Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα. Μου έκαναν εντύπωση η αρκετές Ελληνίδες. Τι έγινε; Βγήκαν πάλι στην γύρα;
Το εσκορτιλικι που ειχαν τα πρωτεια οι ελληνιδες δεν παει τοσο καλα τελευταια. Οποτε..
Βεβαια παιζουν και πολλες αλβανιδες που λενε οτι ειναι ελληνιδες

rokolaw

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
30
Like
1.315
Πόντοι
2.390
Αννι Ελληνίδα μελαχρινή πολύ γυμνασμενη. Ξέρει κανείς αν ανεβαίνει δωμάτιο;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Το εσκορτιλικι που ειχαν τα πρωτεια οι ελληνιδες δεν παει τοσο καλα τελευταια. Οποτε..
Βεβαια παιζουν και πολλες αλβανιδες που λενε οτι ειναι ελληνιδες
Εγώ βλέπω ότι εξαιτίας της πείνας που έχει πέσει και της αγάπης μερικών γυναικείων χαρακτήρων προς το εύκολο χρήμα, οι Ελληνίδες σε αυτή την δουλειά έχουν αυξηθεί τα τελευταία 3-4 χρόνια εκρηκτικά.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Εγώ βλέπω ότι εξαιτίας της πείνας που έχει πέσει και της αγάπης μερικών γυναικείων χαρακτήρων προς το εύκολο χρήμα, οι Ελληνίδες σε αυτή την δουλειά έχουν αυξηθεί τα τελευταία 3-4 χρόνια εκρηκτικά.
Συμφωνώ. Απλά το κάνουν πιο διακριτικά. Δύσκολο να τις βρεις σε στριπ, που μπορει να τι παρει κανα ματι και να γινουν ρεζιλι. Περισσότερο στομα με στομα το πανε, κλειστη πελατεια

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.307
Πόντοι
1.011
Οι Ελληνίδες του μαγαζιού ανεβαίνουν πάνω;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Άρτεμις μήπως? Απλός ο κορός ή πριβε?
Ναι μωρε η Αρτεμις. Διπλος χορος, δε μου αρεσε καθολου, μου ελεγε απο την πρωτη στιγμη του χορου να μπουμε μεσα. Δεν πηγα. Κριμα γιατι στο ποτο ηταν πολυ καλη στη συζητηση, και πολυ ομορφη μου φανηκε

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345
Ναι μωρε η Αρτεμις. Διπλος χορος, δε μου αρεσε καθολου, μου ελεγε απο την πρωτη στιγμη του χορου να μπουμε μεσα. Δεν πηγα. Κριμα γιατι στο ποτο ηταν πολυ καλη στη συζητηση, και πολυ ομορφη μου φανηκε
Πριν πολύ καιρό την είχε πάρει φίλος μου σε απλό πριβέ και είχε κατέβει με πλατύ χαμόγελο.
Είναι λίγο τυπική με το τον χρόνο γενικά σε ποτά και ίσως χορούς/πριβέ,

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Αυτή δεν είχε πάει στο κινκι?

text

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
118
Πόντοι
0
Η Αρτεμις έχει παει κινκυ στο babylon ειναι Στεφανια, Αννι μια αλλη κοντοκουρεμενη και κανα δυο ακομη που δεν θυμαμαι ονοματα.
Επίσης είναι και μια αλλη μαυρομαλλα πολυ ωραίο παιδι που τα σπαει αλλα είναι κατι σαν υπευθυνη και απο οτι καταλαβα δεν ειναι ευκολο να τις προσεγγίσεις αυτη.

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071

Και θα αυξηθούν κι άλλο

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Ξημερώματα Πέμπτης σε προχωρημένη ώρα περίπου 15 κοπέλες παρούσες . Όταν λέμε προχωρημένη γύρω στις πέντε το πρωί πριν πάω δουλειά. Ωραία μουνια γενικά. Ήπια το πρωινό ποτό μου και αποχώρησα

sawubona

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
14
Like
642
Πόντοι
990
Η Αρτεμις έχει παει κινκυ στο babylon ειναι Στεφανια, Αννι μια αλλη κοντοκουρεμενη και κανα δυο ακομη που δεν θυμαμαι ονοματα.
Επίσης είναι και μια αλλη μαυρομαλλα πολυ ωραίο παιδι που τα σπαει αλλα είναι κατι σαν υπευθυνη και απο οτι καταλαβα δεν ειναι ευκολο να τις προσεγγίσεις αυτη.

όλες προσεγγίζονται με το ανάλογο κόστος και αντίστοιχη προσέγγιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom