sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 20
- Πόντοι
- 166
Τυπε γαματα με κεφαλαια γραματα,τι να λεμε τωρακαι κατι ενοικιαζομενα για τον πουτσο τελειος.σταβλοι κακονικοι.
Τυπε γαματα με κεφαλαια γραματα,τι να λεμε τωρακαι κατι ενοικιαζομενα για τον πουτσο τελειος.σταβλοι κακονικοι.
Τυπε μου παω εξω να πιω κανα ποτακι και τα λεμεκαι κατι ενοικιαζομενα για τον πουτσο τελειος.σταβλοι κακονικοι.
οι ξενοι ξερεις πως παραγγελνουν?
ειναι 4 ατομα και περνουν 1 χωριατικη και 2 κοκα-κολες.
και μετα στο δωματιο κονσερβα που εφεραν απο την χωρα τους για συμπληρωμα.
μεσα καλοκαιριου εχουμε ,για πειτε ρε μαγκες ποιοι τουριστες ειναι :οι χειροτεροι, οι καλυτεροι
οι πιο βρωμιαρηδες ,λεχριτες,αφραγκοι,μουνοπανα κ.λ.π,που μας επισκεπτονται καθε χρονο.....![]()
τι σκατα τουρισμο εχουμε τελικα,γιατι κοσμος (μπαινει-βγαινει) αλλα μαλλον πρεπει να βαλουμε πορτα μου φαινεται...!!!
για πειτε ρε μορτες κανα περιεργο σκηνικο.......!!!!!
γιατι δεν εχουν φραγκο.ειναι ασβεστες,που λεει παλι ο απολυτος.Oι ξένοι δεν παραγγέλνουν πολλά γιατί πίνουν όζον που λέει και το απόλυτο αρσενικο...
φράγκα έχουνγιατι δεν εχουν φραγκο.ειναι ασβεστες,που λεει παλι ο απολυτος.
Στα μέρη που έχω πάει μέχρι στιγμής έπαιζαν πολλοί Άγγλοι & Ιταλοί και λίγοι Σκανδιναβοί, Ολλανδοί & Γερμανοί.
Άποψή μου είναι ότι το είδος τουρίστα δεν το κάνει η χώρα προέλευσης αλλά ο τόπος διακοπών. Εγώ όσα άτομα είδα σε Φαληράκι, Μάλια, Χερσόνησο, Λαγανά συμπεριφέρονται πάνω-κάτω το ίδιο αφού αυτά τα μέρη έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα. Σε άλλους γνωστούς προορισμούς όπως Πάρο, Μύκονο, Σκιάθο, Κέρκυρα κλπ ισχύουν περίπου τα ίδια με τη διαφορά ότι παίζουν περισσότερα ηλικιακά groups άρα θα δεις μεγαλύτερες αποκλίσεις σε συμπεριφορές. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα τόπο διακοπών ανάλογα με το τι θέλει να κάνει οπότε γι' αυτό το λόγο θα θεωρούσα πιο σωστή μία ηλικιακή κατηγοριοποίηση σε στυλ πιτσιρικάδες-νέοι-παντρεμένοι/οικογενειάρχες-συνταξιούχοι.
ρε ζερο ποιος να εχει απο αυτους? ο σκοπιανος που περνει 300ευρω το μηνα η ο βουλγαρος που ειναι το ιδιο?.ελαχιστοι ειναι οι φραγκατοι.και να σε πληροφορισω και κατι αλλα αν δεν το γνωριζει.καθε κυριακη πρωι ερχετε απο το σαντασκι λεοφωρειο με βουλγαρους και τους παει στην ασπροβαλτα(θεσσαλονικης)και επιστροφη το βραδυ σαντασκι αυθημερον,και πληρωνουν αυτοι 5 ευρω εισητηριο πανε-ελα.τι να κλασουν τωρα εκει αυτοι?για αυτους που πανε χαλκιδικη πληρωνουν 10ευρω πανε-ελα.και ολοι το μεσημερι ανοιγουν τα ταπερ και τρωνε.τι να τους κανεις αυτους? ερχοντε και με κατι κολολεοφωρεια μου μονο καυσαεριο αφηνουν.φράγκα έχουν
τσίπιδες είναι
ρε ζερο ποιος να εχει απο αυτους? ο σκοπιανος που περνει 300ευρω το μηνα η ο βουλγαρος που ειναι το ιδιο?.ελαχιστοι ειναι οι φραγκατοι.και να σε πληροφορισω και κατι αλλα αν δεν το γνωριζει.καθε κυριακη πρωι ερχετε απο το σαντασκι λεοφωρειο με βουλγαρους και τους παει στην ασπροβαλτα(θεσσαλονικης)και επιστροφη το βραδυ σαντασκι αυθημερον,και πληρωνουν αυτοι 5 ευρω εισητηριο πανε-ελα.τι να κλασουν τωρα εκει αυτοι?για αυτους που πανε χαλκιδικη πληρωνουν 10ευρω πανε-ελα.και ολοι το μεσημερι ανοιγουν τα ταπερ και τρωνε.τι να τους κανεις αυτους? ερχοντε και με κατι κολολεοφωρεια μου μονο καυσαεριο αφηνουν.
σε πληροφορω οτι φραγκα εχουν......λογω κουμουνισμου..........οσο ειχανε κουμουνισμο τα φραγκα δεν ειχανε αξια.....απλα τα χανε και τα μαζευανε....ρε ζερο ποιος να εχει απο αυτους? ο σκοπιανος που περνει 300ευρω το μηνα η ο βουλγαρος που ειναι το ιδιο?.ελαχιστοι ειναι οι φραγκατοι.και να σε πληροφορισω και κατι αλλα αν δεν το γνωριζει.καθε κυριακη πρωι ερχετε απο το σαντασκι λεοφωρειο με βουλγαρους και τους παει στην ασπροβαλτα(θεσσαλονικης)και επιστροφη το βραδυ σαντασκι αυθημερον,και πληρωνουν αυτοι 5 ευρω εισητηριο πανε-ελα.τι να κλασουν τωρα εκει αυτοι?για αυτους που πανε χαλκιδικη πληρωνουν 10ευρω πανε-ελα.και ολοι το μεσημερι ανοιγουν τα ταπερ και τρωνε.τι να τους κανεις αυτους? ερχοντε και με κατι κολολεοφωρεια μου μονο καυσαεριο αφηνουν.
ναι ρε φιλε.περιεργο σου ακουγετε? εχεις παει στην κατερινη να δεις τι γινετε απο τετοιους?γεματο ειναι,σαν τις σαυρες ειναι οι πουστηδες.εφερες και εσυ βρε arcans κατι παραδειγματα....![]()
![]()
ΑΚΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
αλλοι μαλακες και αυτοι.με μια χωρα τις προκοπης δεν συνορευουμε ρε πουστη μου.με ολη την σαβουρα ειμαστε γειτονια.γαμω την τυχη μας γαμω.δεν μπορουσαμε να ημασταν συνορα με καμια ελβετια,λουξεμβουργο,σουηδια,ισπανια,ολη οι σαβουρα ηρθε και κολησε πανω μας.για κανα τουρκο τουριστα δεν ειπατε τιποτα ρε 'σεις.....![]()
δεν υπαρχει τετοι πραγμα...κι οσοι υπαρχουν πανε σε γειτονικες ασιατικες χωρες παρα στην ευρωπη που θα τους πεσει ακριβαγια κανα τουρκο τουριστα δεν ειπατε τιποτα ρε 'σεις.....![]()
οταν λες εβραιους ποιες χωρες εννοεις? το ισραηλ?οι εβραιοι, μακραν οι χειροτεροι.
εκδικητικος λαος, προσπαθουν να κανουν αποσβεση απο ολα,
απο πετσετες μηχανακια , κατι ζητανε , κατι ψαχνουν συνεχως, κατι φοβουνται,
εγω τους δινω το βραβειο του χειροτερου τουριστα, και εχω μακρα εμπειρια στον τουρισμο.