ΧαχαχαΓεια σου γεωργιε με το καυτό μωρό σου... Την Φωτογραφία εσύ την τράβηξες ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 348K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 336
- Πόντοι
- 20
Ισχύει όμως ή απλά γουστάρουν να ξεσκίζονται;Παιζει κ ειναι κ η πιο συνηθες απαντηση.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.729
- Πόντοι
- 201
Γουστάρουν αλλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ λόγο του τρόπου που μεγάλωσαν. Προσωπική άποψη.Ισχύει όμως ή απλά γουστάρουν να ξεσκίζονται;
old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.939
- Πόντοι
- 1.056
Περισσότερο έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνονται το σεξ. Η γυναίκα μου το βλέπει σαν πράξη ανταλλαγής συναισθημάτων και όχι ως σαρκική απόλαυση. Οπότε αν δεν έχει συναισθήματα για κάποιον δεν μπορεί να πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Και ως αυστηρά μονογαμική έχει συναισθήματα μόνο για εμένα. Οπότε μόνο με εμένα μπορεί να απολαύσει το σεξ. Προς το παρόν...Γουστάρουν αλλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ λόγο του τρόπου που μεγάλωσαν. Προσωπική άποψη.
Ανά τους αιώνες η γυναικεία σεξουαλικότητα έχει δαιμονοποιηθεί. Όποιος άντρας κατόρθωσε μαεστρικά και ελεγχόμενα να την απενοχοποίησει γεύεται τους καρπούς. Όχι μόνος του βέβαια, αλλά αυτό το παιχνίδι θέλει να είσαι κι αλτρουιστήςΓουστάρουν αλλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ λόγο του τρόπου που μεγάλωσαν. Προσωπική άποψη.
Κώστα, ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις, αλλά τι εννοείς να την ψήσουμε; Ξέρεις ότι πρέπει να συναινεί αυτή πρώτα έτσι; Αλλιώς έχουμε τρεχάματα!! Εγώ μέσα είμαι πάντως στο σκεπτικό.Αν υπάρχει κάποιος έμπειρος καυλιαρης από Θεσσαλονίκη που πιστεύει ότι έχει τον τρόπο και τις γνώσεις να ψήσουμε την γυναίκα μου για παρτουζα να μου στείλει ένα μήνυμα να τα πούμε.
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.225
- Πόντοι
- 456
ο τυπος εννοει οτι δε μπορει η φοβαται να μιλησει στη γυναικα του κ ψαχνει αλλους ασχετους να βγαλουν το φιδι απο τη τρυπα δε θελει κ πολυ σκεψηΚώστα, ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις, αλλά τι εννοείς να την ψήσουμε; Ξέρεις ότι πρέπει να συναινεί αυτή πρώτα έτσι; Αλλιώς έχουμε τρεχάματα!! Εγώ μέσα είμαι πάντως στο σκεπτικό.
με λιγα λογια να χασεις χρονο να τη πεσεις σε καποια αγνωστη απο το πουθενα για αγνωστο αποτελεσμα
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 884
- Πόντοι
- 361
Είναι αληθινή. Πήγα κι εγώ και με χαρτζιλικωσαν κιολας. Περιλαμβάνουν και μουσακά και μασαζΓεια σου γεωργιε με το καυτό μωρό σου... Την Φωτογραφία εσύ την τράβηξες ;
Αυτό δεν έχει μεγάλο ρίσκο, στην χειρότερη να μην γίνει και στην καλύτερη να περάσουμε όλοι ωραία!!ο τυπος εννοει οτι δε μπορει η φοβαται να μιλησει στη γυναικα του κ ψαχνει αλλους ασχετους να βγαλουν το φιδι απο τη τρυπα δε θελει κ πολυ σκεψη
με λιγα λογια να χασεις χρονο να τη πεσεις σε καποια αγνωστη απο το πουθενα για αγνωστο αποτελεσμα
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.225
- Πόντοι
- 456
αν εχεις τοσο ελευθερο χρονο για πεταμα ασχολεισου τυπε μου απλα μην απογοητευτεις αν μεινεις με το πουλι στο χερι στο τελοςΑυτό δεν έχει μεγάλο ρίσκο, στην χειρότερη να μην γίνει και στην καλύτερη να περάσουμε όλοι ωραία!!
?️Lysergic?️
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Όταν εννοείς πήγες και εσύ;;Είναι αληθινή. Πήγα κι εγώ και με χαρτζιλικωσαν κιολας. Περιλαμβάνουν και μουσακά και μασαζ
Για περιέγραψε μας τίς εμπειρίες σού από όλα αυτά;
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 884
- Πόντοι
- 361
Μου εβαλαν να φαω παστίτσιο μου έκανε και μασαζ και στο τέλος με έβαλε κάτω η κοπέλα και με βίασε με την μουνα της τις πιπες της και την κωλοτρυπα της. Έφυγα ευχαριστημένος και μου έδωσαν και χαρτζιλίκι να παίξω στα ουφάδικα και για ταξιΌταν εννοείς πήγες και εσύ;;
Για περιέγραψε μας τίς εμπειρίες σού από όλα αυτά;
?️Lysergic?️
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Με μπερδεύεις
Έχει διαφορά...
Με μπερδεύεις τώρα, μουσακά σου τάισαν η παστίτσιο..Μου εβαλαν να φαω παστίτσιο μου έκανε και μασαζ και στο τέλος με έβαλε κάτω η κοπέλα και με βίασε με την μουνα της τις πιπες της και την κωλοτρυπα της. Έφυγα ευχαριστημένος και μου έδωσαν και χαρτζιλίκι να παίξω στα ουφάδικα και για ταξι
Έχει διαφορά...
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 884
- Πόντοι
- 361
Αλήθεια τώρα δεν τον ξέρεις τον κυρ Γιώργο; τα λαγωνικά του σαιτ δν σε ενημέρωσαν;Με μπερδεύεις
Με μπερδεύεις τώρα, μουσακά σου τάισαν η παστίτσιο..
Έχει διαφορά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλήθεια τώρα δεν τον ξέρεις τον κυρ Γιώργο; τα λαγωνικά του σαιτ δν σε ενημέρωσαν;Με μπερδεύεις
Έχει διαφορά...
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 884
- Πόντοι
- 361
Να σε ενημερώσω ότι ούτε cuckold κάνει ο κυρ Γιώργος. Οι φώτο είναι από μια Ρουμάνα ή Βουλγάρα πορνοσταρ που δν θυμάμαι όνομα. Επίσης η @verasub ειναι κατασκεύασμα κάποιου παλιού μυστη εδώ μέσα. Ολο το τζερτζελο γίνεται για να παίρνουν κάποιοι προφίλ και dickpic και κάποιοι παλιοί σκληροί μυστες να γελάνε στα καφενειαΜε μπερδεύεις
Έχει διαφορά...
?️Lysergic?️
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Ομολογώ ότι είσαι το πρώτο λαγωνικό που μου παρέχεις αυτήν την πληροφορία ...Να σε ενημερώσω ότι ούτε cuckold κάνει ο κυρ Γιώργος. Οι φώτο είναι από μια Ρουμάνα ή Βουλγάρα πορνοσταρ που δν θυμάμαι όνομα. Επίσης η @verasub ειναι κατασκεύασμα κάποιου παλιού μυστη εδώ μέσα. Ολο το τζερτζελο γίνεται για να παίρνουν κάποιοι προφίλ και dickpic και κάποιοι παλιοί σκληροί μυστες να γελάνε στα καφενεια
Με διπλαρωσε ο κυρ Γιώργης και αρχίσαμε την κουβέντα, μου εκμυστηρεύτηκε το βίτσιο τού και μου έστειλε και κάποιες φωτογραφίες με την τύπισσα όπου την γνωρίζεις και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ήθελε απεγνωσμένα το προφίλ FB η μεσσεντζερ...
Πράγμα που δεν έγινε γιατί τού ανέφερα ότι και από εδώ μπορούμε να επικοινωνούμε και εννοείται πώς δεν τού έφτανε αυτό....
Και κάπως έτσι απαρνηθηκα ένα ζεστό πιάτο μουσακά...
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.225
- Πόντοι
- 456
μπραβο ρε τυπε να αγιασει το χερι σου που το εγραψεςΝα σε ενημερώσω ότι ούτε cuckold κάνει ο κυρ Γιώργος. Οι φώτο είναι από μια Ρουμάνα ή Βουλγάρα πορνοσταρ που δν θυμάμαι όνομα. Επίσης η @verasub ειναι κατασκεύασμα κάποιου παλιού μυστη εδώ μέσα. Ολο το τζερτζελο γίνεται για να παίρνουν κάποιοι προφίλ και dickpic και κάποιοι παλιοί σκληροί μυστες να γελάνε στα καφενεια
φαινοταν απο μακρυα,ο τυπος που το παιζει βερα γραφει σα κατι ξελιγωμενα πουστρακια που γραφουν στο τσατ του κανεσεξ
εστειλα κ μνμ να επιβεβαιωσω κ βρηκα κ τις φωτος που στελνουν τις ψευτικες
αξιο λογου πως καποιοι εξυπνοι εδω μεσα θελουν τοσο πολυ να κτλβν
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 884
- Πόντοι
- 361
Καλα πέρασε ο κωλος σουρε μαγκες εγω την Βερα την συναντησα και την πηδηξα...τι εννοειτε;;Μην μου πειτε πως....;
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 884
- Πόντοι
- 361
Η παστιτσιοΟμολογώ ότι είσαι το πρώτο λαγωνικό που μου παρέχεις αυτήν την πληροφορία ...
Με διπλαρωσε ο κυρ Γιώργης και αρχίσαμε την κουβέντα, μου εκμυστηρεύτηκε το βίτσιο τού και μου έστειλε και κάποιες φωτογραφίες με την τύπισσα όπου την γνωρίζεις και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ήθελε απεγνωσμένα το προφίλ FB η μεσσεντζερ...
Πράγμα που δεν έγινε γιατί τού ανέφερα ότι και από εδώ μπορούμε να επικοινωνούμε και εννοείται πώς δεν τού έφτανε αυτό....
Και κάπως έτσι απαρνηθηκα ένα ζεστό πιάτο μουσακά...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73