Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βλεπω μεταγραφη Νταρια απο sweetangels..δυνατο κορμι, αλλα υπηρεσιες μετριες..
Αν στο συγκεκριμένο κατάστημα κάποια στιγμή ακουστεί καψουροσκυλάδικη μουσική, αναρωτιέμαι τι αποτέλεσμα θα προκύψει σε συνδυασμό με τους κλασικούς ερωτικούς πίνακες στους τοίχους...
ποιες ειναι αυτες???
Aξέχαστη βραδιά!!!Φωτός από τη βραδιά με DJ Ρωμύλο...

ρε θα μου πεις ποιες ειναι???οι κατω νομιζω οτι ειναι η αλεσαντρα και η μαγια η πανω???Aξέχαστη βραδιά!!!![]()
![]()
![]()
ρε θα μου πεις ποιες ειναι???οι κατω νομιζω οτι ειναι η αλεσαντρα και η μαγια η πανω???
Aυτος ο χαρακτηρισμος καποιον μου θυμιζει που συνηθως τον βλεπουμε στο thread... "H σκοτεινη πλευρα του sex, το μακαβριο, ο ερωτισμος, το φανταστικο".Αναρωτιέμαι αν κάποιος γενναίος ,μυστικιστής (και ανώμαλος)...
Νικολρε θα μου πεις ποιες ειναι???οι κατω νομιζω οτι ειναι η αλεσαντρα και η μαγια η πανω???
ποιες ειναι αυτες???
Πιπίνι είναι θα μάθει!!!Αυτη με το άσπρο , δεν δειχνει να της πολυαρεσει. Εχει κλεισει , στομα ματια , μόνο την μυτη δεν εκλεισε λες και της δινουν μουρουνόλαδο.
στις φωτο παντως φαίνεται λιγο ασχημουλα...Aχχ μικρούλα Μάγια, ήσουν και λεσβιάκι και δεν το ήξερα.....![]()
τσιμπασ τυπε ;) ;) ;)στις φωτο παντως φαίνεται λιγο ασχημουλα...
Στην πραγματικοτητα δεν ειναι ασχημη. Ειναι αρκετα διαφορετικη και πολυ πιο καλυτερη απο οτι φαινεται εδω.στις φωτο παντως φαίνεται λιγο ασχημουλα...
Δες την εδώ στην παραλία!!! Καλό το πιπίνι?στις φωτο παντως φαίνεται λιγο ασχημουλα...
Δες την εδώ στην παραλία!!! Καλό το πιπίνι?
http://[URL unfurl="true"]www.siggrou144.com/images/pictures/maya/04.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τις εχω δει :headbang3:
Στο επμενο θα ειμαι με τον λαγο.Aξέχαστη βραδιά!!!![]()
![]()
![]()