Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Πέρασες καλά; Πήρες κάποια για χορό;
Καλα ηταν, κατι που εχει και δεν ειχε πριν κανα 8μηνο που ειχα παει ειναι ενας χωρος VIP, κλειστος με τζαμαρια καικουρτινες, για οσους κανουν ιδιαιτερη καταναλωση στο μαγαζι

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
20
Like
2.764
Πόντοι
1.191

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Να ξέρεις υπάρχουν πυρφοροί που έχουν δώσει τα τριπλάσια και δεν το έχουν ακουμπήσει κάν.
Οπότε του πληροφοριοδότη σου καλά του πήγε. Ειδικά αν συνεχίσει να του το δίνει.
Έπεσε "μάδημα" ή μου φαίνεται; Τον κατάλαβε φαίνεται από την αρχή και είπε να του πάρει όσα πιο πολλά μπορούσε.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Η helen ειναι μια κοντη ρωσσιδα μελαχροινη ?
Μιλφ, με βύζους 3 προς 4, μαύρο μαλλί λίγο κάτω απο τους ώμους αν θυμάμαι καλά, το ύψος μου διαφεύγει αλλά νομίζω με τα υποδήματα εργασίας πρέπει να είναι κοντά στο 1,75-80. Κανονικό προς τσουπωτό σωματότυπο.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
Μιλφ, με βύζους 3 προς 4, μαύρο μαλλί λίγο κάτω απο τους ώμους αν θυμάμαι καλά, το ύψος μου διαφεύγει αλλά νομίζω με τα υποδήματα εργασίας πρέπει να είναι κοντά στο 1,75-80. Κανονικό προς τσουπωτό σωματότυπο.
καμία σχέση....είναι όπως την περιέγραψε ο φίλος που του απάντησες.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
καμία σχέση....είναι όπως την περιέγραψε ο φίλος που του απάντησες.
Περίμενε γιατί με έκαψες τώρα, αν λέμε για την Helen πρώην γκάζι, θες να μου πεις ότι δεν έχει μαύρα μαλλιά, έχει μικρό στήθος, είναι πιτσιρίκα και πάνω στα πορνοτάκουνα τα οποία είναι 12 με 20 πόντους είναι κοντή και είναι αδύνατη κιόλας?
Γιατί η μόνη περιγραφή που έδωσε ο φίλος είναι: κοντή μελαχρινή ρωσίδα.

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
Περίμενε γιατί με έκαψες τώρα, αν λέμε για την Helen πρώην γκάζι, θες να μου πεις ότι δεν έχει μαύρα μαλλιά, έχει μικρό στήθος, είναι πιτσιρίκα και πάνω στα πορνοτάκουνα τα οποία είναι 12 με 20 πόντους είναι κοντή και είναι αδύνατη κιόλας?
Γιατί η μόνη περιγραφή που έδωσε ο φίλος είναι: κοντή μελαχρινή ρωσίδα

Γιατί η μόνη περιγραφή που έδωσε ο φίλος είναι: κοντή μελαχρινή ρωσίδα.
λοιπον..ηλικια γυρω στα 45,υψος χωρις παπουτσια μεχρι 1,60,ωραιο σωμα με μεγαλουτσικο στηθος,μαυρα μαλλια, πινει παντα καφε απο σεικερ.........

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
λοιπον..ηλικια γυρω στα 45,υψος χωρις παπουτσια μεχρι 1,60,ωραιο σωμα με μεγαλουτσικο στηθος,μαυρα μαλλια, πινει παντα καφε απο σεικερ.........
Εγώ που είμαι λάθος δλδ στην περιγραφή? Κατά τα λεγόμενα του bixterious?

• Χαχα
Αντιδράσεις: AHATIS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom