antouanb1982
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.537
- Πόντοι
- 2.411
Οι λατίνες του μαγαζιού αξίζουν, και με λίγη διαπραγμάτευση , οκ στο πριβέ.
Ποια πήρες;
Οι λατίνες του μαγαζιού αξίζουν, και με λίγη διαπραγμάτευση , οκ στο πριβέ.
της 2 μικροκαμωμένες με το κατσαρο μαλλί.Ποια πήρες;
παμελα, αν δεν κανω λάθος, εκεί είναι,τα πάντα όλα.Έχουν και τώρα κοπέλες απο αγιο Δομίνικο?
Θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια ηταν μια κοπέλα ψιλή απο αγιο Δομίνικο πολύ καλή!!
Μου διαφεύγει το όνομα της
Αν θυμάται κάποιος?
Μήπως Παλόμα;παμελα, αν δεν κανω λάθος, εκεί είναι,τα πάντα όλα.
Τελευταία ενημέρωση έχουμε για τις Ελληνίδες του μαγαζιού;
μπορεί και έτσι, δεν είμαι σίγουρος, mlf, ψηλή, ωραίο σωμα , ωραίο τυπακιΜήπως Παλόμα;
η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, πως είναι εμφανισιακά? εγω 2 ειδαΆννι
Στεφανία
Αναστασία
Πρόκειται για την ίδια που αναφέρθηκε 1-2 σελίδες πριν; Επειδή δεν κατάλαβα καλά, ανεβαίνει πάνω; Κάνει τίποτα;εχει μια τρομερή Ρωσίδα, συνηθώς δουλεύει μέσα στο μπαρ, αλλά βγαίνει και εξω, αυτή ειναι ολα τα λεφτά..αλλα δεν κανει πριβε, ευρωρουφηχτρα ,ΕΥΑ, την λενε.
όχι εκεινη η ΕΜΜΑ-ΕΥΑ, αυτή είναι barwoman, η οποία βγαίνει και εξω , αλλά μέχρι εκεί, δεν κανει prive, φοβερο σωμα και πρόσωπο, αλλά ευρωρουφηχτρα!!!!!!!!Πρόκειται για την ίδια που αναφέρθηκε 1-2 σελίδες πριν; Επειδή δεν κατάλαβα καλά, ανεβαίνει πάνω; Κάνει τίποτα;
Όταν λες διπλό; Δύο κοπέλες κι εσύ;Υπάρχουν κοπέλες που ανεβαίνουν για διπλό;
να ενας που ξερει....η πλακα ειναι αν την εβλεπες την Κωνσταντινα την μερα...απλα δεν θα την γνωριζες. ηταν εκεινη η εποχη στο Baby O το original που ολες εκει μεσα ηταν ..ναρες και την μερα απλα δεν τις κοιταζες.Ελληνίδες είχαν να εμφανιστούν από τον καιρό της Επιστήμης για όσους θυμούνται...
να ενας που ξερει....η πλακα ειναι αν την εβλεπες την Κωνσταντινα την μερα...απλα δεν θα την γνωριζες. ηταν εκεινη η εποχη στο Baby O το original που ολες εκει μεσα ηταν ..ναρες και την μερα απλα δεν τις κοιταζες.
η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, πως είναι εμφανισιακά? εγω 2 ειδα
ΣΤΕΦΑΝΙΑ & ΑΝΝΙ νομίζωΘυμάσαι ονόματα;
μπορεί και έτσι, δεν είμαι σίγουρος, mlf, ψηλή, ωραίο σωμα , ωραίο τυπακι