black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 264
- Like
- 14.228
- Πόντοι
- 20.705
πηγαινε μαρνης...εκτιμουν τα ζοριλικια και τα γκαζια,περισσοτερο...![]()
![]()
![]()
![]()
την έχω βαρεθεί τη Μάρνη. έχω αφήσει πολύ χρήμα στις κινέζες. θέλω ευρωπαϊκό μουνί τώρα.
πηγαινε μαρνης...εκτιμουν τα ζοριλικια και τα γκαζια,περισσοτερο...![]()
![]()
![]()
![]()
...δεν λεω για τις κινεζες...δεν μου κανουν ετσι και αλλιως...για τις βαλκανιες μιλαω..ειναι ολες τους μια και μια για γκαζι...την έχω βαρεθεί τη Μάρνη. έχω αφήσει πολύ χρήμα στις κινέζες. θέλω ευρωπαϊκό μουνί τώρα.

ναι είναι όλες βαριά σκαρία και αντέχουν...δεν λεω για τις κινεζες...δεν μου κανουν ετσι και αλλιως...για τις βαλκανιες μιλαω..ειναι ολες τους μια και μια για γκαζι...![]()
![]()
..ναι ναι...στην ταλαιπωρια...ναι είναι όλες βαριά σκαρία και αντέχουν![]()

..ναι ναι...στην ταλαιπωρια...![]()
![]()
υπάρχει φαν των λαδαδικων που δεν εχει παρει την Μαριαννα?
Χμ..?? Λαδάδικο το συγκεκριμένο δεν θα το έλεγα. Μάλλον σαν multiplex studio θα έλεγα εγώ! ;)υπάρχει φαν των λαδαδικων που δεν εχει παρει την Μαριαννα?
Όποιος θέλει να την απολαύση τη Μαριάννα καλλίτερα να έχει αδειάσει πριν 2-3 ώρες οπότε σφυροκόπημα όπως θέλει και από όπου θέλει απολαυστικό. Διαφορετικά κυνδινεύει από finish in sort time.
Τοσο καλη ειναι ???

ετσι , μασαζ σε οποιον κανει τον ξεπεταει...παντως μέσα ειναι για pse καταστασεις.Εμφανισιακά είναι skinny με απίστευτα τρελό κωλί. Αλλά είναι ο ορισμός της κοπέλας που χρειάζεται ξέσκισμα. Και μάλιστα όσο πιο δυνατά και brutal σου βγαίνει - απ'όλες τις τρύπες της με δυνατό τελείωμα στο στόμα, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η επίσκεψη.
Για άλλες φάσεις δεν κάνει πάντως, άποψη μου.
Οχι, τοσο ξεπετα αμα σε βρει μποσικο κατα πως λενε τα παιδια.Τοσο καλη ειναι ???
το καλυτερο ειναι εξηγηση απο την αρχη για 2 φορες,και θα πει τον δεσποτη παναγιωτη...Οχι, τοσο ξεπετα αμα σε βρει μποσικο κατα πως λενε τα παιδια.
μεγαααααααααααλο πουτανι..αμα σε βρει λασκα,και εισαι και τυπος που δεν μιλας,στο 10 λεπτο εχει γινει καπνος.....Την πρωτη φορα εφαγα ψιλοξεπετα. Τις αλλες 20 που τη γαμησα απο τοτε περασα καλα χωρις δυσκολιες.