Νέα

Χρηστικές πληροφορίες για Ταυλάνδη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geo70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
Πολύ καλή και οικονομική πρόταση για ξενοδοχείο στη Παττάγια ....

Σε πολύ καλό σημείο καθώς είναι τα περισότερα ενδιαφέροντα σημεία προσβάσιμα με τα πόδια. Μεγάλα καθαρά δωμάτια ! Πριτιμάτε τα πίσω δωμάτια που βλέπουν στη πισίνα-κήπο. Τιμή σε low season 900 μπατ. Δεν υπάρχει στα booking sites και η κράτηση-συνενόηση γίνεται με e-mail. Ζητάνε 1000 μπατ ως εγγύηση κατα την άφιξη και σου τα επιστρέφουν στο check-out. Για τους γνώστες της περιοχής είναι soi 15 και buakhao απέναντι απο το 7-11 και καμιά 100 μέτρα πάνω απο την πίσω είσοδο του Avenue Shoping Center.  
 

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
37
Like
1.443
Πόντοι
1.096
“DON’T  DO IT”  TIPS

Για να αποφεύγουμε τις κακοτοπίες  καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι δεν είναι τα πάντα χύμα στην Ταϊλάνδη όσο και  αν τα πράγματα δείχνουν το αντίθετο. Αν δεν ακολουθεί κάποιος τους κανόνες μπορεί να μπλέξει άσχημα. Ο ελληνικός κουτσαβακισμός και η παντελής έλλεψη ταξιδιωτικής παιδείας, η λογική του ότι με τον παρά μου κάνω ότι γουστάρω έχει οδηγήσει πολλά μαγκάκια να γυρίσουν πίσω στο Ελ.Βενιζέλος  με κατεβασμένα τα αυτάκια.
Ο βασικός κανόνας είναι ένας και απλός.
Μην κάνεις αυτό που ο κάθε μαλάκας τουρίστας δεν γουστάρεις να κάνει στην χώρα σου.
Ακολουθούν μερικά βασικά tips για το τι δεν πρέπει να κάνουμε σε ένα τέτοιο ταξίδι που νομίζω ότι μπορεί να εμπλουτιστούν και από άλλους έμπειρους συναδέλφους.
1. Σεβασμός στα ήθη και έθιμα του λαού. Όσα παράξενα και αστεία να μας φαίνονται οφείλουμε να τα σεβαστούμε. Έχω δει μαλάκα Αυστραλό τουρίστα να τρώει το ξύλο της αρκούδας από καμιά δεκαριά καυλωμένους Ταϊλανδούς επειδή βούτηξε φρούτα και χυμούς  κάνοντας “χαβαλέ” από τα βουδιστικά προσκυνήματα που υπάρχουν διάσπαρτα στους δρόμους. Διαβάζουμε πέντε πράγματα για να ξέρουμε,  σε forum ,για αυτά πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι.
2. Σεβασμός στον βασιλιά τους. Είναι μετά το Βούδα το βασικότερο σύμβολο τους. Μπορεί να μας φαίνεται η απόλυτη μαλακία αλλά είναι πολλοί αυτοί που κατέληξαν ακόμα και στην φυλακή ακόμα και για μερικά μπενελίκια προς το πρόσωπο του.
3. Δεν είναι όλες οι Ταϊλανδές πουτάνες. Οφείλουμε σεβασμό σε κάθε εργαζόμενη κοπέλα που βιοπορίζεται δουλεύοντας στα τουριστικά θέρετρα. Κατά  αναλογία είναι σαν να πηγαίνει ο κάθε μαλάκας να πιάνει τον κώλο του κάθε γκαρσονιού στην Μύκονο απλά και μόνο επειδή η Μύκονος έχει πολλούς πούστηδες. Ακόμα και ο σεβασμός στις κοπέλες που εργάζονται στην sex σκηνή μόνο πολλαπλά οφέλη μπορεί να φέρει  στην συμπεριφορά τους και τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν.
4. Δεν ερωτευόμαστε κορίτσια της sex σκηνής. Σε όλους φαντάζει αστείο όταν το διαβάζουμε αλλά οι περισσότεροι καταλήγουν πρωταγωνιστές στην ιστορία που έχω ποστάρει παραπάνω. Ειδικά οι πρωτάρηδες Έλληνες “επιβήτορες” θεωρούνται από τους πρωταθλητές στην συγκεκριμένη μαλακία.
5. Η παιδεραστεία απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά με πολυετείς καθείρξεις. Τελεία.
6. Τα ναρκωτικά παρότι είναι πανεύκολο να βρεθούν τιμωρούνται αυστηρότατα.Υπάρχει περίπτωση να σε καρφώσει ακόμα και αυτός που σου τα πούλησε. Με λίγα λόγια τον ήπιες χωρίς να το καταλάβεις και να κάνεις ατελείωτα χρόνια φυλακή ακόμα και για μικρή ποσότητα μαριχουάνας.
7. Ποτέ τσαμπουκάδες με τους ντόπιους όσο δίκαιο και να έχουμε. Χαμογελάμε συγκαταβατικά ότι μαλακία και να έχει γίνει και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. Οι Ταϊλανδοί έχουν το κακό ελάττωμα να μαζεύονται σαν τις μύγες στα σκατά όπου υπάρχει τσαμπουκάς και να βαράνε χωρίς οίκτο κάθε ξένο που έχει εμπλακεί χωρίς να εξετάζουν ποιός έχει δίκιο και ποιός έχει άδικο. Άσε που οι περισσότεροι είναι εκπαιδευμένοι στην πολεμική τους τέχνη το muai thai.
8. Αποφεύγουμε την ενοικίαση στα μηχανάκια. Οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και ισχύουν μόνο για τους τουρίστες,με τους μπάτσους να παραμονεύουν παντού, χώρια ότι οδηγούν με το εγγλέζικο σύστημα. Ένας πιθανός τραυματισμός θα χαλάσει, το λιγότερο, τις διακοπές μας.
9. Δεν νοικίαζουμε jet ski στις παραλίες. Η πιο συνηθισμένη απάτη στα τουριστικά θέρετρα της Ταϊλάνδης είναι να σε κατηγορήσουν ότι έχεις προκαλέσει ζημιές στο jet ski και να πληρώσεις τον κούκο αηδόνι. Στην συγκεκριμένη απάτη συμμετέχουν από τον βρωμιάρη που στο ενοικίασε μέχρι τον τελευταίο  μπάτσο. Τσαμπουκάδες για να βρεις το δίκιο σου σε οδηγούν στην περίπτωση νο5.
10. Πληρώνουμε τις κοπέλες ότι έχουμε συμφωνήσει εξαρχής, τον  λογαριασμό που έχουμε κάνει στο μπαρ μέχρι τελευταίου μπατ και γενικά στις οικονομικές συναλλαγές μας είμαστε κύριοι. Λοιπές μαγκιές ελληνικού τύπου για να αποφύγουμε την όποια πληρωμή οδηγούν ξανά μαθηματικά στην περίπτωση νο5.
11. Αποφεύγουμε να κινούμαστε  βαριά μεθυσμένοι  μόνοι μας και μάλιστα νύχτα. Υπάρχει πιθανότητα έστω και ελάχιστη να μας ληστέψουν ειδικά αν περνάμε από μέρος που συχνάζουν ladyboys. Το ξεψείρισμα συνήθως συνοδεύται και με επιδόρπιο φάπες.

Αυτά από εμένα επί του θέματος.Προφανώς εδώ μπορεί να βοηθήσει κάθε έμπειρος συνάδελφος ποστάροντας κάτι που ίσως να βοηθήσει.
 


γάμησες κι έδειρες ρε φίλε

καταπληκτικές συμβουλές. Τρελό ρησπέκτ από εμένα !
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Καλημέρα. Κάνοντας ένα update στα ξενοδοχεία της Patong του Phuket θα πρέπει να αναφερθεί το καινούργιο μπλόκ ξενοδοχείων που ξεκίνησαν να λειτουργούν από τα μέσα του 2014 και δεν έχουν αναφερθεί ξανά σε αυτό το thread. Mιλάμε για το soi Patong Center που βρίσκεται  στον Phangmuang, Sai Kor Rd ,τον δεύτερο παράλληλο , δρόμο απο τον παραλιακό , λίγο δεξιότερα από την κορυφή του soi San Sabai που είναι η προέκταση της Bangla road. Έξι λεπτά περπάτημα από την Βangla και δύο από την πίσω είσοδο του εμπορικού κέντρου Jungceylon κατά την γνώμη μου βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία για διαμονή στην πόλη.
Όλα τα ξενοδοχεία ειναι οκταόροφα κτίρια με πισίνα συνήθως μικρή στην ταράτσα, πεντακάθαρα, ολοκαίνουργα και αρκετά ήσυχα αν εξαιρέσεις τα δύο που βλέπουν τον κεντρικό δρόμο.
Τα ξενοδοχεία αυτά είναι:
Πήγα το καλοκαίρι σε αυτό , πήρα deluxe δωμάτιο στον όγδοο όροφο δίπλα στην πισίνα , guest friendly ,και ήταν εξαιρετικό πράγμα το κάνει πρώτη επιλογή και για το ταξίδι σε λίγες βδομάδες.









Οι τιμές που παίζουν , εννοείται όχι στα site των ξενοδοχείων, είναι 30-50 ευρώ την high season και 20-30 περίπου την low season. Πρόταση κλείνουμε μέσω ξενοδοχειακών sites την υψηλή σεζόν και παζαρεύουμε στην πόρτα την χαμηλή. Ευκολο γιατί όλα είναι το ένα δίπλα στο άλλο.
Καλό θα είναι εφόσον κλείνουμε μέσω σαιτ να  τους στέλνουμε ένα email για να δούμε αν είναι guest friendly.
Στο τελευταίο ξενοδοχείο το the crib την τρίτη μέρα μου ζήτησαν 500 μπατάκια για το γκομενάκι μιας και σαν μαλάκας δεν ρώτησα και αφού το πλήρωσα την έκανα άμεσα για  τα δίπλα.....
 

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Μηνύματα
218
Like
33
Πόντοι
1
μετα απο μηνες καπιος εγραψε σε αυτο το νημα.
καλη χρονια Love you sort time
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
ΒANGKOK SUKHUMVIT HOT PLACES

Mιας και δεν έχει γράψει κανένας για μέρη ενδιαφέροντος στην Bangkok θα αναφέρω, παρά την σχετικά μικρή μου εμπειρία μερικά ενδιαφέροντα μέρη που μπορεί κάποιος να απολαύσει τις σεξουαλικές υπηρεσίες των ταιλανδέζικων μωρών. Η εμπειρία μου είναι πέριξ της τουριστικής περιοχής Sukhumvit  με εκατοντάδες ξενοδοχεία με ευκολη πρόσβαση λόγω του περίφημου skytrain.
1. Νana plaza.
Γνωστη σε όλους του λάτρεις της Ταιλανδέζικης πουτανιάς. Έχει αναφερθεί πάμπολες φορές τόσο στο sex trip όσο κΙ αλλού. Mεγάλο μπλοκ με μπαρ και gogos στο soi 4. Παίζουν και αμέτρητες freelancers τριγύρω. Στα top πουτανομέρη του πλανήτη. Παιζουν απειρα βιντεάκια στο youtube. Εύκολη πρόσβαση με bts στον ομώνυμο σταθμό.
2. Soi Cowbow.
Ισχύει ότι και για την Nana plaza. Λιγότερες freelancers στα γύρω δρομάκια. Στο soi 21 δίπλα σχεδόν στον σταθμό Αsoke του skytrain.
3. Disco Climax.
Kαμιά 300αριά μέτρα από την στάση nana στο soi 11. Στο υπόγειο του ξενοδοχείου Αμπασαντορ. Σχετικά μικρή ντίσκο με live που είναι τίγκα σε freelancers. Συχνάζουν πολλές φορές και γκομενάκια που ψάχνονται για κανα πήδημα.
4. Insanity night club.
Στο soi 12 club με πιο high class γκομενάκια. Για πιο πιτσιρικάδες που γουστάρουν να βαράει δυνατά η μουσική. Πιο ακριβά τα γκομενάκια λόγω ..... περιτυλίγματος.
5. Lolitas - Lolipop - Doctor bj saloon
Ειδικής κατηγορίας μπαράκια γνωστα και ως τσιμπουκάδικα. Ξεκινούν από τις 11-12 το πρωί. Πέρνεις μπυρίτσα ή ποτάκι επιλέγεις κορίτσι και μπαίνεις σε παραβάν ή δωμάτιο για την πίπα σου. Μειονέκτημα ότι τα κορίτσια δεν είναι top άλλα αποζημιώνεσαι γιατί όλες είναι μαστόρισσες. Ιδανικη φάση για μεσημεράκι που συνήθως δεν έχεις να κάνεις κάτι.
Τα μαγαζιά βρίσκονται το πρώτο στο soi 8 στα 100 μέτρα από την Sukhumvit,  το δεύτερο στο soi 10 στα 50 μέτρα, και το τελευταίο στο soi 7/1.
6. Annies massage parlour - Dr bj massage - Eden club
Τα πασίγνωστα soapy massage parlours. Εμπειρία που είναι από τα must της Bangkok. Υπάρχουν πολλά και καλύτερα από αυτά που αναφέρω εδώ. Γκουγκλάρουμε και τα βρίσκουμε ανά περιοχή. Τα συγκεκριμένα βρίσκονται μεταξύ soi 2 και 4 το πρώτο και στο soi 7 /1 τα άλλα δύο.
7. Beer garden bar
Mπυραρίες που ανοίγουν από το μεσημέρι. Φτηνό ποτό και πολλές freelancers σε πολύ χαλαρό στυλάκι. Η μία στο soi 7 και η άλλη στο 19. Για τύπους που ψάχνουν νωρίς.Το μαγαζί στο 19 μαζεύει πιο πιτσιρικαρία. Δεν είναι για πολύ αργά. Ξεμένει η σαβούρα και οι αλκοολικές.
8. Thermae bar.
Από το πιο παλιά μπαρ επι της Sukhumvit , ημιυπόγειο μετά το soi 15 . Νωρίς μαζεύει μερικά καλά κομμάτια. Το τιμάει συχνά ο συνάδελφος κωλόγερος. Απέξω μαζεύει την σαβούρα και τα τραβέλια που δεν αφήνουν να μπουν μέσα.
9. Levels club - Q bar
Στο τέλος του soi 11 και τα δύο. Δύο από τα top clubs της πόλης. Πόλυ και ποιοτικό μουνί συνήθως η high so της πόλης. Λίγες οι πουτανίτσες που παίζουν εκεί αλλά με υπομονή και ανοιχτό μάτι τις βρίσκεις.
Φυσικα και είναι η ακριβότερη των επιλογών αλλά και τα μουνιά είναι top. Εννοείται ότι δεν την πέφτουμε όπου να ναι γιατί υπάρχει κίνδυνος για φάπες μια και οι περισσότερες έρχονται μόνο για clubbing. Αξίζει όμες τον κόπο για το μάτι και μόνο αλλά και το feeling.
10. Massage shops.
Υπάρχουν άπειρα, αλλα κάνουν εξτρα άλλα όχι. Βρισκονται παντου και ευκολα τα βλέπεις.
Όμως υπάρχει ένα δρομάκι το soi 24/1 που έχει καμιά εικοσαριά μαζεμένα και τα κορίτσια τα κάνουν όλα . Ζητήστε να δείτε όλα τα κορίτσια και όχι από φωτο του μαγαζιού. Δεν χρειάζεται να επιλέξει κάποιος ένα ακριβό πρόγραμμα , εκτός αν θέλει κάτι πολύ σπέσιαλ, γιατί όλες κάνουν σχεδόν τα ίδια. Ευκολη πρόσβαση  από skytrain 50 μέτρα απο τον σταθμό Phom Phong.

Τα μέρη που ανέφερα είναι η προσωπική μου εμπειρία και μέρη που έχω πάει. Αφορούν  μια συγκεκριμένη περιοχή 3-4 χιλιομέτρων επι της Sukhumvit και σίγουρα υπάρχουν και πολλά άλλα καλύτερα αλλά και χειρότερα. Άπειρα μπαράκια, μασατζίδικα κτλ που μπορεί κάποιος να ξετρυπώσει αστεράκια. Ελπίζω μιας και μιλάμε για θρεντάκι πληροφοριών να το εμπλουτίσουν και άλλοι με πληροφορίες και μόνο.

 

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
love you sort πολυ καλος, σε ευχαριστούμε για τη μόνιμη βοήθεια. Θα ποστάρω review μετα το ταξίδι. Από αξιοθέατα που γύρισες bkk?
Εχεις μήπως επίσης να προτείνεις ψαγμένους προορισμούς στου Πουκέτ? Ειναι το δεύτερο ταξίδι, στο πρώτο είδαμε όσα νησιά ήταν ανοιχτά λόγω Αυγούστου και τις τουριστοφάσεις με buggy και ελέφαντες (τα άλλα νησιά όπως coral κλπ δεν ήταν προσβάσιμα τον Αύγουστο) και τώρα ψηνόμαστε ακόμα και μετακίνηση με μηχανάκι και να γυρίζουμε τα πρωινα. Εφόσον δε βρέχει  :orchestra:
btw καινούργιο ξενοδοχείο στο Πουκετ ειναι και το sleep with me αλλά δε ξέρω τι παίζει, πέρισυ το τελειώνανε (ή το ανακαινίζανε). Ειναι κανα 5λεπτο απο bangla με τα πόδια και φαινότανε καλό
 

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
751
Κριτικές
10
Like
652
Πόντοι
2.357
Καλησπέρα,

ετοιμάζομαι να πάω Μπανγκογκ τέλη Σεπτέμβρη αρχές Νοέμβρίου για δουλειά. Θα μείνω εκεί ενά μήνα. Κατ' αρχήν αν είναι κάποιος εκεί τότε δεν θα είχα πρόβλημα να συναντηθούμε. Κάποιος γνώστης σχετικό με τη διαμονή, διασκέδαση εκεί? Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή.
 

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
133
Κριτικές
31
Like
1.397
Πόντοι
1.071
Οι πληροφορίες σε αυτό το thread, σε συνδυασμό με την επική ιστορία του Lyst με τον "Θανάση", βοήθησαν πάρα πολύ ώστε η πρώτη μου φορά στην Ταυλάνδη, και συγκεκριμένα στο Πουκέτ, να είναι επιτυχία. Πραγματικά, μπορούσα να δω αυτά που περιγράφονται στο "sex trip του Θανάσα" μπροστά μου κάθε βράδυ στην Tiger! Πιο υποψιασμένος παίζει να μην μπορούσα να πάω σε αυτό το νησί. Αποτέλεσμα, διαφορετικά κοριτσάκια κάθε βράδυ από Tiger, χωρίς πολλά κεράσματα και σε νορμάλ τιμές για long time, και μία "μονιμη" 4 ημερών που μετά την πρώτη νύχτα, δεν ξανά ζήτησε λεφτά (πέρα από κανά φαγητό και κανά χυμό στην Tiger/Seduction, μιας και δεν έπινε και αλκοόλ (!) - Η συμβουλή του Lyst για "χαρωπά πιτσιρίκια που χορεύουν  στο μπούγιο και πίνουν coca cola ή κάτι τέτοιο" πιο spot on δεν θα μπορούσε να είναι!  :dancing:

Ούτε κεράσματα σε φίλες, ούτε δώρα, ούτε φαγητά και μπύρες με τεταχίλια μπατ, ούτε τίποτα. Thanks Lyst, βοήθησες υπερβολικά πολύ!  :kneel:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.313
Πόντοι
1.706
Υπαρχουν και αυτες οι φωτεινες εξαιρεσεις περα απο την εξυπναδα ειρωνεια βλακεια μαλακια που παει συννεφο
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
Μπανγκοκ πρωτη φορα.
Για αεροπορικα κοιταμε σε skyscaner.com. Γινομαστε ομως και μελη σε αεροπορικες
οπως Qatar και Egypt, για να μας στελνουν προσφορες.
Αποφευγουμε πολυωρες αναμονες (ειδικα στην επιστροφη που θα ειμαστε και ψυχολογικα
πεσμενοι) δεν αξιζει το κοπο για 40-50 ευρω να χασουμε μια μερα απο τις διακοπες μας.
Αν δεν θελουμε να κανουμε πολλες αγορες και να επιστρεψουμε με πανω απο 20 κιλα στη
βαλιτσα μας, μια καλη λυση ειναι η Τουρκις, γιατι κανει το ταξιδι απο Κων/πολη σε Μπανγκοκ
απευθειας. (Συνισταται ειδικα σε Βορειοελλαδιτες)
Αν τωρα θελουμε να γυρισουμε φορτωμενοι με πανω απο 50 κιλα, η Egypt δινει σχεδον διπλασια
κιλα, αλλα εχει αναμονες γυρω στις πεντεμισι ωρες στο Καιρο.

Για ξενοδοχειο, κοιταμε σε Hotelescobined.com η σε Hotelier365.com.
Καλες τιμες για Μπανγκοκ δινουν και τα δυο τουρκικα σαιτ το Gala.com και το otel.com οπως
επισης και το Viva.gr.
Αν δεν ειμαστε σιγουροι 100% για το ταξιδι κοιταμε να υπαρχει δωρεαν ακυρωση στη κρατηση.

Επειδη στη Μπανγκοκ οι περισσοτεροι πανε για λιγες μερες και ο χρονος ειναι χρημα, νομιζω
οτι θα πρεπει να επικεντρωθει η αναζητηση για ξενοδοχειο στη περιοχη της οδου Sukhumvit
απο το σοι 1 εως το σοι 33 (σοι ειναι οι καθετοι δρομοι προς ενα πολυ κεντρικο) με επικεντρο
απο το σοι 4 που ειναι ο σταθμος του τραινου Νανα μεχρι το σοι 21 που ειναι ο σταθμος τραινου
Τερμιναλ 21.
(Υπαρχει και η περιοχη Silom με την Πατπονγκ που ειναι ομως πλεον πολυ ξεπεσμενη απο
σεξοτουριστικης αποψης, συνισταται ομως για παντρεμενους που θα μπορουσαν να ξεκλεψουν
ενα-δυο ωρες χωρις επιτηρηση και να κανουν ενα μασσαζακι, χωρις να χρειαστει να μεινουν σε
μια περιοχη οπως η Σουκχουμβιτ που δεν θα τους επιτραπει να ξεμυτισουν μονοι απο το ξενοδοχειο.)
Συνεχεια......
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
Συνεχεια....
Προετοιμασια για το ταξιδι.
Κατ αρχας διαβαζουμε το Ταυλανδη σεξ τριπ, για να μην εφαρμοσουμε τιποτα απο αυτα
που λεει.
Αγοραζουμε αντιηλιακα, προφυλακτικα, και χαπια για διαροιες απο εδω.
Ειδικα αν ειμαστε πανω απο 45 χρονων, καλο ειναι να κανουμε και μια ταξιδιωτικη
ασφαλιση.
Φτανοντας στη Μπανγκοκ.
Βγαινοντας απο τον ελεγχο διαβατηριων, και αφου παραλαβουμε τη βαλιτσα μας, καλο ειναι
να προμηθευτουμε μια ταυλανδεζικη καρτα σιμ για το κινητο. Καλλιτερη κατα τη γνωμη μου
η True. Εννοειται οτι προηγουμενως εχουμε αλλαξει ενα ελαχιστο ποσο απο ευρω (20-50 οχι
περισσοτερα), σε ανταλλακτηριο του αεροδρομιου για τις πρωτες αναγκες.
Αν ειμαστε πανω απο 2 ατομα και η ωρα δεν ειναι ωρα κυκλοφοριακης συμφορησης, συμφερει να
παρουμε ταξι, 400 εως 500 μπατ στη χειροτερη περιπτωση, (10-12 ευρω).
Αν ειμαστε μονοι μας μπορουμε να παρουμε το τρενο απο το αεροδρομιο με 45 μπατ (1,20 ευρω)
που θα μας παει στον τερματικο σταθμο Phaya Thai που συνδεεται με το BTS τρενο με κατευθυνση
Bearing που θα μας φερει στο κεντρο της πολης, η σε οποιο σταθμο κοντα ειναι το ξενοδοχειο
μας.
Αυτα για Μπανγκοκ, και ολα τα αλλα που εχουν γραψει τα αλλα παιδια.
Και μην ξεχναμε το βασικοτερο. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.
Σεβομαστε αυτη τη χωρα, ακομα και αν καποια πραγματα δεν μας αρεσουν, η δεν τα καταλαβαινουμε,
σεβομαστε αυτους τους ανθρωπους και τις συνηθειες τους, σεβομαστε τη θρησκεια τους και το
βασιλια τους, σεβομαστε ακομα και τις κοπελες που θα παμε μαζι τους, ακομα και αυτες που δεν
θα ανταποκριθουν στις απαιτησεις μας. Σεβομαστε ακομα και τα λειντυ-μποις και τα αποφευγουμε
ευγενικα, χωρις να τα χλευαζουμε.
Μη ξεχναμε οτι στη Ταυλανδη η κοινωνια ειναι ακρως συντηρητικη, η πορνεια υπο το πρισμα αλλης
κουλτουρας που εμεις ισως να μην τη καταλαβαινουμε, και ο κοσμος που ζει απο τη πορνεια ειναι
ενα πολυ μικρο ποσοστο, σε σχεση με τον πληθυσμο της χωρας.
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.126
Πόντοι
17.436
Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις πριν την αναχώρηση για Ταιλάνδη  :grin:

Πού είναι καλύτερα να αλλάξω λεφτά, που θα πετύχω καλύτερη ισοτιμία; Σε ανταλλακτήριο (οπότε να έχω μετρητά πάνω μου) ή απευθείας να τραβήξω από κάρτα (και πως είμαι σίγουρος πως η κάρτα θα λειτουργεί  :think: ).

Ποιος είναι ο φθηνὀτερος τρόπος να πάω από το αεροδρόμιο στην πόλη και τούμπαλιν¨
- ΒΚΚ σε Μπανγκόκ
- DMK σε Μπανγκόκ
- Chiang Mai CNX στην πόλη

Πώε μετακινούμαι στο Κο Σαμούι και στην Σιανκ Μάι; Ταρίφα;
 

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Συνεχεια....
Προετοιμασια για το ταξιδι.
Κατ αρχας διαβαζουμε το Ταυλανδη σεξ τριπ, για να μην εφαρμοσουμε τιποτα απο αυτα
που λεει.
Αγοραζουμε αντιηλιακα, προφυλακτικα, και χαπια για διαροιες απο εδω.
Ειδικα αν ειμαστε πανω απο 45 χρονων, καλο ειναι να κανουμε και μια ταξιδιωτικη
ασφαλιση.
Φτανοντας στη Μπανγκοκ.
Βγαινοντας απο τον ελεγχο διαβατηριων, και αφου παραλαβουμε τη βαλιτσα μας, καλο ειναι
να προμηθευτουμε μια ταυλανδεζικη καρτα σιμ για το κινητο. Καλλιτερη κατα τη γνωμη μου
η True. Εννοειται οτι προηγουμενως εχουμε αλλαξει ενα ελαχιστο ποσο απο ευρω (20-50 οχι
περισσοτερα), σε ανταλλακτηριο του αεροδρομιου για τις πρωτες αναγκες.
Αν ειμαστε πανω απο 2 ατομα και η ωρα δεν ειναι ωρα κυκλοφοριακης συμφορησης, συμφερει να
παρουμε ταξι, 400 εως 500 μπατ στη χειροτερη περιπτωση, (10-12 ευρω).
Αν ειμαστε μονοι μας μπορουμε να παρουμε το τρενο απο το αεροδρομιο με 45 μπατ (1,20 ευρω)
που θα μας παει στον τερματικο σταθμο Phaya Thai που συνδεεται με το BTS τρενο με κατευθυνση
Bearing που θα μας φερει στο κεντρο της πολης, η σε οποιο σταθμο κοντα ειναι το ξενοδοχειο
μας.
Αυτα για Μπανγκοκ, και ολα τα αλλα που εχουν γραψει τα αλλα παιδια.
Και μην ξεχναμε το βασικοτερο. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.
Σεβομαστε αυτη τη χωρα, ακομα και αν καποια πραγματα δεν μας αρεσουν, η δεν τα καταλαβαινουμε,
σεβομαστε αυτους τους ανθρωπους και τις συνηθειες τους, σεβομαστε τη θρησκεια τους και το
βασιλια τους, σεβομαστε ακομα και τις κοπελες που θα παμε μαζι τους, ακομα και αυτες που δεν
θα ανταποκριθουν στις απαιτησεις μας. Σεβομαστε ακομα και τα λειντυ-μποις και τα αποφευγουμε
ευγενικα, χωρις να τα χλευαζουμε.
Μη ξεχναμε οτι στη Ταυλανδη η κοινωνια ειναι ακρως συντηρητικη, η πορνεια υπο το πρισμα αλλης
κουλτουρας που εμεις ισως να μην τη καταλαβαινουμε, και ο κοσμος που ζει απο τη πορνεια ειναι
ενα πολυ μικρο ποσοστο, σε σχεση με τον πληθυσμο της χωρας. :hi:
 

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
:hi:
4. Επιχειρηματικοτητα και Ταιλανδη


Τεραστιο κεφαλαιο που σχεδον σε ολους εχει περασει από το μυαλο μας από τις πρωτες φορες που επισκεφτηκαμε το εν λογω μερος και είναι λογικο με το πώς εχει γινει η ζωη μας στην ελλαδα  οικονομικα και κοινωνικα…ΑΛΛΑ τα χαμογελακια που βλεπετε από τους ταιλανδους και ταιλανδες όταν εισαι τουριστας και επιχορηγεις το ισαν και τα γυρω χωρια κοβονται όταν πας να παρεις από την πιτα τους…αρα ποσο ευκολο είναι να επιχειρησεις όταν το περιβαλλον είναι εχθρικο , βεβαια αυτό θελει και περαιτερω αναλυση

Α) Το επιχειριματικο περιβαλλον είναι φιλικο μονο σε μεγαλες επενδυσεις τυποθ central festival , Hilton , Alcatraz , pizza hut κ.α.

Β) Το ότι πρεπει η επιχειρηση που εσυ χρηματοδοτεις να ανηκει σε ένα η μια ταιλανδη δεν είναι και ότι καλυτερο για τη σταθεροτητα της επενδυσης σου

Γ)Τα περισσοτερα μπαρ που βλεπεις να εχουν φαλανγκ μπαινουν μεσα και τα εχουν κατι συνταξιουχοι βορειοι για να παιρνουν βιζα ….(πληροφορια από ΠΙΠΙΝΟΜΑΝΙΑΚ)

Δ) Εχετε δει κανα ταιλανδο να κανει παρεα με φαλανγκ που ζει μονιμα εκει…???

Ε) Χρειαζετε πολλα χρηματα που δεν τα εχετε βαλει στο μπατζετ για τα γυρω γυρω …..

Ζ)Αν δεν εχετε κανα μυριο στην ακρη …..και θελετε να γινετε χορηγοι στη ταιλανδη υπαρχουν ένα καρο τροποι να το κανετε και να το ευχαριστιοσαστε …δεν χρειαζετε να το κανετε με αυτό το τροπο (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ)
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
Χωρις να θελω να κανω τον ειδικο στα λειντυ-μποις, το πρωτο κριτηριο για αυτα ειναι το περπατημα. Τα λειντι-μποις κουνιουνται σαν βαρκες οταν περπατουν, σε αντιθεση με τις Ταυλανδεζες που ειναι πολυ συντηριτικες και δεν το εχουν.
Δευτερο ειναι τα μποτοξ που κανουν στα χειλη και στα ζυγωματικα. Και τριτο η φωνη και το μεγεθος χεριων ποδιων.
 

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Μηνύματα
218
Like
33
Πόντοι
1
εγω μονο μια εροτηση θελω να κανω αναμεσα σε παταγια και πουκετ υπαρχει διαφορα στης τημες οσο αναφορα τα ποτα και τις βηζητες (τα χοτελ τα βρησκο και μονος μου) ευχαρηστω
 

nepomuk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Οι συναλαγές με Baht ειναι Μονόδρομος ; Us $,Στερλίνες ,ευρώ δεν γίνονται αποδεκτά  σε ένα μασατζίδικο,σε πλανόδιους πωλητές , και στα πουτανίδια φυσικά ;
Τίθεται θέμα νομιμότητας αν ένας τουρίστας  αφού ανταλλάξει τα πρώτα Μπατ ,συνεχίσει με δολλάρια; Εν γένει μια τέτοια πρακτική  κρίνεται συμφέρουσα ;
Υπάρχουν εμπειρότατοι εδώ να μας διαφωτήσουν .
 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Μηνύματα
7.519
Κριτικές
12
Like
6.288
Πόντοι
2.646
Οι συναλαγές με Baht ειναι Μονόδρομος ; Us $,Στερλίνες ,ευρώ δεν γίνονται αποδεκτά  σε ένα μασατζίδικο,σε πλανόδιους πωλητές , και στα πουτανίδια φυσικά ;
Τίθεται θέμα νομιμότητας αν ένας τουρίστας  αφού ανταλλάξει τα πρώτα Μπατ ,συνεχίσει με δολλάρια; Εν γένει μια τέτοια πρακτική  κρίνεται συμφέρουσα ;
Υπάρχουν εμπειρότατοι εδώ να μας διαφωτήσουν .
Εχει παντου τραπεζες κ ανταλλακτηρια.Συγκρινε τιμες και αλλαζε στην καλυτερη ισοτιμια,παιρνοντας απλα ρισκο αν τα αλλαξεις ολα μαζι ή λιγα λιγα καθε φορα.Εγω τα αλλαζω συνηθως ανα 200 ευρω
 

mounoilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Μηνύματα
68
Κριτικές
20
Like
299
Πόντοι
290
ποια εταιρεια κινητης τηλ προτεινεται γιατι σκοπευω να παω για κανενα μηνα;
 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Μηνύματα
685
Like
42
Πόντοι
6
η ται ειναι καλη αεροπορικη εατιρια? την εχει χρησιμποιησει κανεις?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom