Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 286 52,3%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 265 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 126 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    547
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Χτες όσο μου έκανε στοματικό η δικιά μου άρχισα να της βάζω δάχτυλο άγρια. Παρατήρησα, ευχάριστα, ότι έχυσε και μάλιστα έντονα.

Μετα το σεξ της το ανέφερα και μου είπε ότι ένιωσε όντως πολύ ωραία και της πέταξα ότι ίσως θέλει να νιώθει γεμάτη από δύο σημεία.

Γύρισε τα μάτια της και δεν απάντησε. Σαν να κατάλαβε ότι το πήγα προς παρτουζα το θέμα.

Νομίζω ότι είναι θετική αρχή

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Χτες όσο μου έκανε στοματικό η δικιά μου άρχισα να της βάζω δάχτυλο άγρια. Παρατήρησα, ευχάριστα, ότι έχυσε και μάλιστα έντονα.

Μετα το σεξ της το ανέφερα και μου είπε ότι ένιωσε όντως πολύ ωραία και της πέταξα ότι ίσως θέλει να νιώθει γεμάτη από δύο σημεία.

Γύρισε τα μάτια της και δεν απάντησε. Σαν να κατάλαβε ότι το πήγα προς παρτουζα το θέμα.

Νομίζω ότι είναι θετική αρχή
Πράγματι θετική η αρχή.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα μόνο που τώρα παραδέχτηκε ότι είναι ωραία αίσθηση του να νιώθει γεμάτη από στόμα και μουνι.

Δεν το συνέχισα, το άφησα να αιωρείται

guardykett

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2025
Like
167
Πόντοι
0
η σκέψη ότι μπορεί να καταστρέψετε την σχέση με το να γουστάρει μετά να γαμιεται με άλλους ή αν κάποιος δεν το έχει δοκιμάσει και μόλις έρθει η στιγμή και γίνει πως θα νιώθετε που θα ξέρετε ότι η γυναίκα σας γαμηθηκε με άλλον .. δεν ξέρω… περιμένω απαντήσεις
αν αυτη η σκεψη σε φτιαχνει και γουσταρεις τοτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα . Προφανως αν τη βαλεις να γαμηθει με αλλον το γουσταρεις αλλιως δε θα το εκανες

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Η δικιά μου οταν βλέπουμε καμια τσόντα κανει σχόλια για τις πουτσες, ανάλογα με το μεγεθος. Αλλα οταν της το παω γύρω γύρω, αλλάζει κουβεντα
Λογικό φοβάται αν το παραδεχτεί μη της πεις κάτι.Πρεπει να νοιώθει σίγουρη για να πει ότι ναι γουστάρω κάτι,ότι είναι αυτό ,κάποιον μικρότερο σε ηλικα,κάποιον με μεγάλη κλπ

• Like
Αντιδράσεις: DEXERW

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Πειτε στη κοπέλα σας γυναίκα, σύντροφό κλπ ότι αν θα πήγαινε με άλλον να κάνει ότι θελει και δε θα είχε καμμία επίπτωση.Σε ένα κόσμο ιδεατό ας πούμε ούτε θα θεωρούταν ταμπού,ούτε απιστία ούτε τίποτα και ούτε θα άλλαζε κάτι μεταξύ σας.Τελος πάντων αν πήγαινε με άλλον θα ήταν σαν να μην πήγε.θα το έκανε για την φάση να πάει με άλλον έτσι για την εμπειρία,για την απόλαυση ?Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει μια γυναίκα που να μην ήθελε να πάει τουλάχιστον μία φορα

Τελευταία τροποποίηση:

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
Πειτε στη κοπέλα σας γυναίκα, σύντροφό κλπ ότι αν θα πήγαινε με άλλον να κάνει ότι θελει και δε θα είχε καμμία επίπτωση.Σε ένα κόσμο ιδεατό ας πούμε ούτε θα θεωρούταν ταμπού,ούτε απιστία ούτε τίποτα και ούτε θα άλλαζε κάτι μεταξύ σας.Τελος πάντων αν πήγαινε με άλλον θα ήταν σαν να μην πήγε.θα το έκανε για την φάση να πάει με άλλον έτσι για την εμπειρία,για την απόλαυση ?Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει μια γυναίκα που να μην ήθελε να πάει τουλάχιστον μία φορα
εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν κ γυναικες που θελουν πραγματικους αντρες διπλα τους;που μπορει να κανουν πολλα αλλα διπλα τους να μενει μονο οποιος αξιζει;απο αυτους που οχι μονο δε μοιραζονται αλλα ουτε δειχνουν φωτο κ βραβεια...κ μολις βρουν κατι καλυτερο απο τον κερατα που λεει τις παραπανω παπαριες εχουν παρει φιλλο πορειας;;

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν κ γυναικες που θελουν πραγματικους αντρες διπλα τους;που μπορει να κανουν πολλα αλλα διπλα τους να μενει μονο οποιος αξιζει;απο αυτους που οχι μονο δε μοιραζονται αλλα ουτε δειχνουν φωτο κ βραβεια...κ μολις βρουν κατι καλυτερο απο τον κερατα που λεει τις παραπανω παπαριες εχουν παρει φιλλο πορειας;;
Όχι δεν το έχω σκεφτεί καν με όσα έχω δει στη ζωή πλέον δε μου κάνει τίποτα εντύπωση.Η άλλη παντρεύτηκε το λεφτά,κορίτσι με πνευματικό,της εκκλησίας του έκατσε και της έκανε δύο παιδιά.Νοικοκυρα ,παιδιά,σπίτι και εξομολόγηση και όταν γράφτηκε κάποια στιγμή σε μαθήματα χορού και την αγκάλιασε ο δάσκαλος ,ξεκίνησε ιδιαίτερα στις 23:00 και πάει το γαμησι γόνα.Η άλλη ήταν με αυτόν που λες ,τον γαμάτο το άντρα το macho και με λεφτά και με τύπο,όλο το πακέτο και τρελή και παλαβή η δικιά σου Στα δύο χρόνια πιστολι γιατί της την έπεσε ένας αρκούδο γύφτος που απλά δεν ήξερε τι είχε.Ειλικρινα υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κάποιος τις γυναίκες ?
Και έπειτα ποιος ορίζει το σωστό ? Μπορεί να πεθάνουμε ή να πάμε σε ένα άλλο γαλαξία και τελικά να μάθουμε ότι το σωστό είναι να περνάμε μόνο καλά να είμαστε τεμπέληδες και να γαμαμε ότι τρύπα υπάρχει.Ασε που αυτές που αποκαλείς "βραβεία" τρώνε το καλύτερο κέρατο από αυτούς τους ίδιους τους macho και λες μετά "εντάξει αφου έφαγε κέρατο κι αυτή!
Ο άλλος ναι μεγάλες πιθανότητες για φύλλο πορείας αλλά μην είσαι απόλυτος στις γυναίκες και το τι έχουν εκεί μέσα στο κεφαλάκι τους.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.829
Πόντοι
6.246
Εννοείται ρε φίλε δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Επίσης δε συμπεριφέρονται το ίδιο σε όλη τη διάρκεια της σχέσης. Ρώτα όλα τα ζευγάρια swingers /cuckolds πότε μπήκαν στο χώρο. Όχι τον πρώτο μήνα της σχέσης ,ούτε καν τον πρώτο χρόνο.

Αν όλα τα ζευγάρια ήθελαν swinging τότε όλα τα μπαρ θα ήταν σουιγκεράδικα και εξαίρεση θα ήταν τα ποτάδικα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456
Όχι δεν το έχω σκεφτεί καν με όσα έχω δει στη ζωή πλέον δε μου κάνει τίποτα εντύπωση.Η άλλη παντρεύτηκε το λεφτά,κορίτσι με πνευματικό,της εκκλησίας του έκατσε και της έκανε δύο παιδιά.Νοικοκυρα ,παιδιά,σπίτι και εξομολόγηση και όταν γράφτηκε κάποια στιγμή σε μαθήματα χορού και την αγκάλιασε ο δάσκαλος ,ξεκίνησε ιδιαίτερα στις 23:00 και πάει το γαμησι γόνα.Η άλλη ήταν με αυτόν που λες ,τον γαμάτο το άντρα το macho και με λεφτά και με τύπο,όλο το πακέτο και τρελή και παλαβή η δικιά σου Στα δύο χρόνια πιστολι γιατί της την έπεσε ένας αρκούδο γύφτος που απλά δεν ήξερε τι είχε.Ειλικρινα υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κάποιος τις γυναίκες ?
Και έπειτα ποιος ορίζει το σωστό ? Μπορεί να πεθάνουμε ή να πάμε σε ένα άλλο γαλαξία και τελικά να μάθουμε ότι το σωστό είναι να περνάμε μόνο καλά να είμαστε τεμπέληδες και να γαμαμε ότι τρύπα υπάρχει.Ασε που αυτές που αποκαλείς "βραβεία" τρώνε το καλύτερο κέρατο από αυτούς τους ίδιους τους macho και λες μετά "εντάξει αφου έφαγε κέρατο κι αυτή!
Ο άλλος ναι μεγάλες πιθανότητες για φύλλο πορείας αλλά μην είσαι απόλυτος στις γυναίκες και το τι έχουν εκεί μέσα στο κεφαλάκι τους.
she is not yours, it's just your turn brother :hi:

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Μήπως ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι τέτοιο είναι μια και έξω; Τουλάχιστον θα καταλάβει ότι δεν πήγες να την παραπλανήσεις αλλά ότι είναι μια ειλικρινής επιθυμία

guardykett

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2025
Like
167
Πόντοι
0
Μήπως ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι τέτοιο είναι μια και έξω; Τουλάχιστον θα καταλάβει ότι δεν πήγες να την παραπλανήσεις αλλά ότι είναι μια ειλικρινής επιθυμία
εξαρταται ποσο θες να ρισκαρεις τη σχεση σου

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
τζογαδόρο σε κόβω… καλύτερα να της το πεις ως ιδέα αν έχει σκεφτεί ποτέ να κάνει παρτουζα

η σύζυγος άμα είναι άλλη γυναίκα μαζί σου θα άντεχε ;
Είναι μια βάση
Πιστεύω πιο εύκολα θα δεχόταν τρίο με άλλη γυναίκα

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Για να μην σπάω παπαρια, θα της το πω σήμερα που τα παιδιά θα μείνουν στους γονείς και θα είμαστε μόνοι. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το πως πήγε ευπρόσδεκτος στα μηνύματα (μην ζητάτε φωτό και καυλαντες)

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.407
Πόντοι
456
Νομιζω δυο ειναι βασικες προυποθεσεις για να παει καλα...

1. Να ειναι καλα μεταξύ του το ζευγαρι όταν το κανει
2. Να μη δημιουργείται αλλου ειδος δεσμός με τα τριτα ατομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom