DaniBadGirl17
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2025
- Like
- 7.238
ΑχαχαχαΑν την βρούνε, είναι μεγάλη υπόθεση...![]()
Ελα οχι να μαστε δίκαιες
κάποια αγόρια ξέρουν να τη δουλεύουν καλά τη γλωσσίτσα τους
ΑχαχαχαΑν την βρούνε, είναι μεγάλη υπόθεση...![]()
Και εσύ καυλα...Αχαχαχα
Ελα οχι να μαστε δίκαιες
κάποια αγόρια ξέρουν να τη δουλεύουν καλά τη γλωσσίτσα τους
Καλή εβδομάδα λοιπόν
![]()
Έλα ντεδεν ξερω τι πρεπει να κάνω για να ξεκλειδώσω τα μυνήματα
Και εγώ !δεν ξερω τι πρεπει να κάνω για να ξεκλειδώσω τα μυνήματα
Καλό που ξεκινάς από νωρίς!Κατά τις 1 το μεσημέρι, αν η συνεννόηση γίνει το πρωί;;;
Καλή εβδομάδα και σε σένα καύλα! Και με ρέγουλα τέτοιες φώτο καραδοκούν και εγκεφαλικά...Καλή εβδομάδα λοιπόν
![]()
Είμαι φοβερά καλή μαζί σας να ξέρεις.....αχαχαχαΚαλή εβδομάδα και σε σένα καύλα! Και με ρέγουλα τέτοιες φώτο καραδοκούν και εγκεφαλικά...
Εσένα πώς μπορώ να σε δω ;Και εσύ καυλα...
Αυτή η καλοσύνη θα σε φάει...Είμαι φοβερά καλή μαζί σας να ξέρεις.....αχαχαχα
Νομίζω πως παίζω πολύ τίμια μπάλα μέχρι στιγμήςΑυτή η καλοσύνη θα σε φάει...
Πέρα απ'την πλάκα όμως όταν δίνεις καλοσύνη και καύλα θα την εισπράξεις από τους άλλους στις συναντήσεις σου και όχι μόνο...![]()
Κι εμείς είμαστε τυχεροί που σε γνωρίζουμε και ξέρουμε τι άνθρωπος είσαι πρωτίστως και δευτερευόντως την πολύ καλή δουλειά που κάνεις κοριτσάρα προσφέροντάς μας υπέροχες συνευρέσεις. Είσαι καύλα ολκής....Νομίζω πως παίζω πολύ τίμια μπάλα μέχρι στιγμής
Σίγουρα είμαι ειλικρινής δεν στήνω κανέναν για κανέναν και προσέχω τα πάντα όλα και είμαι τυχερή γιατί στην πλειοψηφία έχω τα καλύτερα αγόρια
Είστε υπέροχοι και σας ευχαριστώ καύλες μου
την ξεκώλιασε λέμε..Αυτο θέλω να το μοιραστώ μαζι σας η αλήθεια ειναι ειμαι κατενθουσιασμενη
Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι η γλάστρα μου είναι γαμηστρωνας !
και όχι μόνο αυτό
αλλά χρησιμοποιήθηκε και μια πυγολαμπιδα **φωτάκι πλαστική ως sex toy
Με νιώθετε πως το έζησα ε?αχαχαχα
Είναι τελειοοοο
βρε συ ..κάτι ξέχασες στο πωπουδακι σου!
Αν και είσαι θνητή θα ήθελα πολύ να σου δώσω το θεϊκό μου πουτσο στο στόμα και όχι μόνο .
Να σου κανει ιδιαιτερα ο horny... ή μαλλον οχι, προσφερομαι εγω!!Αχ πάλι μετεξεταστέα!
αααχ, ααααχ!!!Συνήθως τα κορίτσια μωρό μου γουστάρουμε γλώσσα στη κλειτορίδα και πουτσο στα υπόλοιπα
Κάποιες θέλουν μόνο πούτσο οπότε εκεί με συνοδεύει ο αρσενικος της παρέας πιο ενεργά αλλιώς βάζω στο παιχνίδι και τον δικό μου....ή μάλλον τους δικούς μου
Πάντως η κλειτορίδα είναι μεγάλη υπόθεση
Αχ αχ