Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Σωστός έτσι ακριβός λειτουργεί το σύστημα λογικά είσαι πιο θρασείς απο εμένα εγώ θέλω να βγω και καμιά βόλτα να την ανακαλύψω πρώτα και μετά να την σκίσω δίχως αύριο και να μην λέει όχι σε τίποτα.
Για κάποιο λόγο οι χωρισμένες και οι παντρεμένες κάνουν το καλύτερο σεξ δίνουν πόνο και επειδή οι πιο πολλές έχουν και παιδί δεν σε πρήζουν γιατί δεν έχουν χρόνο.
Εχω καταλήξει ότι οι χειρότερες είναι η ελεύθερες που είναι σε ηλικία γάμου αυτές ρωτάνε τα πάντα μόνο E9 δεν ζητάνε και αυτές είναι που πρέπει να παραμυθιάσεις πιο πολύ γιατί επειδή ψάχνονται για γαμπρό θέλουν να ακούσουν αυτά που έχουν ονειρευτεί και έχουν το σχέδιο τους στην ουσία αυτές είναι τα μεγαλύτερα ναυάγια γιατί είναι απεγνωσμένες και επικίνδυνες. Αυτές της αφήνω πολύ γρήγορα
Έτσι ακριβώς.
Τον πρώτο καιρό που έμαθα για την φάση έκλεινα άπειρα ραντεβού και είχα ακόμα και 5 συγχρόνως .
Τωρα και λογο ηλικίας ( είμαι 50) έχω δύο και επειδή μου αρέσει το καμάκι για την πλάκα μου όποια κάτσει ως ξεπέτα .
Ποτε δεν είχα λιγότερες απο δύο γιατί οι χωρισμένες - παντρεμένες με παιδί έχουν ορισμένο χρόνο λόγο παιδιών .
Τώρα η κάθε μία έχει τις μέρες τις και τα σαββατοκύριακα εναλλάξ , όταν δεν έχουν τα παιδάκια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
Ιατρός , δικηγόρος αρχιτέκτονες , μαίες ,αισθητικοί , νύχια , κομμώτριες ,κοπέλα που είναι σε ναυτιλιακές , λογίστριες , δημ υπαλλήλοι , φαρμακοποιοί, μάνατζερ , μασάζ , στριπερ ,σεξ με πληρωμή , ονλι φανς ,ινσταγκραμερ , ιδιοκτήτριες ακινήτων με μισθώσεις ,μεσίτριες , ιδιοκτήτριες γκαλερί , τραγουδίστριες , λουλουδούδες ,θεατρικοί ηθοποιοί, πληροφορική , ιστοσελίδες με ρούχα που όλες βγάζουν και αυτά έτσι με μια γρήγορη σκέψη εσύ μπορεί να ζεις την εποχή του 1980 απλά αυτές προχωράνε και μάλιστα μια χαρά τα καταφέρνουν. Αμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες καταλαβαίνεις σου εύχομαι να γνωρίσεις κάποια όμορφη πετυχημένη θα καταλάβαις την διαφορά με τι αξίζει να ασχοληθείς
Τυπάρα .... υπάρχουν πολλές γυναίκες που βγάζουν πολλά ... πολύ περισσότερα από χαμάληδες και μισθωτούς και πολλούς άλλους.

ΜΑΝΤΕΨΕ .... ΟΛΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .
ΠΑΝΤΑ.

Και μάλιστα πολύ περισσότερα , όχι απλά περισσότερα.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Σου λέω πες μας κάποιες δουλειές που προκοβουν οι Ελληνίδες εννοώ σοβαρές δουλειές που παράγουν επιστήμη,πχ μηχανικός,χημικός,αεροναυπηγος και εσύ μου απαντάς..τραγουδίστριες,ηθοποιοί,όνλινφανς και ινσταγκραμερς..Πολυ σοβαρές δουλειές είναι ικανες να κανουν οι Ελληνίδες.Μας λες δηλαδή τα ίδια που λέω εγώ ότι είναι άχρηστες και χωρίς προσόντα.
Φιλε χαλάρωσε οι ελληνίδες είναι κατ εικόνα και ομοίωση μας .
Είναι οι μάνες μας οι αδερφές μας οι γυναίκες μας κτλ κτλ
Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον μεγάλωσες αλλά υπάρχουν άπειρες υπέροχες γυναίκες στην Ελλάδα , αν δεν τις έχεις δει εσύ ψαξτο .....

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Μερικές χωρισμένες με παιδιά και ανύπαντρες μητέρες είναι φανταστικές αν θέλεις μόνο σεξ ή κάποια χαλαρή κατάσταση. Έχω κάνει κάποιες τέτοιες φάσεις και έχω περάσει ωραία.

Αν κάποιος θέλει full-time σχέση, αποκλειστικότητα κλπ. πολύ πιο δύσκολο γιατί πρέπει να βρεις τις ισορροπίες με τους χρόνους τους και τα παιδιά τους είναι πάντα προτεραιότητα. Όσο καλός και να είναι ο άνθρωπος είναι δύσκολο.

Εννοείται μιλάω για πιο μικρές ηλικίες γιατί αν κάποιοι είναι σε μεγαλύτερες ηλικίες με μεγάλα παιδιά που μένουν μόνα τους κλπ. εκεί τα logistics είναι πολύ πιο εύκολα.

My 50 cents.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Επειδή έχω εμπειρία παρόμοια θα μοιραστώ κάτι ώστε να βοηθήσει κόσμο σε πιθανές προσεγγίσεις του...Οι χωρισμένες με παιδί έχουν κάνει ένα κύκλο ζωής 1) έχουν παντρευτεί 2) έχουν παιδί. Αν κάποια είναι εμφανίσιμη και ΔΕ "ξαναφτιάχνει" τη ζωή της ΔΕΝ είναι πάντα για χάρη του παιδιού της. Πολλές απ αυτές δεν είναι για "δεσμεύσεις", ή θέλουν τον "ηγετικό" ρόλο στην οικογένεια η οποία προφανώς καταλήγει με τη γυναίκα και το παιδί! Πολλές φορές το παιδί σ αυτήν την οικογένεια καταλήγει να ναι φίλος, αδερφός, "άντρας" (προς Θεού όχι ερωτικά).
Που το στηρίζω
1) Με μια Πατρινιά που γαμάω συχνά, το κοριτσάκι της είναι όλος της ο κόσμος, ΔΕ θέλει αγάπες και λουλούδια, γαμιέται πολύ επιλεκτικά και όποιος και αν της την πέφτει είναι "αγαπούλης" "γλίτσας" κτλ, και είναι όλο βόλτες και μαλακίες. Με μένα το κάνει και μου το χει πει: ΑΝ θέλω άντρα για κάτι που δεν μπορώ εγώ ΝΑ έχω εσένα! Εχω δεχτεί, την ξέρω χρόνια, το κορίτσι είναι επίσης αποθανόντα φίλου.
2) Άλλη περίπτωση (χτες :fuck1:) και ΔΕΝ πίστευα στην τύχη μου γιατί είναι ωραία γυναίκα, μόλις έγινε ότι έγινε μετά από ένα βράδυ μου είπε πως προφανώς και αν ήθελε άντρα θα είχε, ο άντρας είναι καλός γιατί ο δονητής της κοστίζει μπαταρίες και εμένα προφανώς με διάλεξε για λόγους εμφάνισης και μόνο (γνωστή ήταν/μακρινό σόι). Και βασικά χαλάστηκα γιατί θεώρησα πως "έπιασα την καλή" μ αυτήν, αλλά...αρχίδια.
Προσωπικά σε χωρισμένη, χήρα, ζωντοχήρα κτλ δε θα λέω ποτέ για σχέση, δεν θα το παίζω "ήρθα μόνο να γαμήσω" αντίθετα θα βλέπω που παέι και πως πάει και ΑΝ πάει

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Σου λέω πες μας κάποιες δουλειές που προκοβουν οι Ελληνίδες εννοώ σοβαρές δουλειές που παράγουν επιστήμη,πχ μηχανικός,χημικός,αεροναυπηγος και εσύ μου απαντάς..τραγουδίστριες,ηθοποιοί,όνλινφανς και ινσταγκραμερς..Πολυ σοβαρές δουλειές είναι ικανες να κανουν οι Ελληνίδες.Μας λες δηλαδή τα ίδια που λέω εγώ ότι είναι άχρηστες και χωρίς προσόντα.
Σου είπα δουλειές που βγάζουν χρήμα περισσότερο από άντρες. Οκ φίλε επειδή εσύ είσαι λίγο πίσω στα μυαλά σου το όταν γράφει ο άλλος ιατρός σημαίνει παιδίατρος γυναικολόγος μικροβιολόγος ακτινολόγος μην σου λέω τώρα όλες τις ειδικότητες ή θες να μιλήσουμε για συμβολαιογράφους που οι περισσότερες είναι γυναίκες άσε της νομικούς και εσύ λες για μηχανικό και αεροναυπηγούς κλαίω ρε φίλε αλήθεια ένα ξέρω αεροναυπηγός και είναι Αγγλία εγώ σου λέω ποιες βγάζουν χρήματα και εσύ της υποτίμησες όλες .
Φίλε ακόμα και μια με only πιστεύω βγάζει παραπάνω από εσένα . Το άλλο που πιστεύω είναι ότι δεν σου έχουν φερθεί καθόλου καλά οι γυναίκες της ζωής σου.
Πιστεύω ακόμα ότι δεν έχεις ασχοληθεί με σοβαρές γυναίκες μόνο με ναυάγια και πληρωμένες άλλαξε μυαλά εκτός άμα είσαι κανένας παππούς που πηγαίνει Ταϊλανδή μπας και τον βάλει κάπου να νιώσει σαν να έχει βγάλει γκομενα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Έτσι ακριβώς.
Τον πρώτο καιρό που έμαθα για την φάση έκλεινα άπειρα ραντεβού και είχα ακόμα και 5 συγχρόνως .
Τωρα και λογο ηλικίας ( είμαι 50) έχω δύο και επειδή μου αρέσει το καμάκι για την πλάκα μου όποια κάτσει ως ξεπέτα .
Ποτε δεν είχα λιγότερες απο δύο γιατί οι χωρισμένες - παντρεμένες με παιδί έχουν ορισμένο χρόνο λόγο παιδιών .
Τώρα η κάθε μία έχει τις μέρες τις και τα σαββατοκύριακα εναλλάξ , όταν δεν έχουν τα παιδάκια.
Ετσι ακριβός αλλά τι να εξηγείς σε μερικά ναυάγια εδώ μέσα που έχουν φάει ψυχολογικά από τοξικές ναι έχουν μίσος για όλες της γυναίκες βασικά της Ελληνίδες ενώ άμα ήταν ξένες θα άλλαζαν γνώμη .
Παντός έχεις πιάσει το νόημα πάντα 2 και όποτε θέλεις εσύ άσε που είναι και ήρεμες και δεν πάνε από εδώ και από εκεί να σε κολλάνε διάφορα ή μια που έχω και είναι 15 χρόνια μικρότερη η άλλη 11 και είμαι 41 με παιδιά και κάνω ότι θέλω καμία δεν με πιέζει για τίποτα και πάντα διαθέσιμες

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Τυπάρα .... υπάρχουν πολλές γυναίκες που βγάζουν πολλά ... πολύ περισσότερα από χαμάληδες και μισθωτούς και πολλούς άλλους.

ΜΑΝΤΕΨΕ .... ΟΛΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .
ΠΑΝΤΑ.

Και μάλιστα πολύ περισσότερα , όχι απλά περισσότερα.
Ναι ρε φίλε ποιον θα κοιτάνε τον κάθε ανεπαρκή που όλη μέρα αράζει και μιλάει για πολιτικά και μπάλες θα κοιτάζει τον δραστήριο άμα κάνει και κακό σεξ τέλος κλείδωσαν φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις υπάρχουν γυναίκες με χρήμα που έχουν χωρίσει τον φραγκατο και έχουν αράξει με έναν που τον έχουν του χεριού τους ξέρω πολλές που τα έχουν με τύπους που βγάζουν 1000 και 1500 και αυτές βγάζουν 5 και 6 κ εδώ γνώρισα μια που έχει έναν τύπο που αυτός μεγαλώνει τα παιδιά και αυτή έχει θέση σε ναυτιλιακή και βγάζει 5 με μπόνους αμάξια και άλλα και αυτή δουλεύει και αυτός σπίτι

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Φιλε χαλάρωσε οι ελληνίδες είναι κατ εικόνα και ομοίωση μας .
Είναι οι μάνες μας οι αδερφές μας οι γυναίκες μας κτλ κτλ
Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον μεγάλωσες αλλά υπάρχουν άπειρες υπέροχες γυναίκες στην Ελλάδα , αν δεν τις έχεις δει εσύ ψαξτο .....
Εχει φάει μίσος από γυναίκα αυτός ή από οικογένεια ή από γκομενα δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Εχει φάει μίσος από γυναίκα αυτός ή από οικογένεια ή από γκομενα δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση
Έξυπνος τύπος φαίνεσαι ,νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι παίζει. Σε κάθε νήμα που αναφέρεται σε σχέσεις μπαίνουν και γράφουν αυτοί που δεν έχουν κάνει σχέση ποτέ. Ο λόγος; Από τη μια θέλουν να μην αισθάνονται μόνοι και ότι υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα και από την άλλη θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους υπόλοιπους.

Παιδιά σας το λέω με αγάπη: Ψαχτείτε με ψυχολόγο ,θα σας βοηθήσει. Έχω περάσει και εγώ από το στάδιο ότι οι γυναίκες δεν εκτιμούν ,είναι άχρηστες αφού υπάρχουν οι τσόντες και τα στούντιο, οι γυναικες έχουν λάθος κριτήρια.
Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και κατάλαβα ότι εγώ ήμουν αυτός που έδιωχνα όλο τον κόσμο μακριά με την αρνητικότητά μου. Δε μιλάω για life coaching και του κώλου τα 9μερα ,μιλάω για συνεδρίες με ψυχολόγο. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα δείτε τι λάθος κάνατε όλο αυτό τον καιρό. Ποτέ δεν είναι αργά.

Όποιος πάλι δε θέλει να αλλάξει επειδή πιστεύει ότι η ζωή του είναι μια χαρά, πάσο. Απλά φίλε αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχεις τόσα νεύρα;

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Έξυπνος τύπος φαίνεσαι ,νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι παίζει. Σε κάθε νήμα που αναφέρεται σε σχέσεις μπαίνουν και γράφουν αυτοί που δεν έχουν κάνει σχέση ποτέ. Ο λόγος; Από τη μια θέλουν να μην αισθάνονται μόνοι και ότι υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα και από την άλλη θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους υπόλοιπους.

Παιδιά σας το λέω με αγάπη: Ψαχτείτε με ψυχολόγο ,θα σας βοηθήσει. Έχω περάσει και εγώ από το στάδιο ότι οι γυναίκες δεν εκτιμούν ,είναι άχρηστες αφού υπάρχουν οι τσόντες και τα στούντιο, οι γυναικες έχουν λάθος κριτήρια.
Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και κατάλαβα ότι εγώ ήμουν αυτός που έδιωχνα όλο τον κόσμο μακριά με την αρνητικότητά μου. Δε μιλάω για life coaching και του κώλου τα 9μερα ,μιλάω για συνεδρίες με ψυχολόγο. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα δείτε τι λάθος κάνατε όλο αυτό τον καιρό. Ποτέ δεν είναι αργά.

Όποιος πάλι δε θέλει να αλλάξει επειδή πιστεύει ότι η ζωή του είναι μια χαρά, πάσο. Απλά φίλε αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχεις τόσα νεύρα;
100% σωστός
Ξέρεις το θέμα είναι να μην κολλάς με γυναίκες που δεν σε θέλουν ή έχουν σκοπό το θέμα είναι να κάνεις συνέχεια αυτοβελτίωση να δουλεύεις το μέσα σου και να της διαβάζεις δεν είναι τα πάντα το να κάνεις σεξ με κάποια άλλα όταν γίνει να γίνει ποιοτικά και όμορφα .
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τρύπα για να μπεις επιλογή είναι για να περάσεις κάποιες μέρες χρόνια μαζί τους.
Πάντα να λέτε αυτό που θέλετε στης γυναίκες άμα βαριέστε το θέατρο να το πείτε και θέλετε να δείτε την ομάδα σας γενικά πρέπει να είσαι ο ευατο σου φυσικά ο καλύτερος αυτός σου και να σέβεσαι το σεξ εχεται μετά. Φυσικά δεν πρέπει να μισείς της γυναίκες βασικά ο άνθρωπος που μισεί της γυναίκες μισεί και τους άντρες γενικά τους ανθρώπους και είναι κλειστοί κυνικοί χαρακτήρες το ίδιο και οι φεμινίστριες και οι φασιστές αναρχικοί και πάει λέγοντας δεν μισείς μια ομάδα ούτε τους ανθρώπους μισείς το διαφορετικό που έχουν.
Με λίγα λόγια όταν θα κάνεις dt ,anal και ότι άλλο βγει θα γίνει επειδή το γουστάρουν όχι επειδή είσαι ο άντρας που ταπεινώνει και μισεί

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Κοσμοπολιταν κατάντησε το νήμα :(

Οι γυναίκες τέλειες,οι άντρες προβληματικοί...

Εντάξει παιδιά,άμα κάποιοι ε΄χετε δίπλα καμια και διαβάζει οτι γράφετε,μη φοβαστε,δε σας αφήνει...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
100% σωστός
Ξέρεις το θέμα είναι να μην κολλάς με γυναίκες που δεν σε θέλουν ή έχουν σκοπό το θέμα είναι να κάνεις συνέχεια αυτοβελτίωση να δουλεύεις το μέσα σου και να της διαβάζεις δεν είναι τα πάντα το να κάνεις σεξ με κάποια άλλα όταν γίνει να γίνει ποιοτικά και όμορφα .
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τρύπα για να μπεις επιλογή είναι για να περάσεις κάποιες μέρες χρόνια μαζί τους.
Πάντα να λέτε αυτό που θέλετε στης γυναίκες άμα βαριέστε το θέατρο να το πείτε και θέλετε να δείτε την ομάδα σας γενικά πρέπει να είσαι ο ευατο σου φυσικά ο καλύτερος αυτός σου και να σέβεσαι το σεξ εχεται μετά. Φυσικά δεν πρέπει να μισείς της γυναίκες βασικά ο άνθρωπος που μισεί της γυναίκες μισεί και τους άντρες γενικά τους ανθρώπους και είναι κλειστοί κυνικοί χαρακτήρες το ίδιο και οι φεμινίστριες και οι φασιστές αναρχικοί και πάει λέγοντας δεν μισείς μια ομάδα ούτε τους ανθρώπους μισείς το διαφορετικό που έχουν.
Με λίγα λόγια όταν θα κάνεις dt ,anal και ότι άλλο βγει θα γίνει επειδή το γουστάρουν όχι επειδή είσαι ο άντρας που ταπεινώνει και μισεί
Αυτό ακριβώς. Αυτό το τσουβάλιασμα είναι το κάλυμα του φόβου. Επειδή πληγώθηκε η άλλη σου βγάζει όλους τους άντρες μαλάκες ώστε να μην ξαναπληγωθεί.
και τι νόημα έχει να ζεις αν δε ρισκάρεις; Να τρως ,να κοιμάσαι και να ξυπνάς;

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21
Έτσι ακριβώς.
Ποιος είσαι δικε μου;
Η Καλι Με τα 10 χέρια;!!!!
Χεχε

• Like
Αντιδράσεις: cool11

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Ποιος είσαι δικε μου;
Η Καλι Με τα 10 χέρια;!!!!
Χεχε
Ανάλογα τον άντρα άμα είσαι εμφάνισημος με καλή δουλειά καλό ντύσιμο τρόπους και έχεις εργασία κοντά σε γυναίκες φυσικά και βγάζεις συνέχεια

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Αυτό ακριβώς. Αυτό το τσουβάλιασμα είναι το κάλυμα του φόβου. Επειδή πληγώθηκε η άλλη σου βγάζει όλους τους άντρες μαλάκες ώστε να μην ξαναπληγωθεί.
και τι νόημα έχει να ζεις αν δε ρισκάρεις; Να τρως ,να κοιμάσαι και να ξυπνάς;
Τσουβάλιασμα και κατηγοριοποιήσεις ότι χειρότερο υπάρχει

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
289
Πόντοι
21
Ανάλογα τον άντρα άμα είσαι εμφάνισημος με καλή δουλειά καλό ντύσιμο τρόπους και έχεις εργασία κοντά σε γυναίκες φυσικά και βγάζεις συνέχεια
Δεν αντιλέγω,για να μιλήσουμε κ λίγο σοβαρά..
Ισχύει...

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
Νόμος του μπου: Οποιοδήποτε νήμα έχει θέμα σχετικό με τις σχέσεις άντρα γυναίκας θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι Ελληνίδες είναι πουτάνες, αρπακτικά, καριόλες, άσχημες, ηλίθιες και δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.
Ερωτηση πληηηηηζ. Ακομα και μαναδες, αδερφες και κορες μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom