ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.082
- Πόντοι
- 1.056
εννοειται στις φαντασιωσεις. σιγα μη μου τυχει εμενα τετοιο πραγμαΤο ζευγάρι γουστάρει η είσαι στις φαντασιώσεις ακόμα;;;

εννοειται στις φαντασιωσεις. σιγα μη μου τυχει εμενα τετοιο πραγμαΤο ζευγάρι γουστάρει η είσαι στις φαντασιώσεις ακόμα;;;
Ωραίος πάτος η γειτόνισσα!!!εννοειται στις φαντασιωσεις. σιγα μη μου τυχει εμενα τετοιο πραγμαιδου τα επιμαχα σημεια οταν την πετυχα εξω. πολλες μαλακιες για παρτυ της. ειδικα οταν φοραει κατι λεπτα και κολλητα παντελονια και μπαινουν στη χαραδρα, τα κωλομερια σαν ζελεδακια κουνιουντε
Ποτέ δεν ξέρεις !!!!όλα θέμα τύχης και ταιμεννοειται στις φαντασιωσεις. σιγα μη μου τυχει εμενα τετοιο πραγμαιδου τα επιμαχα σημεια οταν την πετυχα εξω. πολλες μαλακιες για παρτυ της. ειδικα οταν φοραει κατι λεπτα και κολλητα παντελονια και μπαινουν στη χαραδρα, τα κωλομερια σαν ζελεδακια κουνιουντε
Κι προσφέρει πολύ καβλαειναι εθιστικο το συγκεκριμενο φετιχ
Αν είσαι βόρεια Ελλάδα στειλε!Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Ενδιαφερομαι αν εισαι ΑθηναΜε τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
PmΝα τον παίξει μπορεί ενώ σας βλέπει?
Μεγάλη διαφορά ηλικίας, αδελφέΕδώ είμαι... έμπειρος εχεμυθος ...και με συστάσεις!!???
Με ποιον τρόπο ?Καλησπέρα μάγκες, όποιος θέλει να βιώσει cuckold εμπειρία προσφέρομαι να βοηθήσω!
Ενδιαφέρει κι εμας αυτού του είδους η αναζήτηση....Kαλησπέρα και απο εμένα!
Είμαστε και εμείς cuckold ζευγάρι και έχουμε αποφαίσει με την γυναίκα μου οτι θέλουμε να κάνουμε threesomes, foursomes, cuckolding και γενικά να πειραματιστούμε με διάφορα άτομα και καταστάσεις.
Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει χημεία και φιλικό περιβαλον (οπότε δεν θέλουμε με κάποιον που τον γνωρίσαμε μία φορά, θέλουμε ποτάκι, καφεδάκι, etc) ! Ο λογος που γράφω εδώ, είναι διότι δυσκολευόμαστε πολύ να βρούμε άτομα με ομοια ενδιαφέροντα. Εννοώ οτι δοκιμάσαμε Tinder, Bumble, OKCupid, etc. αλλά τα άτομα εκεί ενδιαφέρονται πιο πολύ για 1-1 καταστάσεις.
Μπορείτε να μας κατευθύνεται σε καποιό site/app για να γνωρίσουμε κόσμο με similar mindset?
fetlife ισωςKαλησπέρα και απο εμένα!
Είμαστε και εμείς cuckold ζευγάρι και έχουμε αποφαίσει με την γυναίκα μου οτι θέλουμε να κάνουμε threesomes, foursomes, cuckolding και γενικά να πειραματιστούμε με διάφορα άτομα και καταστάσεις.
Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει χημεία και φιλικό περιβαλον (οπότε δεν θέλουμε με κάποιον που τον γνωρίσαμε μία φορά, θέλουμε ποτάκι, καφεδάκι, etc) ! Ο λογος που γράφω εδώ, είναι διότι δυσκολευόμαστε πολύ να βρούμε άτομα με ομοια ενδιαφέροντα. Εννοώ οτι δοκιμάσαμε Tinder, Bumble, OKCupid, etc. αλλά τα άτομα εκεί ενδιαφέρονται πιο πολύ για 1-1 καταστάσεις.
Μπορείτε να μας κατευθύνεται σε καποιό site/app για να γνωρίσουμε κόσμο με similar mindset?
ΕνδιαφερομαιKαλησπέρα και απο εμένα!
Νιώθω ότι το Fetlife απευθύνεται πιο πολύ σε BDSM , Dom, Sub situations παρά σε αυτό που αναζητούμε! Έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετίκο, αλλιώς να το κοιτάξουμε!fetlife ισως