Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.898
- Πόντοι
- 6.056
Οι πιο πόλοι εδώ μέσα έχουν μίσος για της γυναίκες και άμα δεν τα ακουμπήσουν δεν τους πλησιάζει θύληκο
Οι βόρειοι ή οι νότιοι πόλοι;
Οι πιο πόλοι εδώ μέσα έχουν μίσος για της γυναίκες και άμα δεν τα ακουμπήσουν δεν τους πλησιάζει θύληκο
Έτσι ακριβώς.Σωστός έτσι ακριβός λειτουργεί το σύστημα λογικά είσαι πιο θρασείς απο εμένα εγώ θέλω να βγω και καμιά βόλτα να την ανακαλύψω πρώτα και μετά να την σκίσω δίχως αύριο και να μην λέει όχι σε τίποτα.
Για κάποιο λόγο οι χωρισμένες και οι παντρεμένες κάνουν το καλύτερο σεξ δίνουν πόνο και επειδή οι πιο πολλές έχουν και παιδί δεν σε πρήζουν γιατί δεν έχουν χρόνο.
Εχω καταλήξει ότι οι χειρότερες είναι η ελεύθερες που είναι σε ηλικία γάμου αυτές ρωτάνε τα πάντα μόνο E9 δεν ζητάνε και αυτές είναι που πρέπει να παραμυθιάσεις πιο πολύ γιατί επειδή ψάχνονται για γαμπρό θέλουν να ακούσουν αυτά που έχουν ονειρευτεί και έχουν το σχέδιο τους στην ουσία αυτές είναι τα μεγαλύτερα ναυάγια γιατί είναι απεγνωσμένες και επικίνδυνες. Αυτές της αφήνω πολύ γρήγορα
Τυπάρα .... υπάρχουν πολλές γυναίκες που βγάζουν πολλά ... πολύ περισσότερα από χαμάληδες και μισθωτούς και πολλούς άλλους.Ιατρός , δικηγόρος αρχιτέκτονες , μαίες ,αισθητικοί , νύχια , κομμώτριες ,κοπέλα που είναι σε ναυτιλιακές , λογίστριες , δημ υπαλλήλοι , φαρμακοποιοί, μάνατζερ , μασάζ , στριπερ ,σεξ με πληρωμή , ονλι φανς ,ινσταγκραμερ , ιδιοκτήτριες ακινήτων με μισθώσεις ,μεσίτριες , ιδιοκτήτριες γκαλερί , τραγουδίστριες , λουλουδούδες ,θεατρικοί ηθοποιοί, πληροφορική , ιστοσελίδες με ρούχα που όλες βγάζουν και αυτά έτσι με μια γρήγορη σκέψη εσύ μπορεί να ζεις την εποχή του 1980 απλά αυτές προχωράνε και μάλιστα μια χαρά τα καταφέρνουν. Αμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες καταλαβαίνεις σου εύχομαι να γνωρίσεις κάποια όμορφη πετυχημένη θα καταλάβαις την διαφορά με τι αξίζει να ασχοληθείς
Φιλε χαλάρωσε οι ελληνίδες είναι κατ εικόνα και ομοίωση μας .Σου λέω πες μας κάποιες δουλειές που προκοβουν οι Ελληνίδες εννοώ σοβαρές δουλειές που παράγουν επιστήμη,πχ μηχανικός,χημικός,αεροναυπηγος και εσύ μου απαντάς..τραγουδίστριες,ηθοποιοί,όνλινφανς και ινσταγκραμερς..Πολυ σοβαρές δουλειές είναι ικανες να κανουν οι Ελληνίδες.Μας λες δηλαδή τα ίδια που λέω εγώ ότι είναι άχρηστες και χωρίς προσόντα.
Σου είπα δουλειές που βγάζουν χρήμα περισσότερο από άντρες. Οκ φίλε επειδή εσύ είσαι λίγο πίσω στα μυαλά σου το όταν γράφει ο άλλος ιατρός σημαίνει παιδίατρος γυναικολόγος μικροβιολόγος ακτινολόγος μην σου λέω τώρα όλες τις ειδικότητες ή θες να μιλήσουμε για συμβολαιογράφους που οι περισσότερες είναι γυναίκες άσε της νομικούς και εσύ λες για μηχανικό και αεροναυπηγούς κλαίω ρε φίλε αλήθεια ένα ξέρω αεροναυπηγός και είναι Αγγλία εγώ σου λέω ποιες βγάζουν χρήματα και εσύ της υποτίμησες όλες .Σου λέω πες μας κάποιες δουλειές που προκοβουν οι Ελληνίδες εννοώ σοβαρές δουλειές που παράγουν επιστήμη,πχ μηχανικός,χημικός,αεροναυπηγος και εσύ μου απαντάς..τραγουδίστριες,ηθοποιοί,όνλινφανς και ινσταγκραμερς..Πολυ σοβαρές δουλειές είναι ικανες να κανουν οι Ελληνίδες.Μας λες δηλαδή τα ίδια που λέω εγώ ότι είναι άχρηστες και χωρίς προσόντα.
Ετσι ακριβός αλλά τι να εξηγείς σε μερικά ναυάγια εδώ μέσα που έχουν φάει ψυχολογικά από τοξικές ναι έχουν μίσος για όλες της γυναίκες βασικά της Ελληνίδες ενώ άμα ήταν ξένες θα άλλαζαν γνώμη .Έτσι ακριβώς.
Τον πρώτο καιρό που έμαθα για την φάση έκλεινα άπειρα ραντεβού και είχα ακόμα και 5 συγχρόνως .
Τωρα και λογο ηλικίας ( είμαι 50) έχω δύο και επειδή μου αρέσει το καμάκι για την πλάκα μου όποια κάτσει ως ξεπέτα .
Ποτε δεν είχα λιγότερες απο δύο γιατί οι χωρισμένες - παντρεμένες με παιδί έχουν ορισμένο χρόνο λόγο παιδιών .
Τώρα η κάθε μία έχει τις μέρες τις και τα σαββατοκύριακα εναλλάξ , όταν δεν έχουν τα παιδάκια.
Ναι ρε φίλε ποιον θα κοιτάνε τον κάθε ανεπαρκή που όλη μέρα αράζει και μιλάει για πολιτικά και μπάλες θα κοιτάζει τον δραστήριο άμα κάνει και κακό σεξ τέλος κλείδωσαν φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις υπάρχουν γυναίκες με χρήμα που έχουν χωρίσει τον φραγκατο και έχουν αράξει με έναν που τον έχουν του χεριού τους ξέρω πολλές που τα έχουν με τύπους που βγάζουν 1000 και 1500 και αυτές βγάζουν 5 και 6 κ εδώ γνώρισα μια που έχει έναν τύπο που αυτός μεγαλώνει τα παιδιά και αυτή έχει θέση σε ναυτιλιακή και βγάζει 5 με μπόνους αμάξια και άλλα και αυτή δουλεύει και αυτός σπίτιΤυπάρα .... υπάρχουν πολλές γυναίκες που βγάζουν πολλά ... πολύ περισσότερα από χαμάληδες και μισθωτούς και πολλούς άλλους.
ΜΑΝΤΕΨΕ .... ΟΛΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .
ΠΑΝΤΑ.
Και μάλιστα πολύ περισσότερα , όχι απλά περισσότερα.
Εχει φάει μίσος από γυναίκα αυτός ή από οικογένεια ή από γκομενα δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγησηΦιλε χαλάρωσε οι ελληνίδες είναι κατ εικόνα και ομοίωση μας .
Είναι οι μάνες μας οι αδερφές μας οι γυναίκες μας κτλ κτλ
Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον μεγάλωσες αλλά υπάρχουν άπειρες υπέροχες γυναίκες στην Ελλάδα , αν δεν τις έχεις δει εσύ ψαξτο .....
Έξυπνος τύπος φαίνεσαι ,νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι παίζει. Σε κάθε νήμα που αναφέρεται σε σχέσεις μπαίνουν και γράφουν αυτοί που δεν έχουν κάνει σχέση ποτέ. Ο λόγος; Από τη μια θέλουν να μην αισθάνονται μόνοι και ότι υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα και από την άλλη θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους υπόλοιπους.Εχει φάει μίσος από γυναίκα αυτός ή από οικογένεια ή από γκομενα δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση
100% σωστόςΈξυπνος τύπος φαίνεσαι ,νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι παίζει. Σε κάθε νήμα που αναφέρεται σε σχέσεις μπαίνουν και γράφουν αυτοί που δεν έχουν κάνει σχέση ποτέ. Ο λόγος; Από τη μια θέλουν να μην αισθάνονται μόνοι και ότι υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα και από την άλλη θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους υπόλοιπους.
Παιδιά σας το λέω με αγάπη: Ψαχτείτε με ψυχολόγο ,θα σας βοηθήσει. Έχω περάσει και εγώ από το στάδιο ότι οι γυναίκες δεν εκτιμούν ,είναι άχρηστες αφού υπάρχουν οι τσόντες και τα στούντιο, οι γυναικες έχουν λάθος κριτήρια.
Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και κατάλαβα ότι εγώ ήμουν αυτός που έδιωχνα όλο τον κόσμο μακριά με την αρνητικότητά μου. Δε μιλάω για life coaching και του κώλου τα 9μερα ,μιλάω για συνεδρίες με ψυχολόγο. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα δείτε τι λάθος κάνατε όλο αυτό τον καιρό. Ποτέ δεν είναι αργά.
Όποιος πάλι δε θέλει να αλλάξει επειδή πιστεύει ότι η ζωή του είναι μια χαρά, πάσο. Απλά φίλε αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχεις τόσα νεύρα;
Αυτό ακριβώς. Αυτό το τσουβάλιασμα είναι το κάλυμα του φόβου. Επειδή πληγώθηκε η άλλη σου βγάζει όλους τους άντρες μαλάκες ώστε να μην ξαναπληγωθεί.100% σωστός
Ξέρεις το θέμα είναι να μην κολλάς με γυναίκες που δεν σε θέλουν ή έχουν σκοπό το θέμα είναι να κάνεις συνέχεια αυτοβελτίωση να δουλεύεις το μέσα σου και να της διαβάζεις δεν είναι τα πάντα το να κάνεις σεξ με κάποια άλλα όταν γίνει να γίνει ποιοτικά και όμορφα .
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τρύπα για να μπεις επιλογή είναι για να περάσεις κάποιες μέρες χρόνια μαζί τους.
Πάντα να λέτε αυτό που θέλετε στης γυναίκες άμα βαριέστε το θέατρο να το πείτε και θέλετε να δείτε την ομάδα σας γενικά πρέπει να είσαι ο ευατο σου φυσικά ο καλύτερος αυτός σου και να σέβεσαι το σεξ εχεται μετά. Φυσικά δεν πρέπει να μισείς της γυναίκες βασικά ο άνθρωπος που μισεί της γυναίκες μισεί και τους άντρες γενικά τους ανθρώπους και είναι κλειστοί κυνικοί χαρακτήρες το ίδιο και οι φεμινίστριες και οι φασιστές αναρχικοί και πάει λέγοντας δεν μισείς μια ομάδα ούτε τους ανθρώπους μισείς το διαφορετικό που έχουν.
Με λίγα λόγια όταν θα κάνεις dt ,anal και ότι άλλο βγει θα γίνει επειδή το γουστάρουν όχι επειδή είσαι ο άντρας που ταπεινώνει και μισεί
Ποιος είσαι δικε μου;Έτσι ακριβώς.
Τον πρώτο καιρό που έμαθα για την φάση έκλεινα άπειρα ραντεβού και είχα ακόμα και 5 συγχρόνως .
Τωρα και λογο ηλικίας ( είμαι 50) έχω δύο και επειδή μου αρέσει το καμάκι για την πλάκα μου όποια κάτσει ως ξεπέτα .
Ποτε δεν είχα λιγότερες απο δύο γιατί οι χωρισμένες - παντρεμένες με παιδί έχουν ορισμένο χρόνο λόγο παιδιών .
Τώρα η κάθε μία έχει τις μέρες τις και τα σαββατοκύριακα εναλλάξ , όταν δεν έχουν τα παιδάκια.
Ανάλογα τον άντρα άμα είσαι εμφάνισημος με καλή δουλειά καλό ντύσιμο τρόπους και έχεις εργασία κοντά σε γυναίκες φυσικά και βγάζεις συνέχειαΠοιος είσαι δικε μου;
Η Καλι Με τα 10 χέρια;!!!!
Χεχε
Τσουβάλιασμα και κατηγοριοποιήσεις ότι χειρότερο υπάρχειΑυτό ακριβώς. Αυτό το τσουβάλιασμα είναι το κάλυμα του φόβου. Επειδή πληγώθηκε η άλλη σου βγάζει όλους τους άντρες μαλάκες ώστε να μην ξαναπληγωθεί.
και τι νόημα έχει να ζεις αν δε ρισκάρεις; Να τρως ,να κοιμάσαι και να ξυπνάς;
Δεν αντιλέγω,για να μιλήσουμε κ λίγο σοβαρά..Ανάλογα τον άντρα άμα είσαι εμφάνισημος με καλή δουλειά καλό ντύσιμο τρόπους και έχεις εργασία κοντά σε γυναίκες φυσικά και βγάζεις συνέχεια
Ερωτηση πληηηηηζ. Ακομα και μαναδες, αδερφες και κορες μας?Νόμος του μπου: Οποιοδήποτε νήμα έχει θέμα σχετικό με τις σχέσεις άντρα γυναίκας θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι Ελληνίδες είναι πουτάνες, αρπακτικά, καριόλες, άσχημες, ηλίθιες και δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.