Θα μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία. Άντρας μου έπιασε τη συζήτηση στο γυμναστήριο. Να ενημερώσω πως δεν είμαι κανένας φουσκωτός ούτε πάω καθημερινά, απλά είμαι χρόνια εκεί. Αυτός συχνάζει 1 φορά τη βδομάδα μαζί με τη δικιά του που είναι μία μιλφ 44 ετών και την βλέπω συχνότερα. Με τη συζήτηση βρίσκουμε κάποια κοινά και καθώς πάω στο αποδυτήριο για να το σχολάσω έρχεται και αυτός πάνω. Λέω θα είναι από αυτούς που σε ζαλίζουν γιατί αναζητούν παρέα. Καθώς είμαστε πάνω, κοιτάζει ύποπτα γύρω να δει αν έχει κόσμο και καταλαβαίνει πως είναι άδειος ο χώρος. Οριακά σκεφτόμουν πως θα μου την έπεφτε ο ίδιος και μου λέει στην ψύχρα "Η (όνομα δεν λέμε) σε έχει δει καιρό που την κοιτάς. Μου τα λέει όταν γυρίζει πολλές φορές". Εκείνη στιγμή σκέφτηκα πως ο τύπος είχε ενοχληθεί. Πριν ολοκληρώσω τον συλλογισμό ή αντιδράσω βγάζει το κινητό του και μου δείχνει κάτι γυμνές φωτογραφίες της λέγοντας μου "πώς θα σου φαινόταν να τη γαμήσεις τώρα;". Τον κοιτάζω και του λέω "Πλάκα μου κάνεις; Νόμιζα πως είχες ενοχληθεί". Μου απαντάει "Όχι ρε συ, το αντίθετο γούσταρα στη σκέψη. Η ... μου τα λέει όταν την πηδάω και ειδικά όταν τη γλείφω. Το σκεφτήκαμε καλά και είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει και θα γουστάραμε να γίνει έτσι η φάση. Τι λες σε φτιάχνει εσένα αυτό το σενάριο; Εγώ αν θες παίζω, αλλά θα γούσταρα περισσότερο να κοιτάω και να την πηδήξω μετά. Όπως σου είπα είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει και δεν ήξερα πως αλλιώς να στο πω. Συγνώμη αν είναι αμήχανο".
Του απαντώ πως δεν είναι τίποτα αμήχανο και ακούγεται τρελή καύλα η όλη φάση. Κατεβαίνουμε λοιπόν και πετυχαίνουμε την δικιά του με το μπουφανάκι της έξω. Μόλις μας βλέπει σκάει κάτι χαμόγελα έως απέναντι γιατί έχει καταλάβει το σκηνικό. Πάμε στο σπίτι τους, μπαίνουμε μέσα και στο ασανσέρ ανοίγει το μπουφάν της, κατεβάζει το μπουστάκι και πετάει τα βυζιά έξω. Μου τον αρπάζει και μου λέει "Σου αρέσουν; Αν θες πιάσε τα και τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να τα βλέπεις" Η τύπισσα τώρα μιλάμε για κοντά στο 1.70 με μέτριο προς μεγάλο βυζί, ξανθιά, απίστευτός κώλος λίγο juicy με ωραία μέση όμως. Ο δικός της κοίταζε και τον χάιδευε. Φτάνουμε στον όροφό τους, ανοίγουν γρήγορα πόρτα μπαίνουμε μέσα κλείνει η πόρτα και μου λέει αυτή "Πες τη θες στον άντρα μου να μας το ετοιμάσει όσο εγώ σε ρουφάω". Της λέω θέλω το τάδε ποτό με πάγο και πάω αράζω καναπέ. Τον βγάζω έξω και η τύπισσα ξεκινά τα μπασίματα. Φέρνει ποτάκι ο άλλος και μία καπότα και αράζει απέναντι. Τον βγάζει και αρχίζει να τον χαδεύει.
Ξεκινούν τα παιχνίδια, του τη γαμάω , σαν να είχα να πηδήξω κάνα χρόνο και τη χύνω στα βυζιά. Στα καπάκια πάω απέναντι και του λέω "ήρθε η σειρά σου". Ξεκινά με κάτι φιλία, της χαϊδεύει τα χυμένα βυζιά και της λέει τη ωραία πουτάνα που είναι και ξεκινά να γαμάει μετά. Εμένα μετά από λίγο παρά την κούραση μου γίνεται πέτρα ξανά και αρχίζω να τον παίζω όπως τους κοιτάζω. Μου κάνει αυτή "έλα κοντά". Πάω τον βάζει στο στόμα της και ξεκινά ένα μανιασμένο τσιμπούκι καθώς ήταν πάνω στον άλλον και χοροπηδούσε. Κάποια στιγμή της χαϊδεύω τον κώλο και την τρύπα της. Τον βγάζει από το στόμα της και μου λέει "είσαι τελικά πολύ πονηρός". Πιάνω μία καπότα από το τραπεζάκι τη φοράω και όπως είμαι ξεκινώ να μπαίνω κώλο και να της πιάνω τα βυζιά, ενώ ο άλλος της βαράει χαστουκάκια και της λέει τη ξεκωλιάρα που είναι.
Παίζει ένα πολύ δυνατό DP και της λέω πως φτάνει η στιγμή να τα φάει ξανά. Μου λέει ο άλλος, έλα να την κάνουμε λευκή την πουτάνα. Κάθεται με βαθύ κάθισμα και ξεκινά να μας παίζει τα καυλιά ταυτόχρονα. Πρώτος χύνω εγώ και καπάκι ο δικός της μετά από 3 δευτερόλεπτα. Μαλλιά, μούρη, βυζιά έγινε η πουτάνα λευκή. Τα πασαλείβει πάνω της, σηκώνεται και χαρούμενη λέει πάω για μπάνιο, εσείς πείτε τα.