Τα εχω γυρισει σχεδον ολα. Μονο χαιδαρι και γκαζι δεν εχω παει. Ειπα σε σχεση τιμης και ποιοτητας. Εχει αντικειμενικα πολλες ομορφες γυναικες σε σχεση με αλλα (βλεπε κινκι οπερα, FBI) που καθεσαι και φοβασαι μην ερθει καμια να σου ζητησει να κανετε χορο. Οσο για τη διαρκεια που ειπες εγω δεν εχω κανενα παραπονο μερικες εκατσαν και παραπανω για χορο, στο ποτο 15 ευρω παλι οι περισσοτερες γουσταραν να συζητησουν και προσπαθουσαν να πιουν αργα, δεν ηθελαν να σε ξεπεταξουν μηπως τσιμπισουν ποτο/χορο απο αλλον.Πάντα καλοπροαίρετα γύρισε αρκετά μαγαζιά και μετά κρίνε για μένα δεν είναι το νούμερο ένα ούτε από τιμές όταν ξεκινάνε οι τιμές των ποτών των κοριτσιών από 15 ευρώ τα απλά δηλαδή νερό πανάκριβα είναι δεύτερον όταν πας για χορό και δεν σέβονται ούτε το 10 και κάθονται ένα λεπτό και πάνε στους πελάτες οπότε τους έρθει όρεξη όχι νούμερο 1 δεν είναι ούτε στην μέση.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σπέσιαλ ... Με τα πολλά πολλά και επειδή τα έργα τα έχω ξαναδεί πολλάκις και ο φίλος μου πρώτη φορά και ο οποίος δεν μαζευόταν κανονίζουμε να πάρουμε τις κοπέλες και να ανέβουμε πάνω τετράδα για τα περαιτέρω...