Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Καλά δεν μιλάμε για πλούσιους αλλά για κανονικούς μισθούς,κάθομαι δε χωρίζουν όταν είναι 5,περιμενουν μα γίνει 12 για να μην εχει ψυχικό τραύμα από το χωρισμο,στμφερο πιο Καλαμά δώσει ς διατροφή η α πέντε χρόνια από το να πληρώνεις τη σάπια για μια ζωη
ρε εισαι μεθυσμενος;

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Αυτη ήταν 40ρα με κορη στα 23-24, την πήδαγα καιρό απολες τις πάντες και έγινε άλλος άνθρωπος κακός και εκδικητικός όταν της εκμυστιριεύτηκα οτι με τραβούσε και η κορη της για καβλωτικές - όμορφες στιγμές ....

Από γελάδα που πήδαγα όμορφα ήσυχα και ευχάριστα μετμορφώθηκε σε ανήμερο θηρείο με κλάματα και φωνές .....

Εντυπωσιακή η γυναικεία φύση - το μητρικό φίλτρο ...
Κλάματα και φωνές δεν είναι τίποτα, μη σου βάζει παραθείο στο φαγητό και λίγο λίγο μας αποχαιρετάς και δεν το ξέρεις.....

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Κανεις λάθος,ΜΟΝΟ αυτές φταίνε

Όταν στραβώνονται με τους μαλάκες...τους παντρεύονται,γκαστρώνονται μαζί τους...και μετά καταλαβαίνουν οτι είναι μαλάκες...τεμπέληδες...ρεμάλια...το πρόβλημα το έχουν αυτές.

Ο μαλάκας την πηδηξε,την γλέντησε,την κρεμπέδιασε,μια χαρά πέρασε...και μπράβο του.

Απλά κάποιες γυναίκες νομίζουν οτι θα πατάνε ένα reset...και θα ξαναγυρίζουν στην εποχή πριν τον μαλάκα...Εμ δεν είναι έτσι
Καλά αυτός έχει φύγει γαι την μαμά σου η κοπέλα τα σπάει φυσικά και θ τον στείλει πίσω να μην είστε άχρηστοι και τεμπέληδες χωρίς κίνητρο γιατί στην γωνία θα βρεθεί αυτός που τα έχει όλα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Κανεις λάθος,ΜΟΝΟ αυτές φταίνε

Όταν στραβώνονται με τους μαλάκες...τους παντρεύονται,γκαστρώνονται μαζί τους...και μετά καταλαβαίνουν οτι είναι μαλάκες...τεμπέληδες...ρεμάλια...το πρόβλημα το έχουν αυτές.

Ο μαλάκας την πηδηξε,την γλέντησε,την κρεμπέδιασε,μια χαρά πέρασε...και μπράβο του.

Απλά κάποιες γυναίκες νομίζουν οτι θα πατάνε ένα reset...και θα ξαναγυρίζουν στην εποχή πριν τον μαλάκα...Εμ δεν είναι έτσι
Ρε φίλε που ζεις μπορώ να σου πω 100 επαγγέλματα που οι γυναίκες βγάζουν περισσότερο χρήμα από πολλούς άντρες μόνο της κοπέλες εδώ μέσα να δεις τι βγάζουν

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Πράγματικα από τα σχόλια εδώ μέσα και της λογικές μερικών πιστεύω ότι είστε στην κατάλληλη σελίδα λογικά έχετε οι περισσότεροι να πάτε με γυναίκα χωρίς να την πληρώσετε χρόνια πραγματικά λέτε για της χωρισμένα και άμα δεν δώσετε ευρώ δεν σας κοιτάνε ούτε οι γάτες

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Κάποιοι μπερδεύονται και νομίζουν ότι επειδή πληρώνουν διατροφή έχουν και σχέση με την πρώην τους ....
Οι πρώην όλων μας είναι πρώην πληρώνουμε ή όχι .
Κάποιοι τις γαμάνε και να τις καλογαμάνε και να είναι καλά τα κορίτσια και αυτοί.
Προχωράμε την ζωή μας παιδιά υπάρχουν πολλές , καλές , κακές πουτάνες , καριόλες , θεούσες , τσαχπινογαργαλιάρες , ότι θες έχει ο μπαξες .
Οι χωρισμένες με παιδιά είναι το δώρο του θεού- κοινωνίας προς τον άντρα !!!! Ξεσκίστε το στον πουτσο .
Μπράβο ρε φίλε από τους λίγους λογικούς εδώ μέσα πραγματικά οι περισσότεροι μόνο πληρωτέα μπορούνε να βρεθούνε με γυναίκα τι φάση

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Καλά αυτός έχει φύγει γαι την μαμά σου η κοπέλα τα σπάει φυσικά και θ τον στείλει πίσω να μην είστε άχρηστοι και τεμπέληδες χωρίς κίνητρο γιατί στην γωνία θα βρεθεί αυτός που τα έχει όλα

Δε πα να τα σπάει,τωρα οτι και να κάνει,είναι καμένο χαρτί για τους υπόλοιπους άντρες.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Δε πα να τα σπάει,τωρα οτι και να κάνει,είναι καμένο χαρτί για τους υπόλοιπους άντρες.
Χαχαχ ναι καμένο χαρτί επειδή έχει παιδιά εγώ που έχω 2 παιδιά έχω κοπέλα 15 χρόνια μικρότερη και παίζω και με άλλες αυτή να δεις

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21
Μόνο για πήδημα είναι αυτές. Δεν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά καθόλου, ναυάγια είναι όλες
Είναι βαθιά νυχτωμενοι,δυστυχώς,μερικοί που θέλουν να κάνουν άνθρωπο το κάθε τσιμπούκι....
Κ στην πορεία θα το καταλαβουν(-μετανιωσουν πικρα),πληρώνοντας διατροφές,με την πρώην να γαμιεται από δω κι από κει,κ να γεμίζει το παιδι(-α)με μισος κ απέχθεια για τον πατέρα....
Ο ασφαλέστερος τρόπος για την καταστροφή του κάθε άντρα είναι αυτός...
Trust noone ..
Μετά δεν έχει μα και μου....

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21
Όλες τις φορές έχω βρει πριν χωρίσω καλύτερη, για αυτό και χωρίζω .
Το θέμα είναι οτι οι γυναίκες απο την φύση τους αναλύουν τα πάντα και σε ρωτάνε, ρωτάνε το ένα το άλλο τους λες κάτι ευγενικό για τον χωρισμό αλλά και πάλι κλαίνε, εκνευρίζονται κτλ κτλ .
Τι να της πεις γνώρισα νεο μούναρο μικρότερο και δεν σε γουστάρω άλλο μαζί σου ,σε βαρέθηκα ....?
Την στέλνεις με γραπτό ένα κειμενάκι απο chat gpt και ο χρόνος τα απαλύνει όλα .
Σοβαρά πάντως δεν πρέπει να παίρνεις ΚΑΜΙΑ,όπως κ να έχει....
Μόνο το κέφι σου,την πάρτη σου,κ όταν βαρεθεις,πουλο...
Εγω όταν τις βάριομουν,γινομουν αναίσθητος και σταρχιδιστης τέρμα κ μου άδειαζαν την γωνία από μόνες τους.
Χεχεχε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο για πήδημα είναι αυτές. Δεν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά καθόλου, ναυάγια είναι όλες
Ετσιιιι!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Χαχαχ ναι καμένο χαρτί επειδή έχει παιδιά εγώ που έχω 2 παιδιά έχω κοπέλα 15 χρόνια μικρότερη και παίζω και με άλλες αυτή να δεις

Άμα αποδεχτεί ότι απο'δω και πέρα θα'ναι χυσοδοχείο,θα περάσει κι αυτή καλά

Άμα νομίζει ότι είναι...η νύφη της χρονιάς,τοτε καλά ψυχοφάρμακα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Εγω όταν τις βάριομουν,γινομουν αναίσθητος και σταρχιδιστης τέρμα κ μου άδειαζαν την γωνία από μόνες τους.

Κάποιες φορές αυτο έχει το αντίθετο αποτέλεσμα,με το φτυσιμο κολλάνε παραπάνω.Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι υπάρχει κάποιος...που τις φτύνει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.032
Πόντοι
2.606

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21
Κάποιες φορές αυτο έχει το αντίθετο αποτέλεσμα,με το φτυσιμο κολλάνε παραπάνω.Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι υπάρχει κάποιος...που τις φτύνει
Αυτό παίζει πολύ ,όταν το κάνω από παλιά με τα ψωνια- σνομπ γκόμενες εκεί εξω που την έχουν δει σταρ....
Πάντα γύριζα το κεφάλι άλλου κ τρώγανε κάρφωμα! Σου λέει" όλοι με κοιτάνε,αυτός γιατί όχι!?...)
Χαχαχ!
Απόλαυση,στα όρια της ηδονής!

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
Πεστα φίλε....
Είναι τα χειρότερα βαμπίρ που υπάρχουν...
Κ συνήθως στέλνουν τον λογαριασμό του προηγούμενου στον νυν "ηγούμενο",για λόγους ρεβανσισμου προς το ανδρικό φύλο ευρύτερα...
Δηλαδη, για να γινεις ηγουμενος, πρεπει και καλα και σωνει, να σε γαμισει ο προηγουμενος? Ασε, δεν θα παρω.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21
Δηλαδη, για να γινεις ηγουμενος, πρεπει και καλα και σωνει, να σε γαμισει ο προηγουμενος? Ασε, δεν θα παρω.
Συνονοματε Υδροχόος,δε με έπιασες...
Μετά τον χωρισμό,τα κομπλεξ-νευρα-εντασεις- κλπ κακώς κείμενα θα τα πληρώσει ο επόμενος άτυχης φυστικαδορος που θα βρεθεί στο διάβα της...
Je compri?

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
Συνονοματε Υδροχόος,δε με έπιασες...
Μετά τον χωρισμό,τα κομπλεξ-νευρα-εντασεις- κλπ κακώς κείμενα θα τα πληρώσει ο επόμενος άτυχης φυστικαδορος που θα βρεθεί στο διάβα της...
Je compri?
Αμ, σε επιασα και σε παραεπιασα, γι αυτο και το "ασε δεν θα παρω". Μια χαρα ειμαι με την μιλφουλα μου που το μονο που μου λεει για τους πρωην της, ειναι αυτο που της εχω ζητησει, λεπτομερειες απο τα γαμησια της, πραγμα που με φτιαχνει. Ενταξει, αραια και που, μπορει να κανει κανενα παραπονο για την συμπεριφορα του πρωην αντρα της, αλλα μολις της πω "αστα αυτα πανε περασανε" το κοβει αμεσως.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21
Αμ, σε επιασα και σε παραεπιασα, γι αυτο και το "ασε δεν θα παρω". Μια χαρα ειμαι με την μιλφουλα μου που το μονο που μου λεει για τους πρωην της, ειναι αυτο που της εχω ζητησει, λεπτομερειες απο τα γαμησια της, πραγμα που με φτιαχνει. Ενταξει, αραια και που, μπορει να κανει κανενα παραπονο για την συμπεριφορα του πρωην αντρα της, αλλα μολις της πω "αστα αυτα πανε περασανε" το κοβει αμεσως.
Είναι προβλέψιμες πάντα,κ παίζουν την ίδια κασέτα ...
("Ο μαλακας,ο αδιάφορος,ο έτσι,ο αλλιώς...)
Αυτές είναι αμεμπτες στα πάντα,αρσακειαδες ...
Αμε...

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Κουφάλες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες, δεν παίζει ρόλο αν είναι παντρεμένη, χωρισμένη, ελεύθερη ή οτιδήποτε.
Το ίδιο και οι ξηγημένες.
Το θέμα είναι αν είναι κουφάλα, να την πάρεις γραμμή νωρίς. Αλλιώς γάμα τα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.766
Πόντοι
3.846
Νόμος του μπου: Οποιοδήποτε νήμα έχει θέμα σχετικό με τις σχέσεις άντρα γυναίκας θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι Ελληνίδες είναι πουτάνες, αρπακτικά, καριόλες, άσχημες, ηλίθιες και δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom