Ναι, ισως καπως ετσιΟκ..ε τότε επόμενο βήμα είναι να το παραδεχτεί. Και να της δείξεις ότι εσύ είσαι καλά με αυτό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 345K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.752
- Πόντοι
- 206
Φρέσκια εμπειρία με ζευγάρι που με προσέγγισε σε σχετική πλατφόρμα. Μιλήσαμε, μου εξήγησε ο άντρας τη φαντασίωσή του και συναντηθήκαμε. Τα παιδιά είχαν παντρευτεί 2 χρόνια πριν και γενικά λόγω του πορνό που τους άρεσε να βλέπουν και να παίρνουν ιδέες είπαν να δοκιμάσουν κάτι soft. Ο άντρας 35 και η γυναίκα 33 με αθλητικά σώματα, υψηλή μόρφωση και σοβαρή ζωή. Το σκηνικό έγινε στον καναπέ. Καθόμασταν αντικριστά στους καναπέδες, στην αρχή εγώ μόνος και το ζευγάρι μαζί, πίνοντας κρασί και συζητώντας σε υψηλό επίπεδο.
Κάποια στιγμή η κοπέλα πήγε μέσα να αλλάξει και επέστρεψε με ένα σετ μαύρων εσωρούχων, ζαρτιέρες και ημιδιάφανο νεγκλιζέ. Αφού χαμογέλασε στον αντρούλη της πιάνοντάς του τρυφερά το χέρι, ήρθε από πάνω μου και ξεκίνησε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπο και το κεφάλι μου. Απολαμβάνοντας το τζάκι και το κρασί είχα γίνει πέτρα. Καθώς τελειώνει μου λέει ζεστάθηκα και ανοίγει τη ρόμπα όπου από μέσα φαίνονται τα δύο πέτρινα βυζιά της που ασφυκτιούσαν στο μαύρο σουτιέν. Κάθεται δίπλα μου, κοιτάζει τον άντρα της και εμείς συνεχίζουμε κανονικά συζήτηση. Ο άλλος είχε ξαπλώσει βαθιά μέσα και του είχε γίνει πέτρα καθώς μας κοίταζε. Το δικό μου χέρι την είχε αγκαλιάσει και της χάιδευε τον λαιμό αισθησιακά και πήγαινε προς τη βυζοχαράθρα της. Η φάση είχαμε ξεκαθαρίσει πως θα ήταν σοφτ και αισθησιακή. Κάποια στιγμή βγάζει το σουτιέν της και μένει μόνο με όλα τα άλλα και ξεκινά να χαϊδεύει το καυλί μου και να κοιτάζει χαμογελώντας τον άντρα της. Στη συνέχεια βάζει το χέρι της μέσα από το παντελόνι μου, το βγάζει και ξεκινά να το παίζει μπροστά του ρωτώντας τον αν του αρέσει το θέαμα και η μεγάλη και σκληρή πούτσα που βλέπει. Ο άλλος ξεκίνησε να χαδεύεται και της έλεγε πως πάντα ήξερε πως είχε γούστο, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως ήμουν ουσιαστικά επιλογή της.
Η φάση συνέχισε με την κοπέλα να έχει ανοίξει τα πόδια της και εγώ να της παίζω πότε το μουνί και πότε τα βυζιά. Να πω εδώ πως είχε φροντίσει να βάλει γενναία ποσότητα τζελ στο χέρι της καθώς μου τον έπαιζε και το θέαμα έμοιαζε τρελά με καλοφτιαγμένη τσόντα. Γυρίζει και λέει στον άντρα της, κοίτα τώρα πως θα το καταπιώ και αμέσως μετά με ρωτάει αν θα μπορούσε να το βάλει στο στόμα της. Γελώντας και πιάνοντας το κρασί μου της λέω πως είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι επιθυμεί. Βουτάει και ξεκινά μία εκπληκτική πίπα με μία πολύ ιδιαίτερη τεχνική της γλώσσας που πίεζε σε σημεία της ουρήθρας σε σημείο να νιώθεις πως διψάει τόσο για σπέρμα. Στη συνέχεια ξεκίνησε να γλείφει τα αρχίδια μου και να παίζει με τη γύρω περιοχή, ενώ ο άλλος την χτύπαγε τρελά δυνατά. Καθώς ήμουν πολύ κοντά το ένιωσε και έκανε μία απίστευτη πίπα για να με τελειώσει.
Μόλις έγινε αυτό, του δίνει το σπέρμα, το καταπίνει και του λέει ήταν υπέροχο. Πάει και τον γλωσσοφιλάει του την παίζει για να χύσει και αυτός και του λέει μην σταματήσεις. Έρχεται σε εμένα μου βάζει το τελευταίο κρασί μου μου ζητάει να κρατάω το μπουκάλι. Το κάνω και ξεκινάει να το καβαλάει με πάθος λέγοντας πως έφτασε η ώρα να χύσει και αυτή. Με όλο αυτό το σκηνικό μου είχε γίνει ξανά πέτρα βγάζει το μπουκάλι και ξεκινά να με καβαλάει με μανία και να με φιλάει με τρελό πάθος. Ο άλλος ο καημένος κολυμπώντας στο σπέρμα του είχε ένα μαλακό ημικαυλωμένο πουλάκι που το έπαιζε. Η γκόμενα βγαίνει ξεκινά πάλι τσιμπούκι έχοντας στα χέρια της τα αρχίδια μου και παίρνει ό,τι μου είχε απομείνει.
Χωρίς να τα καταπίει αυτή τη φορά, πάει στον άντρα της και τον φιλάει με το σπέρμα μου. Αυτός συνεχίζει να την παίζει και ξαναχύνει μόνος του. Του λέει στο αυτί έτσι θα καβαλάω το καυλί του μπροστά σου όποτε θέλω και εσύ θα γεύεσαι ό,τι σου προσφέρω. Τώρα γλείψε μου τον κώλο και δείξε πόσο καλός υποτακτικός μπορείς να γίνεις μπροστά στον καλεσμένο μας.
Το κάνει και εγώ σκεφτόμουν αν αυτό είναι το soft, τότε το hardcore λογικά θα είναι να την ξεφτιλίζουν καμία 5αρία τύποι. Το σκηνικό τελείωσε λέγοντάς του πως πάει για μπάνιο. Φεύγοντας τον ρώτησα αν έχουν κάνει τρίο και μου είπε όχι, αλλά θα γίνει την επόμενη φορά που θα έρθω, καθώς αυτός θα έχει τον ρόλο του κυρίαρχου και θα μπορούμε να της κάνουμε ό,τι θέλουμε. Μου είπε κάποιες ιδέες για το πως θα ήθελε να τη δει να χύνει έχοντας το σπέρμα μας πάνω της και γενικά διάφορα σκηνικά. Εξήγησε πως δουλεύει πάνω σε γρήγορους οργασμούς και παίρνει συμπληρώματα για έκκριση περισσότερου σπέρματος για τα σκηνικά τους, γιατί είχαν δει μία τσόντα που κάποιος έχυνε σε 30 λεπτά 3-4 φορές και το έβρισκαν φουλ καυλωτικό.
Χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε ραντεβού για τρίο. Εγώ έχω ζητήσει να φοράει τάπα την επόμενη φορά που θα τη δω.
Κάποια στιγμή η κοπέλα πήγε μέσα να αλλάξει και επέστρεψε με ένα σετ μαύρων εσωρούχων, ζαρτιέρες και ημιδιάφανο νεγκλιζέ. Αφού χαμογέλασε στον αντρούλη της πιάνοντάς του τρυφερά το χέρι, ήρθε από πάνω μου και ξεκίνησε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπο και το κεφάλι μου. Απολαμβάνοντας το τζάκι και το κρασί είχα γίνει πέτρα. Καθώς τελειώνει μου λέει ζεστάθηκα και ανοίγει τη ρόμπα όπου από μέσα φαίνονται τα δύο πέτρινα βυζιά της που ασφυκτιούσαν στο μαύρο σουτιέν. Κάθεται δίπλα μου, κοιτάζει τον άντρα της και εμείς συνεχίζουμε κανονικά συζήτηση. Ο άλλος είχε ξαπλώσει βαθιά μέσα και του είχε γίνει πέτρα καθώς μας κοίταζε. Το δικό μου χέρι την είχε αγκαλιάσει και της χάιδευε τον λαιμό αισθησιακά και πήγαινε προς τη βυζοχαράθρα της. Η φάση είχαμε ξεκαθαρίσει πως θα ήταν σοφτ και αισθησιακή. Κάποια στιγμή βγάζει το σουτιέν της και μένει μόνο με όλα τα άλλα και ξεκινά να χαϊδεύει το καυλί μου και να κοιτάζει χαμογελώντας τον άντρα της. Στη συνέχεια βάζει το χέρι της μέσα από το παντελόνι μου, το βγάζει και ξεκινά να το παίζει μπροστά του ρωτώντας τον αν του αρέσει το θέαμα και η μεγάλη και σκληρή πούτσα που βλέπει. Ο άλλος ξεκίνησε να χαδεύεται και της έλεγε πως πάντα ήξερε πως είχε γούστο, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως ήμουν ουσιαστικά επιλογή της.
Η φάση συνέχισε με την κοπέλα να έχει ανοίξει τα πόδια της και εγώ να της παίζω πότε το μουνί και πότε τα βυζιά. Να πω εδώ πως είχε φροντίσει να βάλει γενναία ποσότητα τζελ στο χέρι της καθώς μου τον έπαιζε και το θέαμα έμοιαζε τρελά με καλοφτιαγμένη τσόντα. Γυρίζει και λέει στον άντρα της, κοίτα τώρα πως θα το καταπιώ και αμέσως μετά με ρωτάει αν θα μπορούσε να το βάλει στο στόμα της. Γελώντας και πιάνοντας το κρασί μου της λέω πως είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι επιθυμεί. Βουτάει και ξεκινά μία εκπληκτική πίπα με μία πολύ ιδιαίτερη τεχνική της γλώσσας που πίεζε σε σημεία της ουρήθρας σε σημείο να νιώθεις πως διψάει τόσο για σπέρμα. Στη συνέχεια ξεκίνησε να γλείφει τα αρχίδια μου και να παίζει με τη γύρω περιοχή, ενώ ο άλλος την χτύπαγε τρελά δυνατά. Καθώς ήμουν πολύ κοντά το ένιωσε και έκανε μία απίστευτη πίπα για να με τελειώσει.
Μόλις έγινε αυτό, του δίνει το σπέρμα, το καταπίνει και του λέει ήταν υπέροχο. Πάει και τον γλωσσοφιλάει του την παίζει για να χύσει και αυτός και του λέει μην σταματήσεις. Έρχεται σε εμένα μου βάζει το τελευταίο κρασί μου μου ζητάει να κρατάω το μπουκάλι. Το κάνω και ξεκινάει να το καβαλάει με πάθος λέγοντας πως έφτασε η ώρα να χύσει και αυτή. Με όλο αυτό το σκηνικό μου είχε γίνει ξανά πέτρα βγάζει το μπουκάλι και ξεκινά να με καβαλάει με μανία και να με φιλάει με τρελό πάθος. Ο άλλος ο καημένος κολυμπώντας στο σπέρμα του είχε ένα μαλακό ημικαυλωμένο πουλάκι που το έπαιζε. Η γκόμενα βγαίνει ξεκινά πάλι τσιμπούκι έχοντας στα χέρια της τα αρχίδια μου και παίρνει ό,τι μου είχε απομείνει.
Χωρίς να τα καταπίει αυτή τη φορά, πάει στον άντρα της και τον φιλάει με το σπέρμα μου. Αυτός συνεχίζει να την παίζει και ξαναχύνει μόνος του. Του λέει στο αυτί έτσι θα καβαλάω το καυλί του μπροστά σου όποτε θέλω και εσύ θα γεύεσαι ό,τι σου προσφέρω. Τώρα γλείψε μου τον κώλο και δείξε πόσο καλός υποτακτικός μπορείς να γίνεις μπροστά στον καλεσμένο μας.
Το κάνει και εγώ σκεφτόμουν αν αυτό είναι το soft, τότε το hardcore λογικά θα είναι να την ξεφτιλίζουν καμία 5αρία τύποι. Το σκηνικό τελείωσε λέγοντάς του πως πάει για μπάνιο. Φεύγοντας τον ρώτησα αν έχουν κάνει τρίο και μου είπε όχι, αλλά θα γίνει την επόμενη φορά που θα έρθω, καθώς αυτός θα έχει τον ρόλο του κυρίαρχου και θα μπορούμε να της κάνουμε ό,τι θέλουμε. Μου είπε κάποιες ιδέες για το πως θα ήθελε να τη δει να χύνει έχοντας το σπέρμα μας πάνω της και γενικά διάφορα σκηνικά. Εξήγησε πως δουλεύει πάνω σε γρήγορους οργασμούς και παίρνει συμπληρώματα για έκκριση περισσότερου σπέρματος για τα σκηνικά τους, γιατί είχαν δει μία τσόντα που κάποιος έχυνε σε 30 λεπτά 3-4 φορές και το έβρισκαν φουλ καυλωτικό.
Χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε ραντεβού για τρίο. Εγώ έχω ζητήσει να φοράει τάπα την επόμενη φορά που θα τη δω.
Διαγραμμένο μέλος 265709
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2026
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
τον πιπωσε? την έχυσε? η μόνο του τον έπαιξε?της εκανε εντυπωση το μεγεθος βασικα.. και γιαυτο προχωρησε.. αυτο καταλαβσ
pantelisathina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 1.888
- Πόντοι
- 201
Να έρθω παρέα...σε μια γωνιά...δεν θα ενοχλώ...για εκπαιδευτικούς και κοινωνικοπολιτικούς λόγους για μια έρευναΦρέσκια εμπειρία με ζευγάρι που με προσέγγισε σε σχετική πλατφόρμα. Μιλήσαμε, μου εξήγησε ο άντρας τη φαντασίωσή του και συναντηθήκαμε. Τα παιδιά είχαν παντρευτεί 2 χρόνια πριν και γενικά λόγω του πορνό που τους άρεσε να βλέπουν και να παίρνουν ιδέες είπαν να δοκιμάσουν κάτι soft. Ο άντρας 35 και η γυναίκα 33 με αθλητικά σώματα, υψηλή μόρφωση και σοβαρή ζωή. Το σκηνικό έγινε στον καναπέ. Καθόμασταν αντικριστά στους καναπέδες, στην αρχή εγώ μόνος και το ζευγάρι μαζί, πίνοντας κρασί και συζητώντας σε υψηλό επίπεδο.
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Αριδαια λέγεται μάλλον δεν βγαίνεις και πολύ από το σπίτιτι χωριο ειναι αυτο που εχει και μασερ και τζακουζια; Αράχωβα λέγεται;
Διαγραμμένο μέλος 265709
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2026
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Τυχερός που στα λέει όλα αυτά!Πριν από καμιά βδομάδα η γυναίκα μου πήγε κοριτσοπαρέα για ένα βράδυ να μείνουνε στο χωριό.
Τις κλείσανε έκπληξη μασάζ πήγανε βέβαια και οι τρεις αλλά επειδή χωρούσε μόνο μία κάθε φορά πηγαίνουμε 11 και ο μασέρ ήτανε πολύ όμορφος αποτέλεσμα είναι να της κάνει μασάζ και όπως μου είπε μετά να παρακαλάει να την αγγίξει στο μουνί.
Αυτός έκανε μόνο πλάτη χέρια και λαιμό όχι πόδια γιατί δεν έκανε γενικά ολόσωμο, όταν γύρισε μου τα είπε όλα και φαινόμαστε από τότε συνέχεια . Μου είπε ότι λίγο εάν άγγιζε προς τα κάτω θα σήκωνε την κωλο της για να του δώσει να καταλάβει τι θέλει και ότι ήθελε πολύ να κάνει σεξ μαζί του.
Όταν γύρισα στο δωμάτιο άνοιξε να κάνει τζακούζι μόνη της και έπαιζε εκεί το Μουνίτις όπου μου είπε ήμουνα τόσο καυλωμένοι όποιος και να ερχόταν εκείνη την ώρα απλά θα τον έβαζα στο στόμα
ε ναι..λεει ποτε ψέμματα ο ΜανθοςΑριδαια λέγεται μάλλον δεν βγαίνεις και πολύ από το σπίτι
G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.269
- Πόντοι
- 456
Να βγάλει διάρκειας για όλους. Τι.Να έρθω παρέα...σε μια γωνιά...δεν θα ενοχλώ...για εκπαιδευτικούς και κοινωνικοπολιτικούς λόγους για μια έρευνα
. στο πηγάδι κατουρησαμε;
pantelisathina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 1.888
- Πόντοι
- 201
Ναι έτσι και αλλιώς μια σωστή έρευνα θέλει επαρκές δειγμαΝα βγάλει διάρκειας για όλους. Τι.
. στο πηγάδι κατουρησαμε;
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν βρει τον άνθρωπο τους σε αυτή τη ζωή γι αυτό και οι παρτουζες με τα ζευγάρια παίρνουν και δίνουν γι αυτό κάθε χρόνο τα καράβια με τους swingers στην Κρήτη γίνονται και ο περισσότερα . Εσύ είσαι από τους άτυχους της ζωής προφανώςε ναι..λεει ποτε ψέμματα ο Μανθος
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 328
- Πόντοι
- 20
Εμεις πήγαμε να κάνει μασάζ η γυναίκα μου με την παρουσία μου. Αφού την χαλάρωσε ο μασέρ, στο τέλος αυτός την έτριβε στα βυζια ενω εγώ την έπαιζα το μουνακι και μας έχυνε τρελά. Καυλωσαμε πολύ και οι 2. Μετά γαμιομασταν όλη μέρα.Πριν από καμιά βδομάδα η γυναίκα μου πήγε κοριτσοπαρέα για ένα βράδυ να μείνουνε στο χωριό.
Τις κλείσανε έκπληξη μασάζ πήγανε βέβαια και οι τρεις αλλά επειδή χωρούσε μόνο μία κάθε φορά πηγαίνουμε 11 και ο μασέρ ήτανε πολύ όμορφος αποτέλεσμα είναι να της κάνει μασάζ και όπως μου είπε μετά να παρακαλάει να την αγγίξει στο μουνί.
Αυτός έκανε μόνο πλάτη χέρια και λαιμό όχι πόδια γιατί δεν έκανε γενικά ολόσωμο, όταν γύρισε μου τα είπε όλα και φαινόμαστε από τότε συνέχεια . Μου είπε ότι λίγο εάν άγγιζε προς τα κάτω θα σήκωνε την κωλο της για να του δώσει να καταλάβει τι θέλει και ότι ήθελε πολύ να κάνει σεξ μαζί του.
Όταν γύρισα στο δωμάτιο άνοιξε να κάνει τζακούζι μόνη της και έπαιζε εκεί το Μουνίτις όπου μου είπε ήμουνα τόσο καυλωμένοι όποιος και να ερχόταν εκείνη την ώρα απλά θα τον έβαζα στο στόμα
Μονο παίξιμοτον πιπωσε? την έχυσε? η μόνο του τον έπαιξε?
Panosgiannako0
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2025
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Αν ενδιαφέρεσαι και γω είμαι διαθέσιμοςΌχι βέβαια...ο χαρακτήρας μετράει στις γυναίκες
Αν διαβαζες το νημα θα ήξερες οτι δεν ειμαι.Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν βρει τον άνθρωπο τους σε αυτή τη ζωή γι αυτό και οι παρτουζες με τα ζευγάρια παίρνουν και δίνουν γι αυτό κάθε χρόνο τα καράβια με τους swingers στην Κρήτη γίνονται και ο περισσότερα . Εσύ είσαι από τους άτυχους της ζωής προφανώς
BullForWifes
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2025
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Όποιος είναι απο Θεσσαλονίκη cuckold και δε τολμάει να το πει στη γυναίκα του και θέλει επικοινωνία με ήχο ή συνάντηση με κάποιον να τελειώσει μπροστά του σε φωτογραφίες της και να τον υποβαθμίσει ας στείλει μήνυμα.
Mr.Wayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Με τόσα μυνήματα που έχω δει με μασάζ θα φοβάμαι να πάω με την κοπέλα μου για.μασαζ. όχι τίποτε άλλο αλλά μας το έχουν κάνει ως δώροΕμεις πήγαμε να κάνει μασάζ η γυναίκα μου με την παρουσία μου. Αφού την χαλάρωσε ο μασέρ, στο τέλος αυτός την έτριβε στα βυζια ενω εγώ την έπαιζα το μουνακι και μας έχυνε τρελά. Καυλωσαμε πολύ και οι 2. Μετά γαμιομασταν όλη μέρα.
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 328
- Πόντοι
- 20
Άμα δεν μπορείς να το αποφύγεις...Κάτσε απόλαυσε το.Με τόσα μυνήματα που έχω δει με μασάζ θα φοβάμαι να πάω με την κοπέλα μου για.μασαζ. όχι τίποτε άλλο αλλά μας το έχουν κάνει ως δώρο
Dimikara!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2026
- Like
- 2.252
- Πόντοι
- 441
Σωστός....Άμα δεν μπορείς να το αποφύγεις...Κάτσε απόλαυσε το.
BullForWifes
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2025
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Όποιος είναι απο Θεσσαλονίκη cuckold και δε τολμάει να το πει στη γυναίκα του και θέλει επικοινωνία με ήχο ή συνάντηση με κάποιον να τελειώσει μπροστά του σε φωτογραφίες της και να τον υποβαθμίσει ας στείλει μήνυμα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73