωτο προσώπου και μετα σωματος. δηλαδή σε περναει από face και body control για να σε εγκρίνει για να την πληρώσεις 100 ευρώ ενώ εκείνη δεν εκθέτει τον εαυτό της, Δεν δειχνει προσωπο. Εάν δεν το κάνεις σε μπλοκάρει. Παιδιά μην ασχολείστε με το συγκεκριμένο άτομο. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ τετοιο άτομο. Και να μπορούσα δεν θα του δώσω αξία. Το να είναι κάποιος επαγγελματίας σημαινει όχι "όπως και ότι θέλει". Αλλά να μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου. Εάν είναι να κάνουμε εμείς τα δικά τους γούστα να μας πληρώνουν αυτές.και εμενα με εβρισε και με μπλοκαρε ο λογος ειναι οτι βγαζει χρηματα απο βιντεο σε σελιδες που εχει
Κροσς Demmy έχεις κάνεις εμπειρία βρίσκετε ρόδο αξίζει η δοκιμή αν έχεις δοκιμάσει κάποιος να Μ πει ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.....τώρα στην ροδο.......onlyfans.com cross_demmy
της εχω στειλει πολλες φορες και με blockαρει με το πρωτο μηνυμα... δεν ξερω τι φαση, μου φαινετε πειραγμενη
μπες στο twitter της να δεις...κάνει ακάποτο σεξ. Αν δεν σε ενοχλεί αυτο, τοτε προχώρα.
και εμενα με εβρισε και με μπλοκαρε ο λογος ειναι οτι βγαζει χρηματα απο βιντεο σε σελιδες που εχει
Εάν θέλετε κρόσσια διαβάστε "Μπλέκ" , λιγότερο ψυχοφθόρο...και εμενα μία από τα ίδια. ζητάει φωτο προσώπου και μετα σωματος. δηλαδή σε περναει από face και body control για να σε εγκρίνει για να την πληρώσεις 100 ευρώ ενώ εκείνη δεν εκθέτει τον εαυτό της, Δεν δειχνει προσωπο. Εάν δεν το κάνεις σε μπλοκάρει. Παιδιά μην ασχολείστε με το συγκεκριμένο άτομο. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ τετοιο άτομο. Και να μπορούσα δεν θα του δώσω αξία. Το να είναι κάποιος επαγγελματίας σημαινει όχι "όπως και ότι θέλει". Αλλά να μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου. Εάν είναι να κάνουμε εμείς τα δικά τους γούστα να μας πληρώνουν αυτές.
αυτό ισχύει για τις ελληνίδες κρος. Έχω πάει με ξένες πολύ ξηγημένεςΕάν θέλετε κρόσσια διαβάστε "Μπλέκ" , λιγότερο ψυχοφθόρο...
Ναι αλλά "Μπλέκ" έχεις διαβάσει ;αυτό ισχύει για τις ελληνίδες κρος. Έχω πάει με ξένες πολύ ξηγημένες
ΟχιΝαι αλλά "Μπλέκ" έχεις διαβάσει ;
Αν σ' αρέσουν τα "κρόσσια" εκεί έχει, κρόσσια...λολ
Μια χαρά είναι το κορίτσι απλά θέλει φωτό γιατί προτιμάει ευσωμους για να τους ξεκωλιασειτης εχω στειλει πολλες φορες και με blockαρει με το πρωτο μηνυμα... δεν ξερω τι φαση, μου φαινετε πειραγμενη
Με όλες τις προφυλάξεις σκίζει μωλαρακιαμπες στο twitter της να δεις...κάνει ακάποτο σεξ. Αν δεν σε ενοχλεί αυτο, τοτε προχώρα.
Το κορίτσι θέλει φωτό και αν είσαι Στρούμπου Λος θα περάσεις και θα φας καλατης εχω στειλει πολλες φορες και με blockαρει με το πρωτο μηνυμα... δεν ξερω τι φαση, μου φαινετε πειραγμενη
μπααα ειχε ανεβάσει βιντεο που γάμαγε ακάπωτα...εσυ έφτιαξες λογαριασμο για να κανεις τον εκπρόσωπο της; ή εισαι η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ;Με όλες τις προφυλάξεις σκίζει μωλαρακια
Ο κάθε ένας εδώ μέσα μπορεί να λέει ότι θέλει . Εγώ πήγα μαζί της 4 φορές έως τώρα . Είναι το απόλυτο vfm έκατσα μαζί της 3 ώρες με τα ίδια χρήματα 100€ βέβαια υπήρχε χημεία και με γούσταρε δεν ζήτησε κάτι παραπάνω . Για να κάνει ραντεβού θέλει να ξέρει πως είναι ο άλλος δεν σου λέει απλά μια τιμή και πας . Ρωτάει αρκετά πράγματα σε φάση που λες ρε ‘‘σύ τώρα τι γίνεται . Αλλά μου εξήγησε και κατάλαβα ότι βλέπει αποκλειστικά εύσωμους και δεν πάει με ότι την πέρνει τηλ . Όσο αφορά τα προσόντα της είναι πέτρα συνέχεια . Μπρος πίσω είναι πολύ καλή φιλική και ευγενική ελληνίδα ασφαλώς και επειδή έχω πάει με αρκετές θα έλεγα ότι ξεχωρίζει για τους τρόπους της . Εμφάνιση ακριβώς όπως στις φωτό που ανεβάζει . Δεν στέλνει εύκολα πρόσωπο φωτογραφία . Αρνητικό ότι δεν κανονίζει με μηνύματα και η αλήθεια είναι λίγο απότομη στην αρχήμπααα ειχε ανεβάσει βιντεο που γάμαγε ακάπωτα...εσυ έφτιαξες λογαριασμο για να κανεις τον εκπρόσωπο της; ή εισαι η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ;