Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Να σου πω την αλήθεια, ΑΝ η κοκκινομάλα μπαργουμαν ανέβαινε πάνω στο πριβέ έστω για full naked χορό και την είχα πάνω στην πούτσα μου για 40 λεπτα, ειλικρινά θα το σκεφτόμουν.
κοκκινομαλα???:sunglasses:, πως μου ξεφυγε εμενα κατι τετοιο?για πες.............

Basilisiliadis

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Στεφανία, με ραστα κ τατουάζ, κέρασα ποτό 45,πηρα 2 χορούς 20 κ μετα πριβε αλλά τίποτα πέραν των προβλεπομενων..
Ξέρει κανείς αν μια κοπέλα από Χιλή, αδύνατη με piercing αν κανει τιποτα παραπανω;
Οποίος θέλει να μου στείλει πμ

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.538
Πόντοι
4.420
Στεφανία, με ραστα κ τατουάζ, κέρασα ποτό 45,πηρα 2 χορούς 20 κ μετα πριβε αλλά τίποτα πέραν των προβλεπομενων..
Ξέρει κανείς αν μια κοπέλα από Χιλή, αδύνατη με piercing αν κανει τιποτα παραπανω;
Οποίος θέλει να μου στείλει πμ
Αυτη απο τη Χιλη σωματαρα, αλλα ρε φιλε εχει και μια φωνη λες και ειναι ο βασιλακης ο καρρας
Κοκκινομαλλα μπαργουμαν??

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
4.033
Πόντοι
8.585
κοκκινομαλα???:sunglasses:, πως μου ξεφυγε εμενα κατι τετοιο?για πες.............
Κοκκινομαλλα μπαργουμαν??
Μισό να το πιάσω από την τελευταία μου επίσκεψη.
Τελευταία φόρα που πήγα στο εν λόγω κατάστημα ήταν λίγο πριν αλλάξει η χρονιά.
Μέχρι τότε δούλευε μέσα απο το μπάρ ένα κοκκινομάλικο ουκρανάκη ονόματι Μαργαρίτα. Περι των 28 μαΐων.
Επίσης τότε δεν δούλευε κάθε βράδυ, 3 με 4 φορές την βδομάδα άν θυμάμαι καλά.
Το αρνητικό €ίναι ότι €ίναι φίλη μ€ την €ύα μ€ ότι αυτό συν€πάγ€τ€.
Τώρα αν εγκατέλειψε το πόστο ή αν κάνει μόνο guest star εμφανίσεις μια φορά την βδομάδα δεν το γνωρίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom