Διαγραμμένο μέλος 237798
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Το έχουμε κάνει δύο φορές απίστευτη εμπειρία
Απίστευτη εμπειρία φίλεΣκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
Απίστευτη εμπειρία φίλε
Ναι έτσι φαίνεται όμως είναι τρελή καύλα..απίστευτη εμπειρία να σου γαμάει ο άλλος την γυναικά? ΕΙναι σαν μου λες "απίστευτη εμπειρία να σου τρώει ο άλλος το φαγητό"
Μπορείς να της χαρίσεις ένα μασαζ παρουσία δίκη σου στο κεντρο μου όπου κάνω τις συνεδρίες μου κ όλα θα ξεκινήσουν γλυκα κ όμορφα!!!!Και εμεις ψαχνομαστε με την γυναικα μου για cuckold σκηνικο ή παρτουζα με άλλο αντρα. Ο,τι βγει...Τριο με άλλη γυναικα εχουμε κανει δυο φορες.Ειμαστε παντρεμενοι αρκετα χρόνια και μαζι σαν σχεση πολλά περισσότερα.Εγω ειμαι 38 ετων και η γυναικα μου 35.
Γενικοτερα, αυτο που εχουμε καταλαβει και ας ακουγεται περιεργο σε καποιους, ειναι οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρεις αντρα για τετοια φαση παρα γυναικα.Δηλαδη τυπο καθαρο, νορμαλ και οχι ψυχοπαθη και βεβαια εχεμυθο.
Είμαι 24 χρόνων και έχω εμπειρία στο cuckold. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου Skype live:.cid.380f8b00cbd31cc1Καλησπέρα ξέρετε κάποιο καλό σάιτ για γνωριμία με cuckold ζευγάρια;
Μπορείς να της χαρίσεις ένα μασαζ παρουσία δίκη σου στο κεντρο μου όπου κάνω τις συνεδρίες μου κ όλα θα ξεκινήσουν γλυκα κ όμορφα!!!
Σίγουρα δεν θα προτιμούσα να εχω κατι άλλο. Οσο πιο taboo ειναι κάτι τοσο πιο απολαυστικο. Σιγουρα παντως δεν ειναι κάτι που μπορειςνα το μοιραστείς με φιλους κτλπ. ΜΙα χαρα ειναι αλλα κράτα το για τον εαυτό σου και τη σχέση σου..εφόσον κι αυτη ειναι οκ με κάτι τέτοιο.Ερώτηση για τους cuckold φίλους. Πως νιώθετε που έχετε αυτό το kink; Θα προτιμούσατε να σας αρέσει κάτι άλλο αν είχατε την επιλογή; Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά μπερδεμένος γιατί ο κόσμος μπορεί να είναι αρκετά σκληρός για τα γούστα αυτά (ειδικά οι άνδρες που δεν έχουν αυτό το kink), αλλά από την άλλη ίσως αυτό να κάνει την φάση να με τραβάει πιο πολύ.
ΝαιΥπάρχει κάποιος νεαρός, σοβαρός και σκληρός τύπος στην Αθήνα που γουστάρει ζευγάρια;
Φίλε για να λες ανέκδοτα μάλλον άσχετος είσαι με το άθλημα.Τυπε δεν πιστευω να εισαι ο τυπος που φωναζει σ ενα οργιο σε σκοτεινο δωματιο με πολλες γυναικες και ανδρες.
-Ρε παιδιά να οργανωθούμε.
Κανένας δεν του δίνει σημασία.
Μετά από λίγο πάλι:
-Ρε παιδιά να οργανωθούμε.
Πάλι τον αγνοούνε.
Ξανά:
-Ρε παιδιά να οργανωθούμε. Μέχρι τώρα έφαγα 5 και δεν έριξα ούτε έναν...
Έχεις εμπειρία ή απλά θα ήθελες;Και τα 3 μου αρέσουν, αρκεί να πηδάνε ή να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου!