Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 135
- Like
- 24.989
- Πόντοι
- 30.605
Κατά τις 1 το μεσημέρι, αν η συνεννόηση γίνει το πρωί;;;Εξαρτάται τη μέρα και πόσο νωρίς το ξερω
Κατά τις 1 το μεσημέρι, αν η συνεννόηση γίνει το πρωί;;;Εξαρτάται τη μέρα και πόσο νωρίς το ξερω
Μύστες δώστε τα φώτα σας μην ντρέπεστε!Χμμμ δν ξέρω πρέπει να δώσουμε το βήμα στα αγόρια που έχουν πάρει
Μύστες δώστε τα φώτα σας μην ντρέπεστε!
H κοπέλα τα σπάει .... πρώτη γνωριμία σήμερα σε διπλό με την anna pipinaki !!!
Για τα γούστα μου κουκλάρα (όχι πιπινάκι) , καθαριότητα , συμπεριφορά , επιδόσεις σε υψηλά επίπεδα !!! ΕΧΑΣΑ την μπάλα !!!
Με την άδεια της αναμνηστικές φωτό από αυτό το απίστευτο διπλό που έζησα.
Εγώ να δεις από κοντά τι έπαθα !!!!Αρρωστησαμε
Εγώ να δεις από κοντά τι έπαθα !!!!
Γράψε δύο λόγια κι εδω και πες πως πέρασες ρε μαν , ας πούμε έπαιξε 2πυρινο τσιμπουκι ,τις εχυσες στο στόμα και μετα γλωσσοφιλιοντουσαν με τα χυσια στο στόμα ??Εγώ να δεις από κοντά τι έπαθα !!!!
Ω ναι !!! Όπως το είπες !!! Εκεί έχασα το φως μου , Άννα αριστερά , Dani δεξιά και ο πούτσος μου στην μέση , μια να φιλιούνται μεταξύ τους , μια να με κοιτάνε , μια να ρουφάνε και στο τέλος χύσιμο , σκουπισμα και μεταξύ τους φιλια !!!! Καπάκια η Dani γλύψιμο , στέγνωμα τα πάντα , σκούπα Hoover !!! Νομισα ότι γυρίζω τσόντα για Dorcel !!! το psaromenos εχει να κάνει με το άλλο hobby χαχαχαΓράψε δύο λόγια κι εδω και πες πως πέρασες ρε μαν , ας πούμε έπαιξε 2πυρινο τσιμπουκι ,τις εχυσες στο στόμα και μετα γλωσσοφιλιοντουσαν με τα χυσια στο στόμα ??
Παρε πενα και γραψε ρε μαν μην εισαι psaromenos
ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μόλις μπήκε σε black list μιας και η anna gerontaki έχει φουλ κονδυλώματα!H κοπέλα τα σπάει .... πρώτη γνωριμία σήμερα σε διπλό με την anna pipinaki !!!
Για τα γούστα μου κουκλάρα (όχι πιπινάκι) , καθαριότητα , συμπεριφορά , επιδόσεις σε υψηλά επίπεδα !!! ΕΧΑΣΑ την μπάλα !!!
....εκλαψαευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μόλις μπήκε σε black list μιας και η anna gerontaki έχει φουλ κονδυλώματα!

Ελεος….ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μόλις μπήκε σε black list μιας και η anna gerontaki έχει φουλ κονδυλώματα!
Ο κωλος αριστερά της Δανάης??H κοπέλα τα σπάει .... πρώτη γνωριμία σήμερα σε διπλό με την anna pipinaki !!!
Ελεος ρε μαν , και πες οτι οντως εχει , ειναι ωραιο τωρα που το γράφεις εσυ έτσι φορα παρτίδα ?? .... μάγκες γιατι βγάζετε τοσο hate ??ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μόλις μπήκε σε black list μιας και η anna gerontaki έχει φουλ κονδυλώματα!
o δεξιά πάντως είναι της ΆνναςΟ κωλος αριστερά της Δανάης??
Μόνο η Δανάη θα είχε τέτοια κωλαρα καλά την κατάλαβαo δεξιά πάντως είναι της Άννας
Όντως τώρα?ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μόλις μπήκε σε black list μιας και η anna gerontaki έχει φουλ κονδυλώματα!
ναι ο τυπος εχει ζουμ με μοριακη αναλυση!Όντως τώρα?
Ότι να ναι με λίγη κοκά κόλα τύπε .... μια χαρά ήταν και τα δυο κορίτσια .... μην λέμε μλκιες για εντυπώσεις ή προσωπικές παπαριέςευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μόλις μπήκε σε black list μιας και η anna gerontaki έχει φουλ κονδυλώματα!