You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 351K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Αυτό μπορεί να αλλάξει εύκολα.Θα ήθελα μόνο, δυστυχώς.
Ξ
ε όχι και εύκολα. Η πλειονότητα τψν συζύγων είναι απο εχθρική έως αμεταπειστη. Μακαρι να ήταν τόσο εύκολοΑυτό μπορεί να αλλάξει εύκολα.
athen
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Μου αρέσουν και τα τρία. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο λεκτικοί ερωτικοί εδώ που έχουν την επιθυμία αλλά όχι το θάρρος να μιλήσουν στη γυναίκα τους.Και τα 3 μου αρέσουν, αρκεί να πηδάνε ή να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου!
Υπάρχουν αυτοί που λες, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που έχουν μιλήσει που έχουν προσπαθήσει αλλά συναντούν τις γνωστές αντιρρήσεις και αντίιστάσεις.Μου αρέσουν και τα τρία. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο λεκτικοί ερωτικοί εδώ που έχουν την επιθυμία αλλά όχι το θάρρος να μιλήσουν στη γυναίκα τους.
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Αν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονταιΥπάρχουν αυτοί που λες, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που έχουν μιλήσει που έχουν προσπαθήσει αλλά συναντούν τις γνωστές αντιρρήσεις και αντίιστάσεις.
mixalisanto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 1.102
- Πόντοι
- 201
Οποιος γουσταρει να δει τη γυναίκα του μαζί μου να μου στείλει
Μασερ με ιδιόκτητο χώρο
Μασερ με ιδιόκτητο χώρο
Το νήμα αφορά έμψυχο υλικο…Αν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονται
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Σοβαρά τώρα; Τι κατάλαβες με αυτό που είπα;Το νήμα αφορά έμψυχο υλικο…
Έχεις δίκιο, παρανόησα και ανακαλώ.Σοβαρά τώρα; Τι κατάλαβες με αυτό που είπα;
Επι της ουσίας δεν εχει ιδιαίτερη διαφορα. Αλλά στ αλήθεια δυσκολεύεσαι να βρεις παρέα;
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.775
- Πόντοι
- 206
Λοιπον gangbang γιατι αν εισαι βρωμιαρης και γουσταρεις καλτ σκηνικα αφηνεις τους ολους τους αλλους πρωτα να χυσουν μεσα και να εχει ανοιξει η τρυπα καλα και μετα μπαινεις εσυ ομορφα και ωραια να γαμησεις χωρις να βαλεις λιπαντικο. Τωρα αν θες να το κανεις απο μπροστα ή πισω αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως το τιπ δουλευει μια χαρα.
Έχεις εμπειρία από gangbang με ακαποτά γαμήσι; Μάλιστα….ή πολύ οργανωμένοι ησασαταν ή ό,τι να ναιΛοιπον gangbang γιατι αν εισαι βρωμιαρης και γουσταρεις καλτ σκηνικα αφηνεις τους ολους τους αλλους πρωτα να χυσουν μεσα και να εχει ανοιξει η τρυπα καλα και μετα μπαινεις εσυ ομορφα και ωραια να γαμησεις χωρις να βαλεις λιπαντικο. Τωρα αν θες να το κανεις απο μπροστα ή πισω αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως το τιπ δουλευει μια χαρα.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 31.174
- Πόντοι
- 4.936
Μήπως η φίλη σου δεν είναι εμφανισημη αρκετά;Αν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονται
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.772
- Πόντοι
- 456
One on one
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Κάθε άλλο. Απλά έχουμε ηλιακό όριο μέχρι 30-33.Μήπως η φίλη σου δεν είναι εμφανισημη αρκετά;
Προφανώς είμαστε μικρότεροι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, στην ηλικία μας δεν βρίσκουμε εύκολα ζευγάρι ή δεύτερη κοπέλα.Έχεις δίκιο, παρανόησα και ανακαλώ.
Επι της ουσίας δεν εχει ιδιαίτερη διαφορα. Αλλά στ αλήθεια δυσκολεύεσαι να βρεις παρέα;
Αυτό νομίζω προυποθέτει να ηταν απο την αρχή τέρμα σφιχτή , γιατί σε άλλη περίπτωση ο τελευταίος μάλλον θα γαμάει "αέρα".Λοιπον gangbang γιατι αν εισαι βρωμιαρης και γουσταρεις καλτ σκηνικα αφηνεις τους ολους τους αλλους πρωτα να χυσουν μεσα και να εχει ανοιξει η τρυπα καλα και μετα μπαινεις εσυ ομορφα και ωραια να γαμησεις χωρις να βαλεις λιπαντικο. Τωρα αν θες να το κανεις απο μπροστα ή πισω αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως το τιπ δουλευει μια χαρα.
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.775
- Πόντοι
- 206
Ειναι σκηνικο γνωστου μου που μοιραζει τη γυναικα του. Στο τελος μας ειπε πως πηγε απο πανω και αφησε να πεσουν ολα τα υγρα της μεσα στο στομα του ενω τον επαιζε και φυσικα τα εκανε μια χαψια.Έχεις εμπειρία από gangbang με ακαποτά γαμήσι; Μάλιστα….ή πολύ οργανωμένοι ησασαταν ή ό,τι να ναι
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.409
- Πόντοι
- 4.546
Ειναι σκηνικο γνωστου μου που μοιραζει τη γυναικα του. Στο τελος μας ειπε πως πηγε απο πανω και αφησε να πεσουν ολα τα υγρα της μεσα στο στομα του ενω τον επαιζε και φυσικα τα εκανε μια χαψια.

Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 456
Το μόνο τρίο που αξίζει είναι με 2 γυναίκες.
please_40
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 7.772
- Πόντοι
- 1.056
Συνέχεια της το ζητάω στα ίσα. Απλά δεν θέλει. Ή πηδιέται κρυφά από μένα.Μου αρέσουν και τα τρία. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο λεκτικοί ερωτικοί εδώ που έχουν την επιθυμία αλλά όχι το θάρρος να μιλήσουν στη γυναίκα τους.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις