Το θέμα δεν είναι ποιες αφήνουν χύσιμο στην μούρη αλλά ποιες αφήνουν σωστό χύσιμο στην μούρη. Το χύσιμο του γυναικείου προσώπου είναι ιεροτελεστία και είτε πρέπει να γίνεται σωστά ή καθόλου.
Άπαξ και η αμοιβόμενη - ή μη - δεσποινίδα έχει πει πως δεχεται και συμφωνει να τα φαει στη μάπα εγώ ως fan του cif περιμένω από αυτήν: με το που θα της πω ότι θα την χύσω να πέσει στα γόνατα, να στήσει μάπα στο σωστό ύψος, στην σωστή γωνία και απόσταση, να μην προσπαθεί να συμμαζέψει το μαλλί εκείνη την ώρα (ας το εχει κοτσιδα απο πριν), προαιρετικά να μην κρατάει το στόμα "σφραγισμένο" αλλά να έχει την γλωσσίτσα έξω (τα μάτια ας τα έχει κλειστά, κατανοητο). Μολις αρχισουν να εκτοξευονται τα φλοκια μου, να τα λουστει μέχρι τελευταια σταγονα οπου κι αν παει και να μην κάνει στην άκρη, να μην ασχολείται μην της παει στο μαλλι και γενικα να σεβαστει την ιεροτητα της στιγμης του να της χυνω την μαπα.
Αν ειναι να εχει πει "ναι χυσε με στο προσωπο οκ" αλλα να ερχεται πολυ κοντα στον πουτσο για να μην της σκασει κανα φλοκι πιο πανω απο το στομα, να κανει "φραχτη με τον χερι" μην την βρουνε σε κανα μαλλι ή κούτελο, στο πρωτο γερο φλοκι να κανει στην ακρη και να γκαστρώνεται η μοκέτα, προτιμω να πει ειλικρινα οτι δεν θελει να την χυσω στη μουρη παρα να μου χαλασει την στιγμη που εγω φουλ καβλωμενος και φορτωμενος εχω φτιαχτει οτι θα τις ασπρισω τη μουρη