DoggyLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201

Eχει θέματα η κοπέλα οντως...Ψυχικής φύσεως.Κριμα.Ξεκίνησε στο Vice και καλά με εναλλακτικά θέματα...
Μας ζαλισε τα μεζεα με τα ψυχολογικά της και τις ψυχαναλυσεις...
Εν τω μεταξύ τα χρόνια πέρασαν και ανακάλυψε κι αυτή το μαγικό κόσμο του υαλουρεν και του μποτοξ...
Κοτσαρε ψεύτικα βυζιά και από τις φωτογραφίες στα σοσιαλ σε πανυγήρι στην Ικαρία πέρασε στις φωτογραφίες "δωστα όλα" στην Ψαρρού...
Θα έμπαινα βεβαίως, αλλά με γαμήσι πρόστυχο και ατιμωτικό, όπως αξίζει στην έως τώρα πορεία της...
Ότι και να εχει είναι πολύ γαμησιμηEχει θέματα η κοπέλα οντως...Ψυχικής φύσεως.Κριμα.
Γούστα είναι αυτά.Προσωπικα τόσο αδύνατες σχεδόν καχεκτικες και τόσο κοντές γιατί έχει ύψος 1,55 δεν μου αρέσουν.Ότι και να εχει είναι πολύ γαμησιμη
Οι ξινές - σνομπ τύπησες είναι που μου τη δίνουν..Την έχω γνωρίσει από κοντά την Δάφνη σε ένα event. Γυμνασμένη, ψηλή και με φτιαχτό σώμα, καλή για γαμήσι. Γενικά από χαρακτήρας όμως πολύ υπερήφανη από τον εαυτό της και κάπως ξυνή
Eτσι καταντανε από τα δεκαπέντε τους μια που αυτοί που κάνουν τους γονείς τους τα μαθαίνουν να είναι με ένα κωλοκινητο στο χέρι από τα πέντε τους.Οι ξινές - σνομπ τύπησες είναι που μου τη δίνουν..
Υπερεκτιμημένη είναι μωρέ…Οι ξινές - σνομπ τύπησες είναι που μου τη δίνουν..
Οι ξινες σνομπ είναι για ατιμωτικό εξεφτελιστικο γαμησι.Οι ξινές - σνομπ τύπησες είναι που μου τη δίνουν..
Μάστορα το μόνο που μπορεί να γαμαει ο Λάγιος είναι καμια γαιδουροπουτσα αραπηΚαι την πηδαέι ο λίγδας ο Λάγιος...