luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.638
- Πόντοι
- 486
Όνομα;........... νεα προσθηκη ρωσσοκινεζα γαμευσιμη!
Όνομα;........... νεα προσθηκη ρωσσοκινεζα γαμευσιμη!
τι να σου πω...εμενα ετσι μου ειπε.........δεν πηραΧμμμμ όχι και τοσο
........... νεα προσθηκη ρωσσοκινεζα γαμευσιμη!
ProbablyΚαζάκα;
Τόσο καλή;........... νεα προσθηκη ρωσσοκινεζα γαμευσιμη!
Εντάξει όχι κάτι τόσο άξιο αναφοράς!Τόσο καλή;
Ποιος θυμάται την βιολέτα απο αγιο Δομίνικο??
Τέτοια γαμήσια στο παταρακι που έκανε ηταν απο τα πιο κορυφαία!!
Κόστος πάνω με Βιολέτα;Ποιος θυμάται την βιολέτα απο αγιο Δομίνικο??
Τέτοια γαμήσια στο παταρακι που έκανε ηταν απο τα πιο κορυφαία!!
Probably
για θυμήσου για θυμήσου.......να σε κεράσω ένα ζωμό του Αστερίξ????νεα αφιξη .....κοντοπουτανο απο ουκρανια, σωματακι φωτια,.......με μεγαλη θητεια στην ισπανια..............δεν θυμαμαι ονομα.
ειλικρινα δεν θυμαμαι.....ευκολακι ομως.....ρωτας ενα απο τα 2 κοριτσια της υποδοχης και στην δειχνουνεγια θυμήσου για θυμήσου.......να σε κεράσω ένα ζωμό του Αστερίξ????
νεα αφιξη .....κοντοπουτανο απο ουκρανια, σωματακι φωτια,.......με μεγαλη θητεια στην ισπανια..............δεν θυμαμαι ονομα.
mmm........πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.........σε επιασαν απομ τον λαιμο να πιεις??????Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, αλλά κάνουν ένα μικρό κόλπο: σου δίνουν πολλά δωρεάν ποτά αν ξοδέψεις χρήματα, οπότε ελπίζουν να μεθύσεις πολύ και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα.
Όχι, είναι δικό μου λάθος, αλλά αν μεθύσεις πολύ, είναι πιο πιθανό να ξοδέψεις πολλά χρήματα επειδή δεν σκέφτεσαι καθαρά.mmm........πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.........σε επιασαν απομ τον λαιμο να πιεις??????![]()
Τύπε μου αυτό απλά λέγεται μάρκετινγκ και όχι ''κόλπο'', και δεν το κάνουν για να μεθύσεις στο στριπ, εκτός αν την ακούς με δυο ποτά.Όχι, είναι δικό μου λάθος, αλλά αν μεθύσεις πολύ, είναι πιο πιθανό να ξοδέψεις πολλά χρήματα επειδή δεν σκέφτεσαι καθαρά.
σωστος.......Τύπε μου αυτό απλά λέγεται μάρκετινγκ και όχι ''κόλπο'', και δεν το κάνουν για να μεθύσεις στο στριπ, εκτός αν την ακούς με δυο ποτά.
Εκεί πάω πάσο.
Αν σε κεράσουν ένα ποτό εσένα ή την παρέα σου/τραπέζι, απλά θα παρατείνουν την διαμονή σου στο μαγαζί.
Ακόμα και αν δεν πάρεις κάποια κοπέλα για ποτό ή χορό πάλι όφελος έχει το μαγαζί, σε αρκετούς άλλους τομείς.