Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 286 52,3%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 265 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 126 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    547

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Νομίζω ότι το πρώτο στάδιο είναι να δείτε τσόντα μαζί
Ιδίως αν δεν είσαι μεγάλος μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο για το καυλι του σε φάση δες τι έχει αυτός και μετά κάποια στιγμή να της πεις πως θα ένιωθες αν τον ειχα και εγώ τόσο μεγάλο.
Εμείς με μια πρώην έτσι το ξεκινήσαμε σιγά σιγά.
Όταν καταλαβαίνει εκείνη τι πουτσες υπάρχουν μεγάλες έξω τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.
Ισχύει ότι το πρώτο στάδιο είναι η τσόντα. Όλες τις ανάβει, αρκεί βέβαια να δείτε κατι που της αρέσει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να προχωρήσεις κυρίως για να εξιτάρεις το μυαλό της. Το αν θα καταλήξει σε cuckold ή όχι βέβαια δεν το ξέρεις, παίζει ρόλο και ο άντρας αν θέλει όχι μόνο η γυναίκα.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
φιλε μαλλον δεν χεις καν γκομενα....οι γυναικες δεν σκεφτοντια καλως ή κακως οπως εμεις.
Συμφωνώ, σκέφτονται διαφορετικά. Πολλες θα καυλωσουν στη φάση που λέει ο φίλος αλλά ελάχιστες θα προχωρήσουν. Ξεχωρίζουν τελείως τη φαντασίωση με την πραγματικότητα. Βέβαια, όταν και αν ξεκλειδώσουν το σίγουρο είναι ότι με τη σωστή προσέγγιση κάτι θα κάνουν. Ίσως όχι όσα βλέπουν αλλά κάτι θα γίνει.

• Like
Αντιδράσεις: DEXERW

Jad91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
712
Πόντοι
81
Ισχύει ότι το πρώτο στάδιο είναι η τσόντα. Όλες τις ανάβει, αρκεί βέβαια να δείτε κατι που της αρέσει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να προχωρήσεις κυρίως για να εξιτάρεις το μυαλό της. Το αν θα καταλήξει σε cuckold ή όχι βέβαια δεν το ξέρεις, παίζει ρόλο και ο άντρας αν θέλει όχι μόνο η γυναίκα.
Εμένα έτσι ξεκίνησε μετά μόνη της έπαιρνε πρωτοβουλίες ότι μας βλέπουν άλλοι να πηδιομαστε και σιγά σιγά τη λέω φαντάζεσαι να συμμετέχουν κιόλας.
Από ένα σημείο και μετά τα χυσια ήταν ασταμάτητα.

Μέχρι που της το είπα στα ίσια το έπαιξε λίγο θιγμένη μετά δέχθηκε και δε σταματούσε να καβαλάει ξένες ψωλες

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441

Εμένα έτσι ξεκίνησε μετά μόνη της έπαιρνε πρωτοβουλίες ότι μας βλέπουν άλλοι να πηδιομαστε και σιγά σιγά τη λέω φαντάζεσαι να συμμετέχουν κιόλας.

Μέχρι που της το είπα στα ίσια το έπαιξε λίγο θιγμένη μετά δέχθηκε και δε σταματούσε να καβαλάει ξένες ψωλες
Ναι οι τσόντες είναι μια πολύ καλή αρχή, όμως ακόμα και εκεί πρέπει να γίνει με προσοχή. Εγώ της έβαλα να δούμε μια φορά μια Chechik και ενώ γουστάραμε όλα καλά της πέταξα ένα «έτσι θέλουμε να σε γαμησουμε και εσένα»…τι ήθελα και το είπα; 2 εβδομάδες δεν μου μίλαγε μετά, άσε τα νεύρα και η γκρίνια εκείνη τη στιγμή.
Και μιλάμε για μια γκομενα που γούσταρε να βλέπουμε παρτουζες κλπ στις τσόντες. Όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή να γίνουν.

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0

ετσι κανουν ολες..μην της πουν πουτανες....αλλα αμα το αρχισουν δυσκολα σταματαει

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
ετσι κανουν ολες..μην της πουν πουτανες....αλλα αμα το αρχισουν δυσκολα σταματαει
Δε σταματάει. Όσο θιγμένες και αν το παίζουν μόνες τους ζητάνε μετά να δούνε.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Θέλει δουλειά αυτό ,ειδικά αν είναι χαμηλών τόνων,κάνε ένα αστείο για αρχή ή βάλε να δεις μια ταινία με περιοχομενο swinging κ κόψε αντιδράσεις!
Όσο χαμηλών τόνων και αν είναι όλες έχουν τα κουμπιά τους. Στο λέω εγώ που τα πέρασα με χαμηλών τόνων γυναίκα.

Mr.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Όσο χαμηλών τόνων και αν είναι όλες έχουν τα κουμπιά τους. Στο λέω εγώ που τα πέρασα με χαμηλών τόνων γυναίκα.
Ισχύει αλλά εγώ θεωρώ ότι κάποια πράγματα μας φαίνονται ελκυστικά μόνο ως φαντασιώσεις ...

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Ισχύει αλλά εγώ θεωρώ ότι κάποια πράγματα μας φαίνονται ελκυστικά μόνο ως φαντασιώσεις ...
100% και αυτό ισχύει περισσότερο στις γυναίκες παρά σε εμάς. Παρ όλα αυτά, μπορεί όντως να μη φτάσει εκεί που μπορεί να θέλει κάποιος αλλά σίγουρα θα ξεκλειδώσει το μυαλό της.

• Like
Αντιδράσεις: DEXERW

kalamobixths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2022
Like
1.604
Πόντοι
201

Μιλας σε παρελθοντικο χρονο. Σημαινει οτι εχει σταματησει πλεον η φαση;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.786
Πόντοι
506
Αν η γυναικα σου θελει χοντρη πουτσα, ειμαι διαθεσιμος

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
6
καλησπερα
αν καποιο ζευγαρι θελει 2 αντρες για την κυρια ας γραψει

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
543
Πόντοι
21
για εμας το πρωτο στάδιο ήταν να της κλείσω ενα μασαζ στο σπίτι με εναν ωραίο μασερ... την πρωτη φορα περιοριστηκε σε χάδια στις επίμαχες περιοχές και κάβλωσε ιδιαίτερα. την επόμενη φορά τον πήδηξε άγρια και από τότε έχουμε μεγάλη συνέχεια...

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.102
Πόντοι
201
για εμας το πρωτο στάδιο ήταν να της κλείσω ενα μασαζ στο σπίτι με εναν ωραίο μασερ... την πρωτη φορα περιοριστηκε σε χάδια στις επίμαχες περιοχές και κάβλωσε ιδιαίτερα. την επόμενη φορά τον πήδηξε άγρια και από τότε έχουμε μεγάλη συνέχεια...
Δεν επέλεξες αυτό που σου πρότεινα σε προσωπική συνομιλία

Nikbou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
2.234
Πόντοι
440
Δύσκολο σαν εμπειρία.Ήξερα ζευγάρι που το έκανε για πλάκα και τελικά ο γάμος τους πήρε την κάτω βόλτα.Η γυναίκα συνέχισε να βλέπει τον γαμιά και στον κερατά δημιουργήθηκε ανασφάλεια.Αυτά μου τα επιβεβαιώσε και ο γαμιάς.Πιθανόν ο γάμος να είχε ήδη προβλήματα,που όμως γίνανε χειρότερα.Και μιλάμε για ανθρώπους 40+

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
Δύσκολο σαν εμπειρία.Ήξερα ζευγάρι που το έκανε για πλάκα και τελικά ο γάμος τους πήρε την κάτω βόλτα.Η γυναίκα συνέχισε να βλέπει τον γαμιά και στον κερατά δημιουργήθηκε ανασφάλεια.Αυτά μου τα επιβεβαιώσε και ο γαμιάς.Πιθανόν ο γάμος να είχε ήδη προβλήματα,που όμως γίνανε χειρότερα.Και μιλάμε για ανθρώπους 40+
O κίνδυνος αυτος ειναι μεγάλος και σίγουρα πρέπει να τον υπολογίζει κάποιος. Οσο δεμένο κι αν ειναι ενα ζευγάρι, ποτέ δεν ξέρεις. Απο την άλλη αξίζι το ρισκο πιστεύω αν το επιθυμούν και οι δυο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom