Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 926
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Δηλαδη, για να γινεις ηγουμενος, πρεπει και καλα και σωνει, να σε γαμισει ο προηγουμενος? Ασε, δεν θα παρω.
Συνονοματε Υδροχόος,δε με έπιασες...
Μετά τον χωρισμό,τα κομπλεξ-νευρα-εντασεις- κλπ κακώς κείμενα θα τα πληρώσει ο επόμενος άτυχης φυστικαδορος που θα βρεθεί στο διάβα της...
Je compri?

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Συνονοματε Υδροχόος,δε με έπιασες...
Μετά τον χωρισμό,τα κομπλεξ-νευρα-εντασεις- κλπ κακώς κείμενα θα τα πληρώσει ο επόμενος άτυχης φυστικαδορος που θα βρεθεί στο διάβα της...
Je compri?
Αμ, σε επιασα και σε παραεπιασα, γι αυτο και το "ασε δεν θα παρω". Μια χαρα ειμαι με την μιλφουλα μου που το μονο που μου λεει για τους πρωην της, ειναι αυτο που της εχω ζητησει, λεπτομερειες απο τα γαμησια της, πραγμα που με φτιαχνει. Ενταξει, αραια και που, μπορει να κανει κανενα παραπονο για την συμπεριφορα του πρωην αντρα της, αλλα μολις της πω "αστα αυτα πανε περασανε" το κοβει αμεσως.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Αμ, σε επιασα και σε παραεπιασα, γι αυτο και το "ασε δεν θα παρω". Μια χαρα ειμαι με την μιλφουλα μου που το μονο που μου λεει για τους πρωην της, ειναι αυτο που της εχω ζητησει, λεπτομερειες απο τα γαμησια της, πραγμα που με φτιαχνει. Ενταξει, αραια και που, μπορει να κανει κανενα παραπονο για την συμπεριφορα του πρωην αντρα της, αλλα μολις της πω "αστα αυτα πανε περασανε" το κοβει αμεσως.
Είναι προβλέψιμες πάντα,κ παίζουν την ίδια κασέτα ...
("Ο μαλακας,ο αδιάφορος,ο έτσι,ο αλλιώς...)
Αυτές είναι αμεμπτες στα πάντα,αρσακειαδες ...
Αμε...

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Κουφάλες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες, δεν παίζει ρόλο αν είναι παντρεμένη, χωρισμένη, ελεύθερη ή οτιδήποτε.
Το ίδιο και οι ξηγημένες.
Το θέμα είναι αν είναι κουφάλα, να την πάρεις γραμμή νωρίς. Αλλιώς γάμα τα.

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Ρε φίλε που ζεις μπορώ να σου πω 100 επαγγέλματα που οι γυναίκες βγάζουν περισσότερο χρήμα από πολλούς άντρες μόνο της κοπέλες εδώ μέσα να δεις τι βγάζουν
Για πες μας μερικά επαγγέλματα με πετυχημένες Ελληνίδες γιατί όσο και να σκέφτηκα δε βρήκα κάποιο..και μη πεις πυρηνικός φυσικός..οι Ελληνίδες είναι απόλυτα εξαρτημένες απο τους άντρες οικονομικά,είτε αυτός είναι ο άντρας τους είτε ο γκόμενος τους-χορηγος είτε ο μπαμπάς τους,αφού και επαγγελματικά οι Ελληνίδες δεν εχουν καμία δεξιότητα ούτε προσόν.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Νόμος του μπου: Οποιοδήποτε νήμα έχει θέμα σχετικό με τις σχέσεις άντρα γυναίκας θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι Ελληνίδες είναι πουτάνες, αρπακτικά, καριόλες, άσχημες, ηλίθιες και δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.358
Πόντοι
9.931
Νόμος του μπου: Οποιοδήποτε νήμα έχει θέμα σχετικό με τις σχέσεις άντρα γυναίκας θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι Ελληνίδες είναι πουτάνες, αρπακτικά, καριόλες, άσχημες, ηλίθιες και δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.
Το 80% εδω μεσα ειναι μισογύνηδες τυπε. Βλεπουν τις γυναικες απλα ως μια τρυπα να βαλουν τον πουτσο τους... Βεβαια ξεχνάνε πολυ βολικά οτι γυναίκες τους γέννησαν, τους τάισαν, τους ξεσκατισαν, τους επλυναν κλπ.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Τι διατροφή να πληρώνει άμα είναι κανας άφραγκος ρεμπεσκές;Μόνο αν την πληρώνει ο γέρος του
Υπάρχουν παράθυρακια στα διαζύγια παιδιά και ρεμπεσκες να είσαι υπάρχουν παράθυρακια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Πολύ λεβέντες αυτοί που μπλέκουν με χωρισμένες με μικρά παιδιά ....

Γουστάρω να παρακολουθώ τις ιστορίες τους. Μακάρι να τις έδειχναν στην τηλεόραση .
Θα τσάκιζαν σαν reality.

Πατεράδες που καμάρωσαν τους λεβέντες τους να πηγαίνουν σε οικογενειακά σπίτια .... ζωντοχήρες
με έφηβα παιδιά .... από όσες ιστορίες παρακολούθησα πρόσφατα ....

Ο μακροβιότερος πατέρας .... χαιρέτησε σε 10 μήνες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Νόμος του μπου: Οποιοδήποτε νήμα έχει θέμα σχετικό με τις σχέσεις άντρα γυναίκας θα καταλήξει να γινει το προσωρινο καταφυγιο του Σαμπ Ζιρο για συμβουλες και κλαματα
στο εφτιαξα λιγουλακι να ειναι πιο πιασαρικο :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Είναι προβλέψιμες πάντα,κ παίζουν την ίδια κασέτα ...
("Ο μαλακας,ο αδιάφορος,ο έτσι,ο αλλιώς...)
Αυτές είναι αμεμπτες στα πάντα,αρσακειαδες ...
Αμε...

Γιατί τύπε;

Αμφιβάλεις ότι οι άντρες ειναι οι μαλάκες και αδιάφοροι...και αυτές οι αθώες και άμεμπτες...που 'καλά του κάνουν του μαλάκα';

Κι όπως έχω πει πολλάκις...χειρότερες δεν είναι οι γυναίκες...αλλά οι 'άντρες' υποστηρικτές τους...

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Σε σαιτ για αγοραίο έρωτα πως να τις βλέπουν δηλαδή; :dunno:
για να πούμε και την αιρετική άποψη: τις εργαζόμενες τις βλέπουμε ως κυρίες που μας δίνουν αυτό που μας στερούν οι άλλες γυναίκες. Έστω επί πληρωμή :wink:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί τύπε;

Αμφιβάλεις ότι οι άντρες ειναι οι μαλάκες και αδιάφοροι...και αυτές οι αθώες και άμεμπτες...που 'καλά του κάνουν του μαλάκα';

Κι όπως έχω πει πολλάκις...χειρότερες δεν είναι οι γυναίκες...αλλά οι 'άντρες' υποστηρικτές τους...
Οι γνωστοί "ευαίσθητουληδες" λευκοί ιππότες,ε;
Χεχε

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
για να πούμε και την αιρετική άποψη: τις εργαζόμενες τις βλέπουμε ως κυρίες που μας δίνουν αυτό που μας στερούν οι άλλες γυναίκες. Έστω επί πληρωμή :wink:
Μα είναι κυριες...στην δική μου κοινωνική,ιεραρχική πυραμίδα κατέχουν περίοπτη ,ανώτερη θέση...
πολυ πιο κυρίες,και ξηγημενες από το κάθε τσόκαρο που θα πουλήσει ιστορία,και θα βγάλει στο σφυρί,ως άλλος πληστηριασμος,το βρωμοπραμα της στις εκατοντάδες ικετων που θαχουν πέσει στο χαλί κ θα προσκυνάνε( όπως τα μουσλιμια...)..

Τελευταία τροποποίηση:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1

Γουστάρω να παρακολουθώ τις ιστορίες τους. Μακάρι να τις έδειχναν στην τηλεόραση .
Θα τσάκιζαν σαν reality.

Πατεράδες που καμάρωσαν τους λεβέντες τους να πηγαίνουν σε οικογενειακά σπίτια .... ζωντοχήρες

Για να σπας πλάκα κ να βγάζουν γούστα,είναι μια χαρα οι χωρισμένες.... Περιφερόμενα σαρκια διασκεδασης...
Εύκολος στόχος..
σαν ποντίκι που ξεμυτισε απ' την τρύπα του,το οποίο θα γίνει βορα στον γατο που το κοζαρε...
Αλλά μέχρι εκεί ....

Θα τσάκιζαν σαν reality.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
238
Πόντοι
21
Για εμένα το τσουβάλιασμα σε σχόλια μου για τις χωρισμένες με παιδί αφορά μόνο σχέση για εύκολο σεξ χωρίς πρήξιμο αρχιδιών.
Οι σχέσεις ζωής είναι άλλη φάση .
Οι γυναίκες που είναι παλιοχαρακτήρες έτσι ήταν και ελεύθερες .
Αρα δεν χαλάνε όταν κάνουν παιδιά , ίσα ίσα ελεύθερες θα ήταν περισσότερο καριόλες.
Μου έχει τύχει χωρισμένη με παιδιά να μου λέει σήμερα πήρα την διατροφή και κερνάω που θες να πάμε ?
Μου έχει τύχει και χωρισμένη με παιδι να πληρώνει όλα στην μέση ακόμα και το ξενοδοχείο ( αν και την πίεζα να πληρώνω εγώ γιατί ήξερα ότι δεν ήταν άνετα οικονομικά) .
Ολα είναι θέμα ανθρώπου και του σπιτιού που μεγαλώσαμε όλοι.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
792
Πόντοι
366
Άμα αποδεχτεί ότι απο'δω και πέρα θα'ναι χυσοδοχείο,θα περάσει κι αυτή καλά

Άμα νομίζει ότι είναι...η νύφη της χρονιάς,τοτε καλά ψυχοφάρμακα
Με της νύφες εγώ προσωπικά τελείωσα όσο για ψυχοφάρμακα μπορούν πάρουν τα αγοράκια που πάνε με καμία κοπέλα πληρωτέα μπας και του κάτσει κάποια εγώ φίλε έχω 3 αυτή την στιγμή και γλεντάω έχω να γράψω κριτική η να ασχοληθώ με πληρωτέα από το 2022

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
792
Πόντοι
366
Για εμένα το τσουβάλιασμα σε σχόλια μου για τις χωρισμένες με παιδί αφορά μόνο σχέση για εύκολο σεξ χωρίς πρήξιμο αρχιδιών.
Οι σχέσεις ζωής είναι άλλη φάση .
Οι γυναίκες που είναι παλιοχαρακτήρες έτσι ήταν και ελεύθερες .
Αρα δεν χαλάνε όταν κάνουν παιδιά , ίσα ίσα ελεύθερες θα ήταν περισσότερο καριόλες.
Μου έχει τύχει χωρισμένη με παιδιά να μου λέει σήμερα πήρα την διατροφή και κερνάω που θες να πάμε ?
Μου έχει τύχει και χωρισμένη με παιδι να πληρώνει όλα στην μέση ακόμα και το ξενοδοχείο ( αν και την πίεζα να πληρώνω εγώ γιατί ήξερα ότι δεν ήταν άνετα οικονομικά) .
Ολα είναι θέμα ανθρώπου και του σπιτιού που μεγαλώσαμε όλοι.
Οι πιο πόλοι εδώ μέσα έχουν μίσος για της γυναίκες και άμα δεν τα ακουμπήσουν δεν τους πλησιάζει θύληκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom