Νέα

Χρηστικές πληροφορίες για Ταυλάνδη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geo70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
.Να προσθεσω και εγω ενα λιθαρακι στη πολυ καλη δουλεια που
εχει κανει ο ΛΥΣΤ αφου τον ευχαριστισω για τον χρονο που αφιερωσε.
(Βασικα τα παρακατω γραφτηκαν για να ανοιξω καινουργιο θρεντ
γιατι δεν ειχα δει οτι ανοιξε αυτο).
(Γενικες πληροφοριες για τη χωρα μπορειτε να βρειτε
στο σαιτ thai.gr)
Αεροπορικα εισητηρια,  μπορουμε να βγαλουμε με τις ακολουθες
εταιριες: Egypt air, Qatar, Turkish airlines, Aeroflot, Swissair,
singapore airlines,Jordanian royal,Etihad, Lufthansa.
Καλο ειναι να παρακολουθουμε οσο πιο συχνα γινεται τις προσφορες
που κατα καιρους  κανουν οι εταιρειες.
Μπορουμε να κανουμε συγκριση τιμων απο τα διαφορα σαιτ (skyscaner-
airtickets, pamediakopes κλπ) .
Προορισμος Μπανγκοκ:
Αν πηγαινουμε στην πρωτευουσα τα σημεια ενδιαφεροντος μας ειναι 3
1)Νανα πλαζα και που βρισκεται στο soi 4 της Soukhoumvit.
2)Soi cowboy μεταξυ soi 19 και soi 21 πρωτος παραλληλος της Soukhoumvit
3)Patpong δρομος καθετος μεταξυ Silom και Surawong κοντα στο σταθμο
του Σκαι-τρεν Saladaeng.
Aν ταξιδευουμε μονοι μας μπορουμε να παμε απο το αεροδρομιο στο
ξενοδοχειο μας με λεωφορειο εξπρες που μας αφηνει κοντα στο ξενοδοχειο
εφοσον αυτο ειναι κοντα στους εξης 3 δρομους: Silom, Soukhoumvit,
Khaosan.Κοστιζει 150 μπατ-περιπου 4 ευρω) Αν ειμαστε με παρεα συμφερει
καλλιτερα το ταξι εφοσον μπει ταξιμετρο (ψαχνουμε και βρισκουμε ταξι
με ταξιμετρο) και κοστιζει γυρω στα 300-350 μπατ (8 ευρω).
Το λινκ για τα Λεωφορεια ειναι οπου μπορειτε να δειτε σε ποια ξενοδοχεια κοντα κανει σταση.

Για ξενοδοχεια βασικα αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να ειναι guest-friendly
η girl friendly η joiners fee -free,δηλ. να μην ζητανε εξτρα χρηματα
για τυχον γκομενα που θα την παμε στο δωματιο.
Πληροφοριες μπορουμε να βρουμε εδω:
Για να συγκρινουμε τιμες χρησιμοποιουμε:
Hotelier365.com
Hotelscombined.com
Directrooms.com
και για να μη παρεξηγηθη ο φιλος Visitor Bestbooking.com
Αυτα απο εμενα μπορουν να συνεχισουν οι συναγωνιστες για Παταγια-Πουκετ κλπ.
 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
Ένας οικονομικός τρόπος μετάβασης απο Μπανγκοκ σε Πουκέτ είναι με την Airasia που σε low season η τιμή είναι στα 35 ευρώ μετα επιστροφής ... Βέβαια δεν πετάει απο το μεγάλο αεροδρόμιο της Μπανγκοκ αλλά απο το Don Muang ....Η μετάβαση απο το ένα αεροδρόμιο στο άλλο είναι μιά μικρή περιπέτεια , τα 47 km της απόστασης μπορεί να χρειαστούν 2+ ώρες ανάλογα με την κίνηση !!!
H Thai Airways που πετάει απο το Survamabhumi κοστίζει σε low season πάντα γύρω στα 200-210 ευρώ μετα επιστροφής .

-Οι πληροφορίες έχουν αντληθεί απο internetική έρευνα και όχι απο προσωπική εμπειρία !  
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Για να κάνουμε ένα update στις πληροφορίες του φίλου geo70 η thai airways δημιουργησε με την αποχώρηση της air asia απο το κεντρικό αεροδρόμιο της ΒΚΚ την thai smile airways και κατέβασε τις τιμές για Πουκέτ ξεκινώντας από τα 5500 μπατ για ταξίδι μετ'επιστροφης.

Από το αεροδρόμιο Suvarnabumi πετάει και η Bangkok air.


Από το Don Muang airport εκτος από την Air Asia πετάνε  η Nok air


και επίσης η Οrient thai


Οι τιμές είναι ανάλογες με την Air Asia

Τέλος η Bangkok air ειναι η μοναδική εταιρεία που έχει απευθείας πτήση απο Pattaya (αεροδρόμειο U-Tapao)για Phuket και Samui και αντίστροφα.

 

sgt04b

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
28
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Και για φινάλε η η ιστορία του "Θανάση" που αν και μοιάζει αστεία ....
Οταν βγαίνει ο Ελληνας στο εξωτερικό  πάντα διαπρέπει.

Πω, πω! Τι ωραία που γράφεις ρε φίλε. Ούτε ο Αντώνης Σαμαράκης να ήσουνα. Αποκαλύπτομαι.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Παλιό ποστάρισμα αλλά καλό θα είναι να διαβαστεί εδώ.

Θα ήθελα να παραθέσω μεταφρασμένο ένα εξαιρετικό ποστ ενός συναγωνιστή σε ξένο forum που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Οι περισσότεροι από μας πηγαίνουμε στην  Πατάγια, διότι είναι σαν μια σεξουαλική Disney Land. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε στον τόπο μας. Εκεί υπάρχουν γυναίκες  που μοιάζουν με αυτές που δεν θα είχαν  καν μιλήσει μαζί μας στη  χωρα μας. Μπορούμε να γλενταμε  σαν ροκ σταρς, και να αισθάνομαστε σαν αυτούς. Η σεξουαλική ορμή μας μεγιστοποιείται, και η αυτοεκτίμηση μας εκτοξευεται.  Τα κορίτσια της Ταϊλάνδης  κάνουν τις γυναίκες στην πατρίδα μας να φαίνεται σαν άντρες με βυζιά. Έχουν μια θηλυκότητα που οι δυτικές γυναίκες δεν έχουν, και είναι πρόθυμες να μας ευχαριστήσουν κάθε στιγμή. Αυτές  σε αντίθεση με τις γυναίκες από την χώρα μας, που απαιτούν να είναι ευχαριστημένες και οι ίδιες, δεν φαινονται να ζητούν πολλά. Οι γυναίκες από τη χώρα μου, φοράνε ρούχα που έχουν μέσο μέγεθος  νούμερο16 , ενώ η μέση γυναίκα στην Pattaya φοράει πιθανώς ένα μέγεθος μεταξύ 2 και  4.  Η Pattaya είναι προκλητικά ένας τόπος παιχνιδιού για τους άνδρες, συναρπαστική, διασκεδαστική, όπου το φανταστικό μπορεί να εκπληρωθεί, νέες φαντασιώσεις να δημιουργούνται, και να εκπληρώνονται και αυτές.
Όταν πήγαίνουμε πρώτη φορά στην Παττάγια ο “ανδρισμός” μας οδηγεί  σε κάθε  μία που μας γυαλίζει και λεέι "θέλω να έρθω μαζί σου”. Σιγα σιγά γινόμαστε επιλεκτικοί, και προτιμούμε τα κορίτσια με το καλύτερο κορμί ή τα μεγαλύτερα στήθη ή τα ομορφότερα πόδια ή απλά την πιο τέλεια για τα μάτια μας. Πηγαίνουμε τουλαχιστον με δύο τρεις από αυτές.Και ενώ μέχρι τώρα σκεφτόμαστε με το “κάτω κεφάλι” ξαφνικά κάτι αλλάζει. Το μυαλό μας έχει ατροφήσει ή έχει πάθει κάτι τελοσπάντων γιατί βρήκαμε την “μοναδική”. Και ενώ έχουμε ακούσει και διαβάσει όλες  αυτές τις ιστορίες για τις σχέσεις με τις Ταϋλανδές που δουλεύουν στην βιομηχανία του sex τις προσπερνάμε για το δικό μας κορίτσι είναι διαφορετικό..... 
Φτάνεις στην Pattaya σαν ένα ολοκληρωμένο άτομο με αρκετες εμπειρίες και μετατρέπεσαι σε δεκαπεντάχρονο έφηβο που ερωτεύτηκε για πρώτη φορά. Μοίαζει τόσο αληθινό, αλλά είναι μια φαντασίωση που απλά θες να κρατήσει το περισσότερο δυνατό. Ένας σκεπτόμενος άντρας θα έλεγε “ είναι υπέροχο θα επιστρέψω και θα το ξανακάνω”. Ωστόσο το προσπερνάς και  το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα  συνεχίσεις την σχέση σου....
Ζητάς από το κορίτσι σου να σταματήσει να δουλεύει στα μπαρ και να είναι μόνο μαζί σου. Αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι θα γυρίσεις πίσω και θα πουλήσεις ότι έχεις για να επιστρέψεις κοντά της να ζήσεις μαζί της, να την παντρευτείς, η να την πάρεις στην πατρίδα για να ζήσει το “αμερικάνικο όνειρο” ή οποιοδήποτε όνειρο έχεις στην χώρα σου. Φυσικά η απάντηση της είναι “ αν σταματήσω την δουλειά για να σε περιμένω πως θα ζήσω; Που θα βρω χρήματα να βοηθήσω την φτωχή οικογένειά μου ;”
Η παγίδα στήθηκε και έσυ έπεσες μέσα νομίζοντας ότι την κέρδισες.Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το ποσό που θα της στέλνεις .. Έχεις  ακούσει ότι ο μέσος μισθός της Ταϊλάνδης είναι περίπου 5.000 μπατ το μήνα, και  αυτό που πιστεύεις είναι ότι αν δώσεις 10.000 μπατ , θα μπορεί να ζήσει αρκετά καλύτερα από το μέσο όρο. Θα μπορεί να πάει στο χωριό της και να πιάσει μια δουλειά στο 7-11 όπου θα προσθέσει επιπλέον  5.000 μπατ  και να ζήσει καλά. Τοκ τοκ. Ξύπνα!!  Αυτό  δεν πρόκειται να συμβεί. Θα σου ζητήσει τα λεφτά που θα έπαιρνε σαν να δούλευε κάθε μέρα επτά μέρες την εβδομάδα. Εκεί αρχίζει η διαπραγμάτευση και καταλήγει κάπου μεταξύ των 20 και 50 χιλιάδων μπατ.Φυσικά αυτό που θα πεις στους φίλους σου που ξέρουν πως παίζεται το παιγνίδι είναι λίγότερο από το ½.από αυτό που πραγματικά δίνεις.Όσο για όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν δεν θα πεις κουβέντα για χρήματα γιατι γνωρίζεις την απάντηση που συνήθως είναι “Τι τρέχει με σένα μεγάλε; Στέλνεις χρήματα σε μια Ταϋλανδή πόρνη χώρις καν να πηδάς; Τι μαλακίες κάνεις;”
Είναι εντάξει όμως σκεφτεσαι, γιατί το δικό σου κορίτσι είναι διαφορετικό από τα άλλα. Αφού πια συμφωνήσετε στο ποσό της μηνιαίας χορηγίας θα σου πάρει μια ξεγυρισμένη πίπα για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Σε λίγες μέρες με τα πρώτα χρήματα  που της έχεις δώσει στο χέρι θα σε παρακολουθεί να παίρνεις το αεροπλάνο της επιστροφής για τη χώρα σου αποχαιρετόντας σε με δάκρυα στα μάτια. Και ενώ εσυ στο ταξίδι της επιστροφής σχεδιάζεις ήδη την επιστροφή σου κοντά της ή πως θα την φέρεις στην χώρα σου αυτή θα επιστρέφει στις φίλες της ή στο Ταϋλανδέζικο αγόρι της τρώγοντας τα πρώτα σου χορηγικά χρήματα.
Με ένα νέο επιπλέον εισόδημα στην τσέπη της θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της για το τι πρέπει να κάνει, και συνήθως καταλήγει σε ένα από τα παρακάτω:
1.  Θα συνεχίσει να δουλεύει στο ίδιο μπαρ η απλώς θα αλλάξει μαγαζί.
2.  Θα σταματήσει την δουλειά και θα παραμένει στο δωμάτιο της με το thai boyfriend ζώντας με τα χρήματα που εσύ στέλνεις.
3.  Θα δουλεύει σαν freelancer στις ντίσκο. Έχει ήδη ένα σταθερά καλό εισόδημα για τις ανάγκες της το οποίο την κάνει επιλεκτικη σχετικά με τους άντρες που πηγαίνει. Φυσικά όχι δωρεάν.
4.  Θα επιστρέψει στο χωριό της για να μεγαλώσει το παιδί της.
5.  Γυρίζει για κανα δύο μήνες στο σπίτι της αλλά επιστρέφει πίσω στην γκλάμουρους νύχτα της Pattaya  μην αντέχοντας την βαρετή ζωή του χωριού.
6.  Βρίσκοντας ότι η εξαπάτη σου ήταν μια εύκολη επικερδής υπόθεση θα αρχίσει να ψάχνει για το επόμενο θύμα της και στην συνέχεια το μεθεπόμενο.
Οι περισσότεροι θα εύχονται να συμβαίνει η τέταρτη περίπτωση παρόλο που το χωριό ειναι το μέρος που ζεί ο πρώην σύζυγος ή ο παιδικός της έρωτας που αναμένουν την επιστροφή της κότας με τα χρυσά αυγά. Η μάνα της πανευτυχής και περήφανη για την οικονομική επιτυχία της κόρης και κατ’ επέκταση της οικογένειας θα βγει να το διαλαλήσει στην γειτονιά. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την κόρη της στόχο για τον κάθε τεμπέλη Ταϋλανδό που έχοντας βαρεθεί τον τρόπο ζωής του χωριού ψάχνει χρηματοδότη για να συνεχίζει τον τζόγο, το ποτό και την επίσκεψη του στα αμαρτωλά Καραόκε απλά και μόνο για να τον κρατηθεί μακρυά από την πλήξη.
Παρόλο που θα είσαι συνεπής στις μηνιαίες καταβολές της χορηγίας οι κλησεις μέσω τηλεφώνου και email για extra χρηματοδότηση θα πληθαίνουν. Με δάκρυα στα μάτια θα σου λέει ότι το βουβάλι της οικογένειας πέθανε, ο αδελφός τράκαρε με το μηχανάκι του αυτοκίνητο της αστυνομίας και χρειάζονται χρήματα για το νοσοκομείο, τις επισκευές και τους μπάτσους. Η οροφή του σπιτιού μπαζει νερά και χρειάζεται αντικατάσταση,το δάνειο που έχει παρθεί από την τοπική μαφία για την αγορά του όφείλεται ακόμα λόγω συγκυριών και όλη η οικογένεια είναι σε κίνδυνο , ένω ο πατέρας της έχει προσβληθεί από κάποια σπάνια μορφή καρκίνου. Η λίστα είναι ατελειώτη με κοινό παρανομαστή την επιπλέον καταβολή χρημάτων από μέρους σου για να αποφευχθεί η κρίση....
Ας υποθέσουμε ότι αγνοείς όλα τα παραπάνω. Μαζεύεις ότι χρήματα έχεις και αποφασίζεις να κάνεις το μεγάλο βήμα προς μια νέα ζωή στην Ταϋλάνδη. Η μητέρα της αφού σε καλοδεχθεί θα κάνει ένα μεγάλο δώρο στην κόρη της για ξεκίνημα της νέας σας κοινής ζωής. Θα της προσφέρει γη για να μπορέσετε να χτίσετε το σπιτικό σας. Φυσικά μιας και ο νόμος απαγορεύει την κατοχή γης και οικίας  για τους  farangs όλα θα είναι στο όνομα της. Το σπίτι θα πρέπει να έχει όλες τις ανέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Κουζίνα δυτικού τύπου για να τρως τα συνηθισμένα σου φαγητά,δεύτερο μπάνιο δίπλα στο υπνοδωμάτιο κήπο, μέχρι και γκαράζ για το αυτοκίνητο που θα αγοράσεις.Κοντά δύο εκατομύρια  μπατ θα είναι το εκτιμώμενο συνολικό του κόστος. Και ενώ εσύ θα πληρώνεις για την επίπλωση του σπιτιού η γυναίκα σου και η μάνα της θα προετοιμάζονται για τον γάμο που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας.  Θα πρέπει βέβαια πρώτα απ’ όλα να πληρώσεις στην οικογένεια το εθιμικό sin sot μιας και θα στερήσεις την γυναίκα σου από την οικογένεια της. Ένα ποσό που μπορεί να ξεκινήσει από τις 150.000 και να φτάσει το εκατομύριο θα μετακινηθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Και ενώ εσύ θα ετοιμάζεσαι για τον ευτυχή νέο βίο σου μια ξαφνική μανούρα θα αλλάξει τα πράγματα άρδην. Το κορίτσι σου θα αποφασίσει ότι δεν σε αγαπάει πια εσύ έξαλος θα προσπαθήσεις να αντιδράσεις για όσα έχεις κάνει και πληρώσει αλλά η απειλή όλης της οικογένειας που θα μαζευτεί ότι η αστυνομία δεν θα βρει ούτε τα κόκαλλα σου θα σε κάνει να τα μαζέψεις και να φύγεις. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έχεις στο όνομα σου.Όλα τα έφτιαξες στην γη της μαμάς.....
Ας εξετασουμε και το εναλλακτικό σενάριο της ιστορίας. Είσαι στους λίγους τυχερούς που το κορίτσι τους αποφασίζει να ακολουθήσει για μια νέα ζωή στον λεγόμενο πρώτο κόσμο.Θα πρέπει να εξαντλήσεις την υπομονή σου περιμένοντας την βίζα που είναι απαραίτητη και ξοδεύοντας άφθονο χρήμα καταλήγεις ότι μόνο ο γάμος είναι αυτός που θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τις περισσότερες χώρες. Αφού έχεις ήδη παντρευτεί και περιμένεις την χρονοβόρα έκδοση της βίζας το κορίτσι σου θα συνεχίσει κανονικά να κάνει κάποιο η κάποια από αυτά που περιγράψαμε από το ένα  έως το έξι παραπάνω. Ταυτόχρονα θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερωθεί για την νομοθεσία περί διαζυγίου και τι μπορεία να κερδίσει από αυτο. Ακόμα και όταν σε ακολουθήσει στην χώρα σου το μυαλό της θα βρίσκεται πίσω. Μην άντεχοντας το δύσκολο για αυτή δυτικό τρόπο ζωής δείχνοντας ταυτόχρονα και τεράστια υπομονή θα οδηγήσει τα πράγματα εκεί που υπολόγιζε από την αρχή. Θα σου πάρει όσα περισσότερα μπορεί και θα γυρίσει στην ζωή της. Την  χαριστική βολή θα στην δώσει όταν σου πει ότι ο κολλητός  σου είναι κάλυτερος εραστής από σένα.
Αν νομίζετε ότι  όλα τα παραπάνω δείχνουν μόνο μια ζοφερή προοπτική για σας και το κορίτσι του μπαρ δυστυχώς είναι αλήθεια. Αν πιστεύετε ότι προσπαθώ να σας αποτρέψω να γίνετε σπόνσορες, ναι σίγουρα αυτό κάνω. Σκεφτείτε με την λογική και όχι με το κάτω κεφάλι. Θεωρείται ότι κάνω τον πολύξερο;  Σίγουρα όχι γιατι αυτό που περιγράφω δεν πάυει να είναι μια πολύ πιθανή εμπειρία για κάποιον που ερωτεύεται ένα κορίτσι από μπαρ. Πολλοί θα πείτε ότι τα γνωρίζετε αλλά δεν πρόκειται να συμβεί σε σας γιατί το κορίτσι σας είναι “διαφορετικό”. To σίγουρο είναι ότι από την πλευρά τους όλα γίνονται για τα λεφτά, δεν είμαστε τίποτα άλλο για αυτές από ένα walking ATM, και πάνω από όλα το κορίτσι μας δεν είναι “διαφορετικό”.
Ακολουθεί μία λίστα με για την θέση που έχει ένα farang boyfriend την καρδιά ενός bargirl. Είναι αρκετά αστεία αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει στην σειρά είναι η θέση της μαμάς με το thai boyfriend μιας και αυτός είναι που μπορεί να πιέσει και να κερδίσει περισσότερα χρήματα από μια κατάσταση όπως αυτή που έφερα ώς παράδειγμα .
Η θέση σου  στην καρδιά της Ταϊλάνδης κοπέλας
.
1. Χρήματα -Χρυσός
2. Μαμά
3. Τhai boyfriend
4. To μωρό της
5. Η υπόλοιπη οικογένεια
6. Ο ύπνος
7. Οι φίλες της που δουλεύουν στο μπαρ
8.  Οι υπόλοιποι Ταϊλάνδοί
9. Το μπάφαλο της μαμάς
10. Τα  σκυλιά  στο σόι της γειτονιάς
11.  Οι ψύλοι και τα τσιμπούρια των σκύλων
12. ΕΣΥ!!!!!!!

Όλα αυτά που περιέγραψα παραραπάνω ακούγονται σίγουρα αρνητικά. Ακούγεται σαν να λέω μην έρθετε στην BKK, στο  Phuket, στην Pattaya. Δεν είμαι αρνητικός αλλά ρεαλιστής, το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει με διάφορους τρόπους. Σίγουρα θέλω όλοι να επισκευτούν αυτό το μαγικό μέρος. Να πάνε και να ξαναπάνε.Απλώς σκεφτείται οτι η ζώη εκει δεν είναι πραγματική. Είναι διασκέδαση και έξοδος από μια βαρετή καθημερινότητα. Είναι κάτι το διαφορετικό, το συναρπαστικό, το απίστευτο, το υγρό όνειρο του κάθε άνδρα. Αλλά μόνο αυτό. Το κορίτσι του μπαρ που γνωρίσατε δεν είναι διαφορετικό. Σεβαστείτε το για αυτό που κάνει και πληρώστε το για αυτό που προσφέρει. Το γεγονός ότι έτυχε να είναι καλύτερο από κάποια άλλα δεν σημαίνει ότι είναι μοναδικό. Υπάρχουν άπειρα κορίτσια πιθανον καλύτερα. Και φτάνουν  κατά εκατοντάδες στα θέρετρα  των τουριστών κάθε μέρα για να προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε και να τα χαρείτε......[/i]
 

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
185
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
respect σε όλους για τον χρόνο σας και την καλή σας διάθεση, ιδίως στον LYST
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SAMUI

Η διαμονή στο Σαμούι είναι ξεχωριστη ιστορία σε σχέση με την Παττάγια και το Πουκέτ. Σίγουρα πιο ακριβή από τα δύο παραπάνω μέρη και λιγότερες οι ευκαιρίες  φθηνής και ποιοτικής διαμονής .
Παραθέτω μερικά από τα ξενοδοχεία που είτε έχω μείνει είτε θεωρώ ότι αξιζουν τον κόπο στην  Chaweng beach και στην  Lamai beach από όπου είναι και η εμπειρία μου.
Το κριτήριο επιλογής είναι η λογική τιμή (25-55 ευρώτο δωμάτιο), να είναι κοντά στην παραλία, αφου  τα περισσότερα ειναι κατά μήκος της αμμουδιας,η απόσταση από την nightlife, η καθαριότητα και φυσικά το guest friendly που πρέπει να ελέγχεται πριν κλείσουμε γιατί αλλάζει συχνά ανάλογα την πληρότητα και την εποχή. Επίσης αν ένα από τα κριτήρια επιλογής είναι η παραλία καλό είναι να  αποφεύγεται  η βορεια Chaweng  γιατι η θάλασσα είναι πολύ ρηχή και συχνά γίνεται βούρκος.
Chaweng beach



Lamai beach



Εννοείται ότι υπάρχουν και ένα σωρό άλλα ξενοδοχεία φθηνότερα  η ακριβότερα και σε άλλες παραλίες αλλά η βασική επιλογή είναι τα δύο αυτά μέρη λόγω του σπορ που εξασκούμε.
Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε είναι στα γραφεία στην έξοδο του αεροδρομείου όπου με παζάρι μπορούμε να πάρουμε καλύτερες τιμές από τα διάφορα sites. Τέλος λόγω ότι στο νησί υπάρχει το γνωστό bath bus που γνωρίζουμε οι περισσότεροι και από την Παττάγια είναι σχετικά πιο εύκολο να επιλέξουμε διαμόνή λίγο μακρύτερα από το κέντρο της βραδυνής κρεπάλης.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Και ένα πρόσφατο βιντεάκι από τον αγωνιστικό χώρο της Πατονγκ.

 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Ενα από τα προβλήματα που μπορεί να μας δημιουργηθεί στην Ταϊλάνδη και να μας αναγκάσει να πληρώσουμε τα μαλλιοκέφαλά μας κατά την επιστροφή μας είναι το τηλέφωνο. Οποιος θελήσει να χρησιμοποιεί το ελληνικό κινητό του για επικοινωνία με μεγάλη συχνότητα κινδυνεύει να δει λογαριασμούς 300+ ευρω. Η καλύτερη λύση είναι να πάρουμε ένα δεύτερο κινητό από Ελλάδα και να του περάσουμε μια κάρτα τοπική εκεί. Νομίζω ότι η καλύτερη περίπτωση  για διεθνείς κλήσεις είναι η True αλλά πιθανόν να υπάρχουν και καλύτερες. Μπορεί κάποιος να την πάρει δωρεάν από το αεροδρόμιο της ΒΚΚ από γκομενίτσες που κάνουν promotion εκεί.
Εναλλακτικά μπορεί να την προμηθευτεί από ένα απο άπειρα mini market 7eleven με κόστος 50 μπατ. Από εκεί και πέρα αγοράζεις όσες μονάδες θες με την όλη διαδικασία γεμίσματος της κάρτας να την κάνουν οι υπάλληλοι του μαγαζιού. Με 500 μπατ περίπου βγάζει κάποιος πάνω από μία ώρα κλήσεις προς Ελλάδα και πάρα πολλές τοπικές. Εννοείται ότι μας χρειάζεται και για την επικοινωνία με τα teerak εκεί. Ετσι δεν χρειάζεται να τους δίνουμε το ελληνικό κινητό και να μας τα ζαλίζουν κάθε τόσο σε απίθανες ώρες όταν επιστρέψουμε πίσω.
 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
Για όσους ταξιδεύουν πρώτη φορά ...
Λίγο πριν την άφιξη στο αερόδρομιο της Μπανγκοκ η αεροσυνοδός θα σας δώσει να συμπληρώσετε την Imigration Card , δηλαδή τη βίζα που ισχύει για 1 μήνα . Έγω την άφησα στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να φάω λίγο χρόνο μέχρι να μου δώσουν άλλη και να βρώ διαθέσιμο στυλό στα ειδικά stands που βρήσκονται στο αεροδρόμιο γι αυτό το λόγο ...

 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
Πηγαίνοντας στη Πατάγια πρώτη φορά για τουρισμό (όχι μόνο σεξ)

Τι μου άρεσε :

-Εύκολη πόλη , προσανατολίζεσαι πολύ γρήγορα .
-Το 99,99% των γυναικών ή και μη , έχει μία διαπραγματεύσιμη τιμή !
-Τα ξενοδοχεία έχουν πολύ καλύτερες παροχές σε σχέση με αντίστοιχης κατηγορίας της Ευρώπης .
-Ο τρόπος μετακίνησης είναι πολύ εύκολος κ οικονομικός
-Φιλική συμπεριφορά παντού .
-Πανηγιρτζίδικη ατμόσφαιρα , γοητευτικά κιτσάτο σκηνικό .
-Παράδεισος της μαιμούς , κυριολεκτικά (πραγματικές μαιμούδες) κ μεταφορικά (μία βόλτα στα εμπορικά κέντρα-παζάρια θα σας πείσει)
-Χαλαρός ρυθμός ζωής , κάτι που φυσικά στη Μπανηκοκ είναι τελείως διαφορετικό ...
-Γενικά αν και οι¨"καλές" εποχές έχουν περάσει και δεν θα `ξανάρθουν , κάποιος που πάει 1η φορά (όπως έκανα πέρισι εγώ) θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το "value for money" που υπάρχει σε όλες τις υπηρεσίες ...

Τί δεν μου άρεσε :

-Για θάλασσα και κολύμπι , ούτε να το σκέφτεστε στη Πατάγια . Υπάρχουν βέβαια καλές εκδρομές σε νησάκια που δεν είχα τον χρόνο να τα επισκευτώ ..
-Η πόλη βρομάει ανυπόφορα απο το πρόβλημα των βόθρων .
-Οι ταυλανδοί είναι ιδιαίτερα φιλοχρήματοι , ιδιαίτερα φιλικοί αλλά πάντα με σκοπό την αφαίμαξη με οποιοδήποτε τρόπο .
-Η ποσότητα των γυναικών που θα σας τη "πέφτει" θα σας κουράσει τόσο που θα προχωράτε με σκυμένο το κεφάλι για να μη διασταυρώνονται οι ματιές σας .
-Η τεράστια προσφερόμενη ποσότητα γυναικών περιέχει και τεράστια ποσότητα "σαβούρας" !
-Η Παττάγια έχει γίνει ένα "τέρας" ανομοιομορφίας , θα δείτε το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο δίπλα στη μισογκρεμισμένη παράγκα και πιο δίπλα να στήνεται κάτι απροσδιόριστο τουριστικής εκμετάλευσης !
-Αρκετά υψηλός κίνδυνος να γίνετε θύμα κλοπής με διάφορους τρόπους !!!
-Η Παττάγια είναι ο απόλυτος σεξοτουριστικός προορισμός , δεν προσφέρεται όμως για άλλες τουριστικές δραστηριότητες (π.χ επισκέψεις σε ναούς κλπ) όπως άλλα μέρη της χώρας ...
 

neogeo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Μηνύματα
9
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τips για να μην μας πιάνουν μαλάκες
Στις προηγούμενες δεκαετίες στην Ελλάδα χρησιμοποιούσαμε συχνά την λέξη “αμερικανάκι” για όσους συνήθως ξένους  που ερχόντουσαν στην χώρα μας είχαν την οικονομική δυνατότητα και πληρωναν τα προσφερόμενα προϊοντα και υπηρεσίες σε πολαπλάσιες από τις συνήθεις τιμές  χαριζοντας  μας στο τέλος και ένα αμήχανο χαμόγελο ευγένειας. Αυτό που εμείς σαν λαός κάναμε στην αρχή σαν επιδειξη μαγκιάς και σιγά σιγά μπήκε στο DNA μας με τα γνωστά καταταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα μας στην Ταϋλάνδη για τους περισότερους είναι ανάγκη επιβίωσης.
Η λέξη farang  (ξένος) για αυτούς περιλαμβάνει μέσα και όλες τις ιδιότητες που είχε για μας το “ αμερικανάκι”.
Bεβαια  όμως τωρα εμείς είμαστε από την άλλη μεριά και μάλιστα  οι Ελληνες κατέχουμε εξέχουσα θέση στη λίστα των κοροίδων όσο και μας ενοχλεί αυτό.
Εχοντας οι  περισότεροι αρκετό διαθέσιμο χρήμα (για τα μέτρα της χώρας τους) για να κάνουμε τα γούστα μας  θα είμαστε πάντα τα υποψήφια θύματα. Το θέμα είναι να μένουμε στην υποψηφιότητα.
Παραθέτω μερικά tips που μπορούμε να την πατήσουμε.
1.   Παντου. Οπου κάνουμε συναλλαγές με χρήμα θέλει προσοχή. Ακομα και αν το καταλάβουμε έγκαιρα την κάνουμε με χαμογελο. Τσαμπουκάδες,μπινελίκια και λοιπά χαρίσματα της φυλής μας μπορεί να αποβούν ολέθρια.
2.   Στο αεροδρόμιο μόλις κατεβαίνουμε στα ανταλλακτήρια. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από ότι εκτός.
3.   Στο ταξί από οποιδήποτε αεροδρόμιο ο ταρίφας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει  αν σε κόψει για νέο. Από αεροδρόμιο στο Phuket ταρίφας μου ζήτησε για Patong 1700 bath   με τρέχουσα τιμή τα 650 και το πουλμανάκι στα 150-200.
4.   Στο ξενοδοχείο. Στις τιμές πόρτας πολλά ξενοδοχεία δίνουν κάποιο μικρό bonus στον υπάλληλο αν δώσει στον πελάτη το δωμάτιο στην υψηλότερη δυνατή τιμή.
Για αυτό παζάρι.
5.   Στο μινι μπαρ του δωματίου. Αντε να θυμηθείς πόσα νερά,μπύρες  ή αναψυκτικά ήπιες μετά από 10 μέρες διαμόνης.Πληρώνουμε ανά δυο τρεις μέρες.
6.   Στα μπαρ.Απειροι άτυχοι  μεθυσμένοι πληρώνουν με το ζόρι ξεγυρισμένες οκτάρες χιλιάδες μπατ για ποτά μισής ή λιγότερης αξίας.Πληρώνουμε μόλις πάρουμε το ποτό μας.
7.   Στις υπαίθριες αγορές  για ρούχα και αναμνηστικά.
Για δύο μπλουζάκια πονηρή νεαρά ζητούσε 1200 bath με τρέχουσα τιμή τα 150 για το καθένα.
Τα περισσότερα μαγαζιά ζητάνε από 300 μπάτ και πάνω για τα συνήθη αναμνηστικά όταν τα πάκια έξω από το Jungceylon  τα πουλάνε ότι πάρεις 100.
8.   Τα γκομενάκια. Με άπειρους τρόπους .
Συμφωνούμε  για παραδειγμα 1500 ή 2500.Ποσες φορές έχουν να δώσουν ρέστα;;
H συνήθης σκέψη  μας “δεν γαμιεται τι ψυχή έχουν” έχουμε φανταστεί ότι είναι δική τους τακτική;
Φυσικά εδώ δεν μλάω για τιπ που μπορει να δώσουμε αν είχαμε μια ευχάριστη βραδιά.
Μερικά πεντακοσάρικα  όμως όταν ανταλλάσουμε χρήματα λύνουν το προβλημα και εξασφαλίζουν ένα επιπλέον γεύμα ή τρια τέσσερα ποτάκια για μας.

Για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά η εμπειρία δεν μπορεί να αντικατασταθεί αλλά τα ανοιχτά μάτια είναι απαραίτητα. Τα λεφτά πλέον και στην χώρα μας βγαίνουν  με αίμα. Και είναι κρίμα να μας τα τρώνε κοροϊδίστικα ανθρωποι που αν τους ρωτήσεις που είναι η Ελλαδα οι περισότεροι θα σου απαντήσουν ότι δεν υπάρχει τέτοια χώρα...........

ρε μαγκα lyst πραγματικα εισαι τρομερος εχω διαβασει τοσα και τοσα στο ταυλανδη σεξ τριπ και πραγματικα ειχα μπερδευτει ο τροπος που τα περιεγραψες μου ελυσε καθε απορια μακαρι να μπορεσω να παω συντομως σε ευχαριστω πολυ
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PHUKET II
Όπως  έχω αναφέρει και στο πρώτο ποστ οι τιμές των καταλυμάτων στην Patong έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ  της high season που ξεκινάει Νοέμβριο-Δεκέμβριο και τελειώνει τον Μάρτη και της low season που είναι τον υπόλοιπο χρόνο.Μέχρι και πριν δύο τρία χρόνια υπήρχεμια λογική διαφορά (που εξακολουθεί να υπάρχει στους άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας) αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει και το μπάτζετ για ένα ταξίδι  την εποχή αυτή εκτοξεύεται σε απαγορευτικά υψή.
Οι ορδές των Ρώσων που κατακλύζουν το νησί από τον Δεκέμβρη και μετά, κλείνουν μέσω των τουριστικών γραφείων τους σε πολύ χαμηλές τιμές και αφήνουν λίγα δωμάτια διαθέσιμα τα οποία ουσιαστικά βγαίνουν σε πλειστηριασμό στα διάφορα sites με αποτέλεσμα οι τιμές να πολλαπλασιάζονται και να φτάνουν σε εξωφρενικά επίπεδα. Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό γιατί έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν και οι Κινέζοι οπότε......
Για του λόγου το αληθές αν σε οποιοδήποτε site  μπεί κάποιος και δώσει ημερομηνίες αναζήτησης τιμών για τις δύο εποχές θα καταλάβει. Ένα τυχαίο παράδειγμα για 10 μέρες δίνει τις πιο κάτω τιμές :

Full season rate

Low season rate


Έτσι αν υποθέσουμε ότι έχουμε ένα σταθερό μπάτζετ για διαμονή οι επιλογές ξενοδοχείου αλλάζουν κατά πολύ ανάμεσα στις δύο σεζόν.
Για ένα μπάτζετ  διαμονής 300 -550 ευρώ για δέκα μέρες την high  season και με κριτήρια το να βρίσκονται κοντά στην νυχτερινή δράση και να είναι  guest  friendly (το ελέγχουμε πάντα πριν κλείσουμε) οι προτάσεις μου για διαμονή είναι:












και η ελληνικής ιδιοκτησίας  επιλογή αλλά λίγο μακρυά από την δράση


Για την low season αν υποθέσουμε ότι έχουμε το ίδιο μπάτζετ και τα ίδια κριτήρια οι επιλογές πολλαπλασιάζονται όπως και οι ανέσεις που προσφέρονται. Έτσι αλλάζουν φυσικά και οι προτάσεις πέρα από αυτά που αναφέραμε και έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές.








και για παρέες που θέλουν να μείνουν μαζί ειδικά για low season:
Για τρία- τέσσερα άτομα παρέα (είναι guest friendly)


και για 4-5 άτομα με την τιμή του site να είναι αρκετά διαπραγματεύσιμη αν μιλήσεις από κοντά:


Εννοείται ότι οι τιμές στα sites παραθέτονται αλλάζουν κάθε τόσο και διαφέρουν από site σε site ενώ  σίγουρα υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία εφάμιλα ή και καλύτερα σε ποιότητα και τιμή ,έτσι και αλλιώς εδώ δεν κάνουμε διαφήμιση κανενός μαλάκα Ταϊλανδού ξενοδόχου .
Σχετικά με πως κλείνουμε τώρα κατά την γνώμη μου όπως έχω αναφέρει  η καλύτερη λύση είναι να βρούμε τα πέντε δέκα καταλύματα μέσω νετ (τσεκάροντας ακόμα και για το ίδιο ξενοδοχείο σε πολλά site) που ταιριάζουν στις ανάγκες μας  δηλαδή τιμή ,απόσταση από θάλασσα,πρωϊνό,πισίνα,κτλ  και αφού τα έχουμε τσεκάρει από τους χάρτες που δίνουν τα sites  τα κάνουμε μια λίστα (με τις τιμές)και την χρησιμοποιούμε στο τουριστικό γραφείο που πάντα κάνει στάση το ταξί ή βανάκι που μας παίρνει από το αεροδρόμιο του Phuket.Διαπραγματευόμαστε για καλύτερες τιμές που συνήθως παίρνουμε (αν δεν τις πάρουμε μπαίνουμε σε ένα από τα πολλά internet café της Πατονγκ μόλις φτάσουμε και κλείνουμε από εκεί ότι έχουμε επιλέξει ή βολτάρουμε με τον ταρίφα τσεκάροντας απευθείας τα ξενοδοχεία) και πάντα ρωτάμε  αν είναι guest friendly για να μην πληρώνουμε κερατιάτικα εκ των υστέρων.Εναλλακτικά κλείνουμε κάτι μέσω  ιντερνετ δύο τρεις μέρες και ψάχνουμε με την άνεση μας για αυτό που γουστάρουμε τελικά.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
ΚΟΣΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Παρα πολλοί συναγωνιστές κατά καιρούς μπαίνουν στο sex trip και ρωτάνε για το κόστος ενός ταξιδιού στην Ταϊλάνδη ή αναφέροντας το ποσό που διαθέτουν ρωτάνε τους πιο έμπειρους για το τι τους παίρνει να κάνουν . Νομίζω οι καλύτερη λύση για να βοηθήσουμε είναι να παραθέσουμε αναλυτικά τις τρέχουσες τιμές που ισχύουν υπολογίζοντας ότι η ισοτιμία ευρώ/μπατ βρίσκεται αυτή την στιγμή στο 1/40.

1.Κόστος μεταφορών.

Τα αεροπορικά εισητήρια για ΒΚΚ  ξεκινάνε από 650 ευρώ και φτάνουν τα 850.Αρκετές φορές οι εταιρείες βγάζουν προσφορές χαμηλότερες και από τα 650 ευρώ αλλά για συγκεκριμένες ημερομηνίες πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να έχει μεγάλη ευελιξία στον προγραμματισμό του. Γενικά όποιος ψάχνει από νωρίς  συνήθως 3-4 μήνες πριν τόσο μέσω internet  όσο και μέσω ταξιδιωτικών γραφείων θα μπορέσει να βρεί τιμή  με μικρές αναμονές στα αεροδρόμια γύρω στα 700-750 ευρώ.
Το κόστος τώρα για τις τοπικές μεταφορές είναι:
BKK-Pattaya με ταξί 1000 μπατ, με βανάκι 200-250 μπατ.
BKK-Phuket  αεροπορικώς μέσω Suvarnabhumi airport  για εισητήριο μετ’ επιστροφής από 140-180 εύρω και εδώ αν κλείσουμε ένα δίμηνο πριν περίπου θα έχουμε το χαμηλότερο όριο.  Από το αεροδρόμιο Don Muang που απέχει γύρω στα 35km (1,5-3 ώρες με ταξί ανάλογα την κίνηση και κόστος 400 περίπου μπατ) από το Suvarnabhumi το κόστος αεροπορικών πέφτει στα 75-140 ευρώ ανάλογα φυσικά με το πόσο νωρίς κλείνεις. Όσον αφορά το ταξί  ή το βανάκι από το αεροδρόμιο του Phuket στην Patong beach το κόστος είναι 650 μπατ για το πρώτο και 200 μπατ το δεύτερο.
ΒΚΚ –Samui αεροπορικώς το εισιτήριο είναι ακριβότερο από 180-230 ευρώ λόγω του μονοπωλίου της Βangkok Air και εδώ ανάλογα με το πόσο νωρίς κλείνουμε.
Υπάρχει επίσης δυνατότητα αεροπορικής μεταφοράς από Phuket σε Pattaya ή αντίστροφα ξεκινόντας από τα 65 ευρώ για απλή διαδρομή και  Phuket- Samui  ή αντίστροφα από τα 75 ευρώ. Εναλλακτική δυνατότητα για μεταφορά για το  Phuket- Samui  είναι με λεωφορείο (σύγχρονο) και ferry boat σε 7-8 ώρες με κόστος 15-20 ευρώ.

2.Κόστος διαμονής

Για παρόμια ξενοδοχεία με αυτά που έχω ποστάρει παραπάνω το κόστος ημερήσιας διαμονής ξεκινάει από  20-25 ευρώ το δωμάτιο την low season φτάνει τα 40 ευρώ. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες για Pattaya και Phuket  και ανεβαίνουν κατά ένα 10-15% στο Samui. Στην full season οι τιμές των καταλυμάτων αυξανέται κατά 10-20% για  Pattaya και Samui  ενώ για Phuket  ο καθένας ζητάει ότι γουστάρει  όπως αναφέρω και στο προηγούμενο ποστ. Σίγουρα για κάποιους που έχουν χαμηλότερο μπάτζετ υπάρχουν δωμάτια σε χαμηλότερες τιμές ειδικά την low season αλλά θα πρέπει να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα διαμονής τους.

3.Κόστος φαγητού

Οι τιμές φαγητού για δύο γεύματα ξεκινάει από τα 400 με 500 μπατ  την ημέρα τρώγωντας σε μικρά τοπικά εστιατόρια ή σε fast food μέσα σε εμπορικά mall και συνήθως ξεπερνάει τα 1000-1500 μπατ σε κυριλέ εστιατόρια. Αν μάλιστα συνοδευόμαστε από το “κορίτσι” οι τιμές εννοείται ότι διπλασιάζονται.

4.Ποτά – μπύρες

Οι μπύρες ξεκινάνε από τα 60-80 ευρώ στα μικρά υπαίθρια μπαράκια και φτάνουν τα 150 στα κυριλέ και τις μεγάλες ντίσκο.
Όσον αφορά τα ποτά ξεκινάνε από τα 100-120 μπατ στα μικρά μπαράκια μπορεί να φτάσουν τα 180-200 στις ντίσκο.
Τα δε μπουκαλια ουϊσκι,βότκα κτλ ξεκινάνε στις ντίσκο από τα δύο χιλίαρικα και μπορεί να ξεπεράσουν τα τρία ανάλογα με το μαγαζί.
Τέλος το κόστος για τα lady drinks είναι συνήθως στα 120 μπατ στα μπαρ και φτάνουν τα 150-180 στα κυριλέ go-go bars.

5.Γκομενάκια

Οι τιμές για τις ελευθέρας βοσκής κορίτσια στις ντίσκο και αλλού ξεκινάνε από τα 1000-1500 μπατ για long time την χαμηλή σεζόν και φτάνουν το διχίλιαρο. Αν η γκομενίτσα μας κόψει για καινούργιους ή μαλάκες μπορεί να ζητήσει ότι γουστάρει. Εννοείται ότι την φουλ σεζόν οι τιμές παιρνουν την ανηφόρα και εξαρτάται από την εμπειρία μας και την διαπραγματευτική ικανότητα μας στο να τις κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα.
Τα κορίτσια που δουλεύουν σε μπαρ έχουν σχεδον τις ίδιες τιμές μόνο που ο πελάτης επιβαρύνεται με το barfine (αμοιβή του μαγαζιού που θα χάσει το κορίτσι για το υπόλοιπο βράδυ) που ξεκινάει από τα 300 μπατ στα περιφεριακά μπαράκια και φτάνει τα 500-600 στα μεγάλα κεντρικά μαγαζιά.
Τέλος όσον αφορά τα περίφημα gogo girls που που κατ’ εμέ μικρή διαφορά έχουν από τα υπόλοιπα διαθέσιμα κορίτσια οι τιμές ξεκινάνε για long time  από τα 2000 μπατ και μπορεί να φτάσουν και τα 3000-4000. Και εδώ υπάρχει barfine που ξεκινάει από τα 500 και φτάνει σε μερικές περιπτώσεις τα 1000 μπατ. Εγώ πάντως θεωρώ κοροϊδία  να πληρώνει κάποιος τις τρελές τιμές που ζητάνε στο gogo bars όταν τις ίδιες γκόμενες θα τις βρεις αργότερα να τα πίνουν  στις ντίσκο και να χρεώνουν τον πελάτη σαν freelancer.

6.Μασαζάκι

Το απλό thai massage στην Pattaya  μπορεί να ξεκινήσει  από τα 150-200 μπατάκια και να να φτάσει τα 300-350 στα πιο κυριλέ μαγαζιά χωρις να υπολογίζονται οι extra υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρουν. Στο Samui και το Phuket  οι τιμές ξεκινάνε περίπου από τα 250 με 300. Για τά extra τώρα οι συνήθης τιμές που δεν θα αρνηθούν είναι γύρω στα 300-500 το “φραπεδάκι”, 500-700 για μια πίπα και 700-1000 για φουλ σεξ.

Τέλος πέρα από τον υπολογισμό των εξόδων του που θα κάνει κάποιος με βάση τα παραπάνω  θα πρέπει να υπάρχει πάντα και μία καβάντζα 200-300 ευρώ  ή μια εύκαιρη κάρτα για έκτακτα έξοδα μιας και στην Ταϊλάνδη για όσους γνωρίζουν τίποτα δεν προσφέρεται δωρεάν ακόμα και σε κατάσταση ανάγκης.
 

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
185
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπράβο στους συντρόφους γενικά και πιο πολύ στον LYST που επικαιροποιείτε τις πληροφορίες για ταϊλάνδη και κάνετε εύκολο να τα βρει όλα όποιος θέλει να πάει (εγώ όχι ακόμη δυστυχώς) αντί να ψάχνει σε 2000 σελίδες

 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16

Πάρα πολύ καλό ταξιδιωτικό site ..

glossary/17964-%F4%E1%FB%EB%DC%ED%E4%E7.html

Και οι ταξιδιωτικές ιστορίες που αφορούν τη Ταυλάνδη . Μέσα απο τις περιγραφές των ταξιδιωτών μπορεί κανείς ν`αντλίσει πάρα πολλές πληροφορίες αλλά και να λύσει 10άδες απορίες ...
Για μένα απο τα καλύτερα sites του είδους , φυσικά κανένας λόγος για sex !!!
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πριν αναφέρω την οποιαδήποτε χρηστική πληροφορία μία προειδοποίηση. Εσύ που διαβάζεις αυτό το ποστ και πας πρώτη φορά στην χώρα των ελεύθερων και του γέλιου, να έχεις στα υπόψη ότι η Ταιλάνδη είναι κόλλημα. Θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Η Ταϊλάνδη είναι η μαγεία του ηλιοβασιλέματος, το όνειρο μιας θερινής νύχτας, η ηδονή στα λαγόνια σου, η προσμονή της επιστροφής εκεί,  το γέλιο στην άκρη των χειλιών σου, το δάκρυ των ματιών σου. Έχοντας αυτά στην άκρη του μυαλού σου και εγώ ήσυχη την συνείδηση μου ότι σε προειδοποίησα αν είσαι έτοιμος γι αυτό το ταξίδι συνέχισε να διαβάζεις. 
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Egypt Air μέχρι ξενοδοχείο

Ταξίδεψα με egyptair. Γύρω στις 2.30 ώρες για Κάιρο, αναμονή γύρω στις 4 ώρες εκεί. Έχει χώρο καπνιζόντων, εντελώς παρακμιακός και βρομίζεις τσιγαρίλα σε χρόνο dt. Ο υπεύθυνος όλων των καταστημάτων στα duty free είναι πατρινός και αρκετά φιλικός!!!!! Οι υπάλληλοι πάλι είναι κάφροι. Στο πήγαινε για να περάσω τον αναπτήρα ο τύπος στο μηχάνημα μου ζήτησε ένα ευρώ.. Έκανα το κορόιδο ότι δεν καταλαβαίνω και τελικά πέρασα και τον αναπτήρα αφού με έπρηξε για κανά λεπτό περίπου. Στο γυρισμό πάλι άλλος υπάλληλος όταν μου έκανε έλεγχο με ρώτησε αν έχω χασίση και για 50 ευρώ θα με άφηνε να το περάσω. Ρε μεγάλε δεν έχω, τπτ αυτός. Με τα χίλια ζόρια και αφού με έψαξε καλά καλά με άφησε να περάσω... Το ταξίδι για και από βκκ άνετο, κοιμόμουν την περισσότερη ώρα και στα δύο ταξίδια, το φαγητό υποφερτό και φτάνεις μεσημέρι βκκ. Σου δίνουν κάρτα-βίζα να συμπληρώσεις και όλα οκ. Συνταξίδεψα με άλλους δύο Έλληνες και πήραν από ένα μπουκάλι αλκοόλ ο καθένας και μία κούτα τσιγάρα για μένα, αφού επιτρέπετε μόνο ένα μπουκάλι αλκοόλ και μία κούτα τσιγάρα στον κάθε ταξιδιώτη.  Και εδώ το κουφό. Αφού περάσαμε τον έλεγχο, μου τα δώσανε, αποχαιρετιστήκαμε με τα παιδιά και έκατσα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Ήρθαν δύο από την ασφάλεια του αεροδρομίου να κάνουν και αυτοί τσιγάρο, είδαν τις τσάντες των df και μου κάναν έλεγχο να δουν  τι έχω. Ευτυχώς εκείνοι την ώρα πέρασαν από μπροστά τα παιδιά και τους πείσαμε ότι ήταν δικά τους και απλά τα είχα για να κάνουν μία βόλτα και να μην τα κουβαλάνε!!!! Bkk πήρα με το τραίνο που συνδέει την πόλη, 40baht και αν είναι κοντά στο hotel κάποιος σταθμός του sky train που συνδέεται με το τραίνο του αεροδρομίου, είναι πολύ άνετο μέσο μεταφοράς.
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ξενοδοχείο ΒΚΚ

Έμεινα στo Asoke Tune Hotel. Μικρό δωμάτιο, καθαρό, έχει safe, δεν έχει ψυγείο, πολύ καλή ασύρματη σύνδεση, χρεώνει τα πάντα – πετσέτα, σαπούνι, wifi - εκτός αν κλείσεις από το agoda που τα περιλαμβάνει στην τιμή. 19 ευρώ η μέρα. Σε πολύ καλό σημείο, 10 λεπτά περπάτημα από Νάνά και κάτι λιγότερο για soi cowboy και πολύ ήσυχο. Δεν ελέγχει ταυτότητα και δεν χρεώνει έξτρα αν πάρεις κοπελιά στο δωμάτιο. Οικονομική και αξιοπρεπέστατη λύση. Μόνα μειονεκτήματα η έλλειψη ψυγείου και ελέγχου ταυτότητας.

Μεταφορά από ΒΚΚ προς Πατάγια

Αν πάρεις λεωφορείο (Bell) apo BKK κοστίζει 340. Εγώ πήρα πάλι το τραίνο, πήγα αεροδρόμιο και από εκεί πήρα την Bell. 200 baht από εκεί το εισιτήριο με την τιμή να συμπεριλαμβάνει και την μεταφορά στο hotel σου. Έχει περίπτερο στο terminal που είναι στο επίπεδο του δρόμου. Στο ίδιο περίπτερο είναι και άλλη μία εταιρία, που όμως δεν έχει ac στα λεωφορεία της, δεν σε πάει στο ξενοδοχείο αλλά κοστίζει 120 Β. Εγώ πήρα Bell και το προτείνω.

Hotel Pattaya

Έμεινα στο Mooks Residence. 1300 Μπατ. Έχει safe, κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, μπαλκόνι, smoking rooms, free and fast wifi, ήσυχο, καθαρό και όπως το tune δεν χρεώνει την κοπέλα (ούτε την δεύτερη, ούτε την τρίτη κλπ) και δεν ελέγχει ταυτότητες. Βασικά είναι apartments. Μόνο μειονέκτημα, αλλά καταλυτικό, η απόσταση.  3/4  περπάτημα από την  ws. Εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά οι γκόμενες δεν την κάνουν με τπτ ποδαράτη την απόσταση. Άτιμα 12ποντα. Οπότε μου έφυγαν πολλά στα ταξί….

2ο Hotel ΒKK

Έμεινα στο Monako Hotel. 1300 baht, safe, κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, μικροσκοπικό μπαλκόνι που εκεί κάπνιζες αφού δεν έχει smoking rooms,το free wifi δεν δούλευε και ούτε έφτιαξε όσες φορές και αν τους το είπα, ήσυχο, καθαρό, 5 λεπτά από την Νάνα. Aν δεν ήταν η μαλακία με το net θα το πρότεινα αλλά.....
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Εντυπώσεις από ΒΚΚ και Πατάγια σαν πόλεις

Η Μπανγκόκ είναι μια μεγαλούπολη αλλά και μαγευτική πόλη. Με τα υπαίθρια μπαράκια στην σούκχουμβιτ, συναυλίες και happenings έξω από τα εμπορικά κέντρα, μπορείς να κυκλοφορήσεις άνετα με το skytrain – όπου βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα ως επί το πλείστων - που σε πάει σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος για σεξοτουρισμό (Νάνα, Soi cowboy, Patpong) και για αγορές (MBK, SIAM, Chatuchak) και ταρίφα το βράδυ χωρίς να καταξοδευτείς. Είναι γεμάτη επιλογές και σε προσκαλεί να την ανακαλύψεις. Και δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το καταφέρεις αυτό ποτέ. Την ερωτεύτηκα αυτή την πόλη  :smitten:

Η Πατάγια είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο και πιο φτηνή από ΒΚΚ. Η Disneyland των αντρών. Τα πάντα είναι μαζεμένα σε τρεις δρόμους (από beach και ws μέχρι buakhao) και τα soi τους …. Αλλά εδώ τελειώνουν οι εντυπώσεις μου από Πατάγια  μιας και εκεί μόνο έπινα και γάμαγα. . Όχι ότι με χάλασε…. Περισσότερες πληροφορίες για Πατάγια όταν ξαναπάω, μπας και καταφέρω να δω και τπτ άλλο…  


Ότι πληροφορίες θέλετε μην διστάσετε, είμαι στην διάθεση σας και με πμ..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom