Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 286 52,3%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 265 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 126 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    547

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.269
Πόντοι
456
Πρώτη φορά για εμάς, πήρε πίπα κ την έχυσε άλλος. Μετά πήγα εγώ κ την πηδούσα κ τις έγλυφα τα χυσια από τις βυζάρες. Πολύ καύλα φάση.
να επαναληφθει, γιατι οχι. Που δηλωνουμε συμμετοχη?

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.269
Πόντοι
456
Η γυναίκα μου αποφασίζει. Μπορώ να την μεταφέρω την πρόταση.
Οκ. Παντως εγω ειμαι χοντρος ασχημος και μικροψωλης, Ελπιζω να μην ειναι ανασταλτικοι παραγοντες .....σωστα?

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.461
Πόντοι
441
O κίνδυνος αυτος ειναι μεγάλος και σίγουρα πρέπει να τον υπολογίζει κάποιος. Οσο δεμένο κι αν ειναι ενα ζευγάρι, ποτέ δεν ξέρεις. Απο την άλλη αξίζι το ρισκο πιστεύω αν το επιθυμούν και οι δυο.
Οι περισσότεροι που φτάνουν εκεί, το κάνουν για την καυλα τους. Αν τώρα υπήρχαν σοβαρά προβλήματα από πριν, εκεί υπάρχει θεμα. Θεωρώ δεδομένο ότι θα αυξηθούν.

• Like
Αντιδράσεις: DEXERW

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.461
Πόντοι
441
Εμένα μία φορά μετά από μεθύσι, ήρθαμε σπίτι με έναν φίλο και έπαιξε φαση. Με μαλακία κλπ.. Αλλα ως εκει
Αυτό έχει συμβεί λίγο πολύ σε όλους μας σε κάποια στιγμή της ηλικίας μας. Δεν σημαίνει ότι γουστάρει cuckold φάσεις, είναι τελείως διαφορετικό.

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.947
Πόντοι
1.041
Αυτό έχει συμβεί λίγο πολύ σε όλους μας σε κάποια στιγμή της ηλικίας μας. Δεν σημαίνει ότι γουστάρει cuckold φάσεις, είναι τελείως διαφορετικό.
Ειναι πολυ ντροπαλη γενικα.. για να το εκανε γουσταρε.. αλλα δν προχωρησε

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.461
Πόντοι
441
Ειναι πολυ ντροπαλη γενικα.. για να το εκανε γουσταρε.. αλλα δν προχωρησε
Γούσταρε μαλάκια στον φίλο σου..δε σημαίνει ότι γουστάρει cuckold. Για τις γυναίκες είναι λεπτές οι ισορροπίες.

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.947
Πόντοι
1.041
Γούσταρε μαλάκια στον φίλο σου..δε σημαίνει ότι γουστάρει cuckold. Για τις γυναίκες είναι λεπτές οι ισορροπίες.
της εκανε εντυπωση το μεγεθος βασικα.. και γιαυτο προχωρησε.. αυτο καταλαβσ

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Πριν από καμιά βδομάδα η γυναίκα μου πήγε κοριτσοπαρέα για ένα βράδυ να μείνουνε στο χωριό.

Τις κλείσανε έκπληξη μασάζ πήγανε βέβαια και οι τρεις αλλά επειδή χωρούσε μόνο μία κάθε φορά πηγαίνουμε 11 και ο μασέρ ήτανε πολύ όμορφος αποτέλεσμα είναι να της κάνει μασάζ και όπως μου είπε μετά να παρακαλάει να την αγγίξει στο μουνί.

Αυτός έκανε μόνο πλάτη χέρια και λαιμό όχι πόδια γιατί δεν έκανε γενικά ολόσωμο, όταν γύρισε μου τα είπε όλα και φαινόμαστε από τότε συνέχεια . Μου είπε ότι λίγο εάν άγγιζε προς τα κάτω θα σήκωνε την κωλο της για να του δώσει να καταλάβει τι θέλει και ότι ήθελε πολύ να κάνει σεξ μαζί του.

Όταν γύρισα στο δωμάτιο άνοιξε να κάνει τζακούζι μόνη της και έπαιζε εκεί το Μουνίτις όπου μου είπε ήμουνα τόσο καυλωμένοι όποιος και να ερχόταν εκείνη την ώρα απλά θα τον έβαζα στο στόμα

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
γυναικα σου ή γκομενα σου φιλε; εχει τεράστια διαφορα. Επίσης για να της εκανε εντυπωση το μεγεθεος...πως εφτασε μεχρι εκει για να το ξερει.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.461
Πόντοι
441
Σε καλό δρόμο είσαι. Αφού παραδέχεται ότι της αρέσουν οι μεγάλες πουτσες έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο βήμα.

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
Πριν από καμιά βδομάδα η γυναίκα μου πήγε κοριτσοπαρέα για ένα βράδυ να μείνουνε στο χωριό.

Τις κλείσανε έκπληξη μασάζ πήγανε βέβαια και οι τρεις αλλά επειδή χωρούσε μόνο μία κάθε φορά πηγαίνουμε 11 και ο μασέρ ήτανε πολύ όμορφος αποτέλεσμα είναι να της κάνει μασάζ και όπως μου είπε μετά να παρακαλάει να την αγγίξει στο μουνί.

Αυτός έκανε μόνο πλάτη χέρια και λαιμό όχι πόδια γιατί δεν έκανε γενικά ολόσωμο, όταν γύρισε μου τα είπε όλα και φαινόμαστε από τότε συνέχεια . Μου είπε ότι λίγο εάν άγγιζε προς τα κάτω θα σήκωνε την κωλο της για να του δώσει να καταλάβει τι θέλει και ότι ήθελε πολύ να κάνει σεξ μαζί του.

Όταν γύρισα στο δωμάτιο άνοιξε να κάνει τζακούζι μόνη της και έπαιζε εκεί το Μουνίτις όπου μου είπε ήμουνα τόσο καυλωμένοι όποιος και να ερχόταν εκείνη την ώρα απλά θα τον έβαζα στο στόμα
τι χωριο ειναι αυτο που εχει και μασερ και τζακουζια; Αράχωβα λέγεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom