DaniBadGirl17
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2025
- Like
- 7.202
Καληνύχτα καύλες μου!!!!
Thank you for everything
Thank you for everything
Και ροκ γκόμενες κάνουν τα καλύτερα γαμισια!!!This is rock baby.....![]()
27 Μαρτίου εγγραφήΤον Φεβρουάριο βρέθηκα με τη Δανάη στο ξενοδοχείο Πρίαμο στο Γκάζι.
Το μαλλί της αφάνα και τα μάτια της πρασινογκρι με καθήλωσαν από την πρώτη στιγμή.
Μόλις άνοιξε την πόρτα, με τράβηξε κοντά και με φίλησε ασταμάτητα, με τη γλώσσα της να φτάνει μέχρι το λαρύγγι.
Ο μεγάλος, σφιχτός κώλος της και το στενό, υγρό μουνάκι της με τράβηξαν αμέσως, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω.
Κάναμε σεξ σε όλες τις στάσεις και δεν είπε ποτέ όχι σε τίποτα, αφήνοντας τα πάντα να κυλήσουν φυσικά και έντονα.
Η εμπειρία μαζί της ήταν γεμάτη πάθος, ένταση και αδρεναλίνη, και ένιωθα ότι ήξερε ακριβώς πώς να κρατάει τον έλεγχο.
Ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία, πέρασα καταπληκτικά και σίγουρα θα τα ξαναπούμε.
Καληνύχτα καύλες μου!!!!
Thank you for everything![]()
Έχω στείλει προσωπικό μνμ αν όντως με έχει πάρει27 Μαρτίου εγγραφή
8 μηνύματα
1 κριτική για κοπέλα την οποία την συνάντησε Φεβρουάριο
τροφή για σκέψη.
σημ. δεν έχω τίποτα με την Δανάη το παραθέτω
Είναι μερικους μηνες πριν αγάπηΚαλημέρα μανάρι μου! Ἀδυνάτισες λιγάκι ἤ μοῦ φαίνεται;
Είναι μερικους μηνες πριν αγάπη
Έχω παχύνει λιγάκι λόγω ενός μικρού ορμονικου θέματος αλλά έχω αρχίσει και επανέρχομαι σγα σγα γιατί δεν περνάω καλά Εγώ κυρίως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε έχουμε να απαντήσω σε κάτι άλλο?

Έχω στείλει προσωπικό μνμ αν όντως με έχει πάρει
Δεν έχει απαντήσει
Στο λέω εγώ από μόνη μου είναι μουφα
Επίσης δεν πάω στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο γιατί δεν με εξυπηρετεί και δν είναι και πολυυυυ καθαρό
Απλά αναρωτιέμαι γιατί
Δεν έχω ζητήσει ποτέ από κανέναν να πει κάτι ή να ζητήσω γενικά κάτι τέτοιο
Είμαι φουλ κατά

Αλήθεια όμως εσύ ειδικά που δεν με έχεις δει τοση παρατηρικοτητα έχω ενθουσιαστείΠεραστικά κούκλα μου....![]()
Χαιρετισμούς και στον Omega36 ξεκινησε μία σειρά από ενοχλητικές ερωτήσεις και θέλησε να μπούμε σε μια άστοχη αντιπαράθεση.
Ούτε ένα like βρε παιδί μου σε αυτό που έγραψα?μόνο στοχευουμε και πυρ επίθεση και κανένας διαλογος τς τς τς
ΑΧΑΧΑΧΑ καλή
Καρδιά
Το γράφω και εδώ μωρά μου
Είμαστε πολλές όλες ιδιαίτερες μοναδικές ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει ανάλογα τα γούστα και τον οβολό ελεύθερη επιλογή και έτσι όλοι είμαστε καλά
Προτιμώ να με ρωτήσει κάποιος η να μου ανοίξει ένα θέμα τύπου καθαριότητας υγείας εξετασεων ή γιατί ας πούμε σας ζητάω να ξυριζεστε και να πλενεστε όταν θέλετε να σας γλυψω τα πάντα ?
Χμμμμ για να συγκεντρωθουμε λίγο εεεε?
Και μπράβο σουΚαλά τά λές... Ἐγώ πάντα εἶμαι ξυρισμένος καί πλυμένος... Παντοῦ
ναι...να μην χάσεις κιλά απο εκεί ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.Είναι μερικους μηνες πριν αγάπη
Έχω παχύνει λιγάκι λόγω ενός μικρού ορμονικου θέματος αλλά έχω αρχίσει και επανέρχομαι σγα σγα γιατί δεν περνάω καλά Εγώ κυρίως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε έχουμε να απαντήσω σε κάτι άλλο?
Δεν φεύγουν από κει ποτέ και 45 κιλά να πάω ο κωλος πάντα εκεί θα ναι αχαχαχαναι...να μην χάσεις κιλά απο εκεί ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Είσαι καθαρμα...Δεν φεύγουν από κει ποτέ και 45 κιλά να πάω ο κωλος πάντα εκεί θα ναι αχαχαχα
Υπενθύμιση ότι αυτη την εβδομαδα Τρίτη με Παρασκευή πρωί δεν είμαι διαθέσιμη μωρά μου
Σας φιλώ
σιγά μη την φοβάται .Ἔτσι, μὲ τὴν καταιγίδα προσέχεις γιά νά σ' ἔχουμε...
σιγά μη την φοβάται .
στα @@@@ της η καταιγίδα!