Νέα

Χειρότεροι τουρίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.667
Πόντοι
42.697
οι ξενοι ξερεις πως παραγγελνουν?
ειναι 4 ατομα και περνουν 1 χωριατικη και 2 κοκα-κολες.
και μετα στο δωματιο κονσερβα που εφεραν απο την χωρα τους για συμπληρωμα.

Oι ξένοι δεν παραγγέλνουν πολλά γιατί  πίνουν όζον που λέει και το απόλυτο αρσενικο...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
μεσα καλοκαιριου εχουμε ,για πειτε ρε μαγκες ποιοι τουριστες ειναι :οι χειροτεροι, οι καλυτεροι

οι πιο βρωμιαρηδες ,λεχριτες,αφραγκοι,μουνοπανα κ.λ.π,που μας επισκεπτονται καθε χρονο..... :think: :think:

τι σκατα τουρισμο εχουμε τελικα,γιατι κοσμος (μπαινει-βγαινει) αλλα μαλλον πρεπει να βαλουμε πορτα μου φαινεται...!!!

για πειτε ρε μορτες κανα περιεργο σκηνικο.......!!!!!

Στα μέρη που έχω πάει μέχρι στιγμής έπαιζαν πολλοί Άγγλοι & Ιταλοί και λίγοι Σκανδιναβοί, Ολλανδοί & Γερμανοί.
Άποψή μου είναι ότι το είδος τουρίστα δεν το κάνει η χώρα προέλευσης αλλά ο τόπος διακοπών. Εγώ όσα άτομα είδα σε Φαληράκι, Μάλια, Χερσόνησο, Λαγανά συμπεριφέρονται πάνω-κάτω το ίδιο αφού αυτά τα μέρη έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα. Σε άλλους γνωστούς προορισμούς όπως Πάρο, Μύκονο, Σκιάθο, Κέρκυρα κλπ ισχύουν περίπου τα ίδια με τη διαφορά ότι παίζουν περισσότερα ηλικιακά groups άρα θα δεις μεγαλύτερες αποκλίσεις σε συμπεριφορές. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα τόπο διακοπών ανάλογα με το τι θέλει να κάνει οπότε γι' αυτό το λόγο θα θεωρούσα πιο σωστή μία ηλικιακή κατηγοριοποίηση σε στυλ πιτσιρικάδες-νέοι-παντρεμένοι/οικογενειάρχες-συνταξιούχοι.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
20
Πόντοι
5.775
Στα μέρη που έχω πάει μέχρι στιγμής έπαιζαν πολλοί Άγγλοι & Ιταλοί και λίγοι Σκανδιναβοί, Ολλανδοί & Γερμανοί.
Άποψή μου είναι ότι το είδος τουρίστα δεν το κάνει η χώρα προέλευσης αλλά ο τόπος διακοπών. Εγώ όσα άτομα είδα σε Φαληράκι, Μάλια, Χερσόνησο, Λαγανά συμπεριφέρονται πάνω-κάτω το ίδιο αφού αυτά τα μέρη έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα. Σε άλλους γνωστούς προορισμούς όπως Πάρο, Μύκονο, Σκιάθο, Κέρκυρα κλπ ισχύουν περίπου τα ίδια με τη διαφορά ότι παίζουν περισσότερα ηλικιακά groups άρα θα δεις μεγαλύτερες αποκλίσεις σε συμπεριφορές. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα τόπο διακοπών ανάλογα με το τι θέλει να κάνει οπότε γι' αυτό το λόγο θα θεωρούσα πιο σωστή μία ηλικιακή κατηγοριοποίηση σε στυλ πιτσιρικάδες-νέοι-παντρεμένοι/οικογενειάρχες-συνταξιούχοι.

μερη στην ελλαδα εχουμε,φιλε μου....παραλιες εχουμε,3600 νησια περιπου εχουμε,αρχαια ιστορια εχουμε ηλιο εχουμε κ.α...

αυτους τους μαλακες πολιτικους τι στο διαολο τους εχουμε....αυτοι ειναι η "φυρα" που λεει και ο φιλος arcans...

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
χεχεχε,ειχα πετυχει κατι Γαλλους τουριστες στην πλατεια Συνταγματος και με ρωτουσαν στα Γαλλικα πως να πανε Πειραια."Do you speak english?"τους ρωτησα κανοντας πως δεν καταλαβαινω εγω.Χαμπαρι δεν επαιρναν αυτοι και εξακολουθουσαν να με ρωτανε στα γαλλικα...

Εκανα και'γω τον Γερμανο λοιπον και δεν τους εδειξα απο που  να παρουν το λεωφορειο :grin: :grin: :grin:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΟΛΟΙ!!!!!! ουστ ρε.....δεν γουσταρω ΚΑΝΕΝΑ τουριστα.....

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φράγκα έχουν
τσίπιδες είναι
ρε ζερο ποιος να εχει απο αυτους? ο σκοπιανος που περνει 300ευρω το μηνα η ο βουλγαρος που ειναι το ιδιο?.ελαχιστοι ειναι οι φραγκατοι.και να σε πληροφορισω και κατι αλλα αν δεν το γνωριζει.καθε κυριακη πρωι ερχετε απο το σαντασκι λεοφωρειο με βουλγαρους και τους παει στην ασπροβαλτα(θεσσαλονικης)και επιστροφη το βραδυ σαντασκι αυθημερον,και πληρωνουν αυτοι 5 ευρω εισητηριο πανε-ελα.τι να κλασουν τωρα εκει αυτοι?για αυτους που πανε χαλκιδικη πληρωνουν 10ευρω πανε-ελα.και ολοι το μεσημερι ανοιγουν τα ταπερ και τρωνε.τι να τους κανεις αυτους? ερχοντε και με κατι κολολεοφωρεια μου μονο καυσαεριο αφηνουν.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
20
Πόντοι
5.775
ρε ζερο ποιος να εχει απο αυτους? ο σκοπιανος που περνει 300ευρω το μηνα η ο βουλγαρος που ειναι το ιδιο?.ελαχιστοι ειναι οι φραγκατοι.και να σε πληροφορισω και κατι αλλα αν δεν το γνωριζει.καθε κυριακη πρωι ερχετε απο το σαντασκι λεοφωρειο με βουλγαρους και τους παει στην ασπροβαλτα(θεσσαλονικης)και επιστροφη το βραδυ σαντασκι αυθημερον,και πληρωνουν αυτοι 5 ευρω εισητηριο πανε-ελα.τι να κλασουν τωρα εκει αυτοι?για αυτους που πανε χαλκιδικη πληρωνουν 10ευρω πανε-ελα.και ολοι το μεσημερι ανοιγουν τα ταπερ και τρωνε.τι να τους κανεις αυτους? ερχοντε και με κατι κολολεοφωρεια μου μονο καυσαεριο αφηνουν.

εφερες και εσυ βρε arcans κατι παραδειγματα.... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΚΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
28
Πόντοι
66
σε πληροφορω οτι φραγκα εχουν......λογω κουμουνισμου..........οσο ειχανε κουμουνισμο τα φραγκα δεν ειχανε αξια.....απλα τα χανε και τα μαζευανε....
ο κουμουνισμος με το που γινοσουν 18 σε εβαζε σε δουλεια σου δινε φαι ειδη υγιεινης τα παντα οτι χρειαζεται ενα σπιτι....ολλα ηταν με κουπονια....οποτε σπιτι ειχαν δικο τους....με το παντρευοντουσαν τα σπιτια γινοντουσαν 2.....+ οτι επεσε ο κουμουνισμος τα σπιτια και τα φραγκα τους μεινανε......
ολοι...μα ολοι μηδενος εξαιρουμενου μπορει να χουν μισθο των 200 ευρω τον μηνα αλλα βγαζουνε πολυ μαυρο χρημα....απο νοικια και 2ες δουλειες....οτι μπορεις να φανταστεις.....
τσιπηδες ειναι...ερχονται για μπανιο και εχουν μαζι τους κονσερβες για να την βγαλουνε φτηνα και να ξαναπανε διακοπες.....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
Το βασικό θέμα για την αξιοποίηση των τουριστών είναι η κακή ποιότητα & οργάνωση που υπάρχει παντού, η οποία σε συνδυασμό με τις αναλογικά υψηλές τιμές που επικρατούν, καθιστά αδύνατη τη χώρα μας να αποτελέσει τουριστικό θέλγητρο για το μέσο ξένο. Με λίγα λόγια πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι προορισμός για 3 κατηγορίες ξένων:

α) Πιτσιρικάδες Ευρωπαίους που έρχονται το καλοκαίρι σε φτηνά παραθαλάσσια μέρη για να μεθάνε και να γαμιούνται.
β) Οικογενειάρχες που έρχονται όλο το χρόνο σε groups για να δουν την Ακρόπολη και άλλα γνωστά αξιοθέατα.
γ) Συνταξιούχοι που έρχονται όλο το χρόνο για να βρουν κανα οικόπεδο ή σπίτι.

Επίσης σχετικά με την κουβέντα που γίνεται σχετικά με τα ποσά που ξοδεύουν. Νομίζω πως δεν είναι τόσο θέμα τσιγγουνιάς όσο καταναλωτικών συνηθειών. Για διαμονή δεν το αναλύω μιας και όλοι ξοδεύουν ένα στάνταρ ποσό επομένως οι διαφορές παρατηρούνται σε έξοδα φαγητού και διασκέδασης. Εδώ τα πράγματα για 'μένα είναι πιο απλά απ' όσο διάβασα ότι έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής. Για παράδειγμα, ένας Άγγλος με το ποσό που χρειάζεται στη χώρα του για να πιει ένα ποτό και να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα, σε εμάς παίρνει τα 2πλα και βάλε. Δε νομίζω να να μην αποδέχεται κανείς το γεγονός ότι οι ξένοι ξοδεύουν πιο πολλά στα ποτά απ' ότι εμείς? Στο φαγητό τώρα, ξέρετε εσείς κανα άλλο λαό που να τρώει περισσότερο από τους Έλληνες? Εμείς έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε σε μία ταβέρνα και να παραγγέλνουμε πολλά περισσότερα απ' ότι πρόκειται να φάμε. Απ' ότι έχω παρατηρήσει, στους ξένους δεν παίζουν αυτά γιατί είτε όντως τρώνε λιγότερο, είτε απλά ξέρουν να παραγγέλνουν σωστά. Ακόμη, παίζει ρόλο και το στυλ των μαγαζιών στις τουριστικές περιοχές. Ένας τουρίστας, θέλει να συνδυάζει σε μία περιοχή το βραδινό ποτό με το φαί και λοιπή διασκέδαση. Δε μπορεί να περπατάει πάνω-κάτω την πόλη ούτε έχει τη μανία του Έλληνα να βρει "τα καλά κρυμμένα αντιτουριστικά μαγαζιά". Σχεδόν σε όλα αυτά τα μέρη, τα μόνο μαγαζιά που υπάρχουν είναι McDonald's, σουβλατζίδικα της κακιάς ώρας, πίτσα με το μέτρο, κανα παγωτατζίδικο και cocktail bars. Πόση ώρα να κάτσει ένας ξένος σε αυτά και πόσα πράγματα να πάρει? Γενικά το όλα θέμα με τα ποσά που ξοδεύουν οι ξένοι είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και μας κακοφαίνεται μιας και μόνο εμείς καθόμαστε με τις ώρες σε καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια κλπ ενώ στα υπόλοιπα, απλά οι ξένοι γνωρίζουν να υπολογίζουν καλύτερα το budget των διακοπών τους.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εφερες και εσυ βρε arcans κατι παραδειγματα.... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΚΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
ναι ρε φιλε.περιεργο σου ακουγετε? εχεις παει στην κατερινη να δεις τι γινετε απο τετοιους?γεματο ειναι,σαν τις σαυρες ειναι οι πουστηδες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
28
Πόντοι
66
τα φραγκα ο ελληνας τα αφηνει.....εμενα αυτη ειναι η αποψη μου..
οι περισσοτεροι κλεινουνε πακετα μεσω γραφειων απο τον χειμωνα με εξασφαλισμενο το πηγαινε ελα,διαμονη + φαγητο στο ξενοδοχειο.......οποτε δεν αφηνουν και πολλα φραγκα εξω γενικα.....κοιτανε να την βγαλουνε φτηνα......εγω αυτο εχω δει....

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
20
Πόντοι
5.775
για κανα τουρκο τουριστα δεν ειπατε τιποτα ρε 'σεις..... :huh:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλοι μαλακες και αυτοι.με μια χωρα τις προκοπης δεν συνορευουμε ρε πουστη μου.με ολη την σαβουρα ειμαστε γειτονια.γαμω την τυχη μας γαμω.δεν μπορουσαμε να ημασταν συνορα με καμια ελβετια,λουξεμβουργο,σουηδια,ισπανια,ολη οι σαβουρα ηρθε και κολησε πανω μας.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
153
Πόντοι
66
οι εβραιοι, μακραν οι χειροτεροι.
εκδικητικος λαος, προσπαθουν να κανουν αποσβεση απο ολα,
απο πετσετες μηχανακια , κατι ζητανε , κατι ψαχνουν συνεχως, κατι φοβουνται,
εγω τους δινω το βραβειο του χειροτερου  τουριστα, και εχω μακρα εμπειρια στον τουρισμο.

HULK HOGAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει τετοι πραγμα...κι οσοι υπαρχουν πανε σε γειτονικες ασιατικες χωρες παρα στην ευρωπη που θα τους πεσει ακριβα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι εβραιοι, μακραν οι χειροτεροι.
εκδικητικος λαος, προσπαθουν να κανουν αποσβεση απο ολα,
απο πετσετες μηχανακια , κατι ζητανε , κατι ψαχνουν συνεχως, κατι φοβουνται,
εγω τους δινω το βραβειο του χειροτερου  τουριστα, και εχω μακρα εμπειρια στον τουρισμο.
οταν λες εβραιους ποιες χωρες εννοεις? το ισραηλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom